• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hehe bjöd på lite extra rader

  • Fru E

    Ska se om jag hinner göra chokladkolan ikväll, borde kanske inte göra mer godis eftersom det ska ätas upp med men det är så roligt att pyssla!

  • Fru E

    God jul alla! Här har vi landat i mitt föräldrahem och njuter av brasa och lugnet Pappa m sambo har åkt vidare så vi är ensamma ikväll. Imorgon bär det av till makens bror en halvtimme bort för julafton.

  • Fru E

    Hej vänner!

    Tiden bara springer iväg så jag hinner inte in här så ofta jag vill utan mest läsa det ni skriver och sen glömma allt som skulle kommenteras.

    Idag var det dags för ny titt på cystan som upptäcktes den 21 december.
    Resultaten blev inte riktigt som jag hoppats på utan nu har vi fått en remiss för tid till titthålsoperation :( dvs ingen FET i februari och troligtvis inte förrän vår/tidig sommar. Efter titt av ny läkare, överläkare och den förra läkaren jag hade kom de fram till att det var en dermoidcysta som var 6*4.5 cm som sitter på äggstockens vävnad (tror jag, hängde inte riktigt med i deras interna snack) och inte kommer att försvinna av sig själv utan kräver operation. De ska försöka skrapa bort cystan men kan inte garantera att äggstocken får vara kvar eller är oskadad.
    Jag har inga symtom av den därför det känts så konstigt att helt plötsligt få en operation när vi sökte för missfallsutredning.
    Hoppas bara att remissen till operation kommer SNART och vi hinner göra ett försök innan sommaren annars vet jag inte riktigt var jag blir av!

    Aw:n här hemma igår var väldigt trevlig men är lite tröttmössa idag ;)

    Blommis-hur  mår Truls tassar nu i snön och det blöta vädret som varit? Ninnis??

  • Fru E

    Ingis-men men men men men men men men men men men men men stämmer dina beräkningar om du flyttas 2 veckor bakåt i tiden????? Den där väntan är oooooooliiiiiiiidlig!

  • Fru E

    Blommis-jag kommer gärna med på Kickoff säg bara till!!

    Angående cystan så har jag inga besvär av den alls och som jag förstått det är det standard att operera bort dem om de är större än 5 och inte verkar försvinna av sig själv. Tycker bara att den borde upptäckts innan eftersom vi gjort så många vul de senaste åren.......
    Är så trött på att bara vänta och nu hade vi precis startat upp förberedelserna innan fet i februari så det känns extra tungt att behöva gå några steg åt fel håll.

    Flamman-skotta snö och bära pellets är jättebra motion men akta RYGGEN!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård