• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Muggles, jag är som du, tränar främst för att må bra och ser det som en naturlig del av min vardag.

    Jag tror som du, att nyckeln är att hitta en livsstil som man kan leva med resten av livet utan att det känns som en uppoffring. Alla gillar inte att träna, men promenader, simning, cykling etc kanske fungerar.

    Jag gillar mat alldeles för mycket för att banta. Vi har bra kosthållning hemma, men så länge jag tränar så kan jag också tillåta mig att synda lite ibland. Det hade jag haft svårt att klara mig utan i längden. Sen har jag hellre ett par trivselkilon extra och mår bra än att vara superslimmad och må dåligt för att jag aldrig får unna mig någonting.  

  • Ninnnis

    Spännande med chefen, Ingis! Håller tummarna för att det är något riktigt bra

    På tal om träning ska jag gå ner i gymmet och träna om en timme. Jag ska unna mig att kompa lite och gå tidigare eftersom det blev så lång dag igår.

  • Ninnnis

    Hvidis, du måste väl kunna få en tid (läs: sjukskrivning) innan 2/2? Du kan ju inte jobba när du får så ont. 2/2 är förresten då vi ska på RUL.

    Duktiga små dagistjejerna

    Lanovia, hoppas det är ett bra dagis ni ska titta på.

    Såg på FB att Fru Bygg börjar jobba heltid igen, är det kanske därför hon inte har tid att hänga med oss?

  • Ninnnis

    Det låter som att ni är såväl strukturerade som jämlika, Muggles. I like!  

  • Ninnnis

    Klockarbol, tack för presentationen! Jag gillar ditt sätt att uttrycka dig på, liksom allvarligt och humoristiskt på samma gång. Jag tror faktiskt inte jag har hälsat på dig ordentligt? Jag är ju en trogen smygläsare av den andra tråden, så jag har följt dig där.

    Jag har tänkt mycket på dig och den fruktansvärda situation du har hamnat i. Jag har dock inte velat "hoppa in" och kommentera, det kändes inte rätt. Finns det någon räddning, tror du? Eller har det satt för djupa sår i själ och hjärta för att kunna repareras? Att du dessutom plågas av din ledvärk känns liksom inte rättvist...

    I den här tråden är vi inte så intressarade av skostorlek och favoritchoklad. Man behöver faktiskt inte ens ha varken skor eller favoritchoklad  

  • Ninnnis

    Tillbaks efter datastrul och fortsätter där jag slutade:


    Hej Fru Bygg!

    Hoppas ni får hålla er friska framöver och att det fungerar med heltidsjobb, dagis och allt.

    Det är bara bra med mig, tack. Har dock huvudvärk i dag igen, men eftersom det i stort sett är min enda gravidåkomma så kan jag stå ut.

    Lanovia, jag förstår att det är blandade känslor kring att börja jobba. Duktig du är som kommer iväg och tränar!

    Flera kollegor säger att magen har blivit mer synlig bara denna veckan, men jag vet inte. Ibland tycker jag det syns tydligt och ibland tycker jag det bara ser ut som att jag har lagt på mig... Får väl ta en ny magbild snart så får ni avgöra

    Undrar om texten blir lika liten när jag postar som den är när jag skriver...?
  • Ninnnis

    Blommis, förrestan, jag måste tacka dig för tipset med alvedon+starkt kaffe. De

  • Ninnnis

    mäh!?

    *fortsätter*

    De senaste två gångerna har jag sköljt ner två alvedon med så starkt kaffe som jag vågar, och det har faktiskt tagit udden av den värsta huvudvärken! Den försvinner inte helt men gör att jag i alla fall jag fungera. TACK!

  • Ninnnis

    GRATTIS i efterskott, Mugglan!

    Jag visste attt det var nu i krokarna du flyyde, men inte att det var igår. Hoppas du hade en härlig dag!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård