• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag sitter och tittar lite på resor och behöver lite tips. Visst är det flera av er som har varit i Egypten? Vart ska man åka? Det finns hur många hotell och orter som helst. Jag har hittat ett hotell som verkar jättefint, det ligger i Hadaba. Känner någon till det?

  • Ninnnis

    Söta Heloise, klart att Skvätten ska ha en försäkring! ♥

    Jag har ett kontorsjobb inom flygbranschen, kan man säga. Jag har tyvärr inget headset, men jag äter lunch med mina kollegor, sminkar mig och har höga klackar ibland

    Du har lyckats få världens finaste lilla skvätt, det är inte så illa pinkat, hördu!

  • Ninnnis

    Nu ska jag plocka upp svärmor på flygplatsen och ta med henne hem, för vidare leverans till svägerskan. Sedan blir det handboll och marsch i säng.

    på er!

  • Ninnnis

    Blommis, jag både läste ditt maratoninlägg och tror på dig! Jag tycker du resonerar helt rätt i att hitta en väg som känns bra för dig, där det blir en belöning att ta hand om dig själv, inte ett tvång. När jag slutade röka läste jag en bok som heter "Äntligen ickerökare". Den gick ut på att ändra tankesättet till att tänka "Vad glad jag är att jag SLIPPER tillföra min kropp det där giftet" istället för att "Fy fasen vad röksugen jag är, varför får jag inte ta en cigarett?" Typ. Lite samma tankesätt låter det som att du är inne på, att du är värd bra mat och frisk luft, istället för att känna ett förbud mot viss mat.

    Jag tror på dig och hejar på dig, både i framgång och bakslag. Och du har redan kommit en bra bit på vägen, detoxjuicer och minus 2,5 kilo är ju SKITBRA!

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-01-17 17:36:48 följande:

    Jag har dessutom djup respekt för att Flamman väljer att gå en väg där det här synes få störst chans till en så sansad avslutning det går, utan mer dramatik än nödvändigt. Att se om sitt hus, ha självbevarelsedrift och därmed också självrespekt, innebär inte altid de åtgärder som kanseke skulle se mest ut från omgivningen. Visst kan man umgås med känslor av att hämnas, sätta hårt mot hårt, stänga alla dörrar osv, men när det är barn och gemensam egendom inblandat på det här sättet så är det nog mest beundransvärt om man kan vara lite systematisk, behålla ett någorlunda ugn och låta det hela ta den tid det faktiskt tar. De vore ju skönt om man i framtiden kan se tillbaka med viss stolthet på hur man själv betedde sig. Även om man inte får mer lön för det hela än att man på det viset behållit sin värdighet genom att inte sjunka till lägsta nivån i "Hur Fult Människor Kan Behandla Varandra"
    PRECIS vad jag försökte skriva till Flamman i inboxen, men som vanligt uttrycker du dig mycket bättre än jag. Jag skriver under på varenda ord!
  • Ninnnis

    Blommis, jag glömde önska lycka till imorgon. Hoppas de är vettiga och kan ge dig bra verktyg på vägen. Kram!

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-01-17 19:03:51 följande:

    Ninnis, jamen precis, "jag är värd bättre än förgiftat inre" liksom. På alla sätt.

    För jag skulle gärna åtminstone få pröva att behandla mig själv utifrån "sunda byggstenar" innan jag ska stoppa i mig medeciner. Jag är så trött på preparat i olika askar som ska in i min kropp på alla tänkbara -och otänkbara- håll. Jag vill "rensas" och känna mig ren och fri från allt skit och se hur jag mår då. Och då är det förmodligen ruskigt smart att driva ut överflödigt fett och socker, slaggprodukter och elände ur systemet samtidigt. Tror du inte?


    JO, det tror jag!

    Kanon att du dessutom har fått en extra person i teamet som är där för DIN skull. Jag tror på dig, du har ett sunt tankesätt och bra förutsättningar. Och jag dregglar när du skriver om dina juicer! Maken gjorde en jättegod igår med morot, apelsin, äpploch gurka (tror jag) och vi lovade varandra att vi ska dricka minst en juice varje dag.
  • Ninnnis
    ingenjörsbruden skrev 2011-01-17 20:40:10 följande:
    Känns som att vi har mjuk-omstartat må-bra-tråden som Mikis höll i innan!
    På tal om Mikis läste jag i hennens blogg att de väntar tillökning i april
  • Ninnnis

    Så skönt att det ser bra ut med A & B, Muggles! Har inte hunnit läsa i andra tråden, men jag ska försöka leta upp inlägget.

    Daa, underbart att Fälgas hjärta är friskt och fint.

    dfk, men vilken chef!

  • Ninnnis

    Utbildningen igår gick bra, tack. Det är ett nytt datasystem vi ska implementera. Igår var det mest fakturahantering etc (som ekonomiavdelningen jobbar med) nästa tisdag är det mer inriktat mot inköp, vilket är det jag sitter med.

    Jag hann hem lagom till andra halvleken i handboll, men det hade jag lika gärna kunnat vara utan. Idag ringde klockan 04.50, så jag är lite småtrött... Har dock massor att göra på jobbet, så jag håller mig vaken i alla fall

    Och imorgon tänker jag sova ända till klockan 07!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård