• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blomman: de kan ha problem med sömnapnéer, i Sverige är de ganska noga med att övervaka med sömnstudier etc, men den här flickan bodde ju i USA och där är man inte lika noga, lika som man inte ger gh behndling per automatik heller. Där är det alltid pengarna som styr.

    Den här flickan var väldigt väldigt väldigt överviktig, det var säkert därför, hennes kropp orkade väl inte mer. Jag fattar inte hur man kan låta det gå så långt som förälder, de vet ju att msk med pws blir feta av att andas och att den fetman i kombination med dålig andning och bröstmuskulatur leder till livsfarlig sömnapné, diabetes etc.

  • Heloise

    GH: growth hormone, dvs tillväxthormon eller som vi säger här hemma, ryss 5'or

    Bra idé, den snor jag!

    Nej, den verkar jättemysig, den ska jag absolut se!

  • Heloise

    Blomman: det är inte den väna mamma som kommit på ryssfemmor utan pansarnäven

    Wow snart står de på kö och knackar på dörren, flickebarnen Jag är rätt övertygad oma tt blompojken kommer att få händerna fulla med små stjärnögda damer

    Jag ska itne vara arg när Panzer kommer hem, det är inte hans fel att hans jobb har after work idag, den dagen då E ska vara alldeles jättejobbig. Det är inte hans fel att han var tvungen att jobba över tisdag och onsdag, jag ska inte flyga på honom när han kommer innanför dörren och skälla som en bannhund, bara för att jag är skittrött.

    Jag deffo inte blir arg över att hela hans familj kommer hit imorgon på fika, det är kul, det är kul, det är kul, det är däremot INTE kul att städa och baka

  • Heloise

    Hmm jag som inte följer idol får kolla på nätet. Just nu knäcker ninnis mig i wordfeud :)

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2011-10-29 16:32:24 följande:
    Åh!

    Skit.

    Nu behöver jag verkligen all pepp jag kan få för att orka fortsätta med mina promenader och viktminskningsprojektet.

    Förkylningen och förstoppningen och hela rasket har gjort att jag kom av mig.
    Nu har jag vägt en jäkla massa olika i felra veckor, och jag som hade kommit ner så jag närapå knäckte 70-gränsen, har idag 72,1 på morgonvågen. Det är ju helt värdelöst tråkigt att se siffrorna gå uppåt, och framförallt när det liksom knaprar upp nästan hälften av det jag blivit av med. (Nu räknar jag sedan min nystart den 22/8)

    Nu vet jag ju att det dels är mag-krångel, och därmed ovisst vad jag egentligen väger. Och dessutom har jag ju varit tvungen att avstå de riktigt raska promenaderna, vilket ju gör att jag inte alls förbränt i någon vidare utsträckning. Men UPP vill man ju inte, även om man blir sjuk.
    Och så känns det dessutom som att in kropp skaffat sig en "trivselplatå" på runt 72 kg, där jag hela tiden hamnar från projekt till projekt. Som att den VILL väga lite på plussidan över mitt gränsvärde för "normalvikt" på BMI.

    I allafall, så tar det emot nå´t alldeles hemskt just nu. Fortfarande seg i kroppen och lite snuvig, trött och "höstig" och lite uppgiven. Det vore så lätt att bara gå ner på ICA och köpa en stor påse lösviktsgodis-som är på extrapris och nypåfyllt nu vid Halloween...

    Ja, jag går ut nu i allafall Jag har redan gått en kort och en lite rejälare promenad med hunden, men nu ska jag gå en helt bara för förbränningens skull.
    Idag är första dagen som magen verkar mer normal igen. Det var på tiden. Tio dagar med uppfuckad mage, roligare kan man ha.

    KOM igen då PB! *peppar mig själv*
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Kom igen blomman! Du är ju så otroligt duktig som kämpar på!
  • Heloise
    passionsblomman skrev 2011-10-29 21:54:35 följande:
    Men min rom är slut, så det blir ingen sådan i chokladen.

    Oh why, WHY is the rum gone?


    ">

    " target="_blank">

    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Tragiskt blomman tragiskt, rommenfår aldrig ta slut

    Själv späker jag mig ju och har inte något som bubblar hemma, annars hade detblivit en cuba libre mmmm, funderar ärligt talat på om jag är sugen på en öl( jag dricker aldrig öl, förutom när jag var gravid då slank det ner 1 eller 2 lättöl)
  • Heloise

    Underbara blompojken!Hjärta måtte det gå så snälla pojkar i Elises skola!

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2011-10-29 22:13:27 följande:

    Heloise, späker du dig? Hur då? .-o


    *häller upp lite av Hvidis konjak i muggen* Sluuuuurp! Gott.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Tja avstår livets goda, sånt som bubblar och är sött, sånt som man blir lite susig av, sånt som sätter sig runt magen och sånt som inte är bra för mig,( undantaget kaffe). Gud jag önskar att jag rökte fortfarande! Det finns en anledning till att många modeller blossar som om det inte fanns någon morgondag...
  • Heloise

    Nä inge soppor bara avhållsamhet! Nä jag ska inte röka, jag röker när jag är å lyset, vilket hände senast i slutet av juli om jag inte missminner mig... Vilket partydjur jag är;)

  • Heloise

    Åh fatta vad gulliga ada och beda kommer att vara i de där klänningarna

    utslag på älstickorna, here we go!!!!!!!!!!!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård