• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Testade precis positivt på gravtest... Får inte ihop det, alls. Först var jag så himla glad, sen vart jag så himla rädd, tänk om blodet igår var ett tidigt missfall...  Men då kan man väl inte blöda bara en gång Har nu hunnit gå till apoteket och köpt ett till test, digitalt den här gången, det visade gravid +3 veckor dvs att ajg vart gravid för 5+ veckor sen? Kan man få ett missfall i typ v6 som itne gör ont och bara blöder lite?

    Jävla skit också, nu är jag itne ett dugg glad längre

  • Heloise

    Fortfarande inget mer blod. Men jag är väldigt orolig ändå. Förra månaden blödde jag ju, 5dagar, men då var det tydligen en sån där genombrottsblödning. Igår kom det 2 småsmå klumpar men inget mer och inte en droppe till efter. Nu har jag lite molvärk, men inget farligt och det känns ungefär som när jag väntade E. Jag har inte samma syndrom nu som med E, jag har ont i brösten och är fullständigt hysteriskt trött. Så fort jsg sätter mig ner sp somnar jag som om jag var narkoleptiker. Symptomen påminner mer om min första grav. som jag inte heller upptäckte förens v8-9. Nu är jag( om det finns nått kvar) i v6+6. Beräknat bf 18/7, snitt 14 dagar tidigare= minis födelsedag 4/7. Äsch jag fpr ringa mvc imorgon!

  • Heloise

    Tack för att ni delar med er mugglan och daa och tack för kramar!

  • Heloise

    Kikar in för att uppdatera, pratade med mvc idag, de trodde inte blödningen i tisdags kunde vara ett missfall eftersom jag ( om man utgår ifrån clearblues digitala med veckoindikator är över 5+ veckor, då hamnar jag på förrförra mensen den 13 okt) då skulle jag vara i v7+1 idag, ett missfall i v6+5 skulle vtydligen blöda rejält, med klumpar i stl med 5kronor och vara rätt smärtsamt. Däremot kunde det vara så att blödningen den 10-14 november var ett missfall( jag trodde mens) och att hormonerna ff finns kvar, men testen är verkligen så otroligt starka så det tyckte hon var konstigt med. Kontenta vart iaf att ajg ska på vul hos spec mvc på må¨ndag kl 10:30. För att se om det finns något där, hur långt gången ajg är och om det finns nått där som ser bra ut så ska remiss skickas till Uppsala för moderkaksprov.

    Skulle väl tro att det är 50-50% chans. Känns lite lustigt att redan vara i v8 om det är så, fast å andra sidan, skönt, då är det bara 1 månad kvar av  stor missfallsoro.

    Fast jag vill inte ta ut något än. På måndag kl 11 vet jag, är det bra så kan vi fira

    Nu måste jag gå och lägga mig en stund medan E sover middag, jag är så otroligt trött, kan knappt hålla ögonen uppe.

  • Heloise

    Blomman: grupparb suger! Jsg vill inte stå och falla på några andra bedrifter än mig själv! Usch säger jag bara, speciellt skitdrygt med motvalls folk!

  • Heloise

    Åh grattis Lanovia, lilla E och herr lanovia!!!!SkålSkål{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}Nalle Hoppas allt gick bra!

    Ja det är en rätt outhärdlig vänta måste jag säga... Dessutom har jag börjat må så himla illa, kräktes 2 ggr i morse, en gång på lunchen och så en gång till i eftermiddags, inte magsjuke-illamående utan sånt där kaboooooommm- jag måste spy-nu-gravid-illamående Då får man ju upp hoppet lite, fast så försöker jag utgå ifrån att det inte finns något där. Jaja det spelar ju ingen roll vad eller hur jag tänker, det är ju som det är ändå.

    FruE: jag trodde att det var 8e försöket  men om det är något så tog det sig på 7e eller 6e, tror jag.
    Kunde inte låta bli att fingrar lite extra på pyttekläderna när jag var i stan idag, har ju många barn som väntar på att möta världen i vår bekantskapskrets. Härligt med mirakeldoktorn! Jag tror också stenhårt på honom!

    Ninnis: Elise har en varm åkpåse ifrån babyproffsen( jag tål inte dun) men den är för liten för henne( hon har ju växt galet mkt) så jag ska faktiskt sy en själv.  Den är fodrad med fleece och så har den en teddybaksida( alltså fleece som mellanlägg), Jag måste bara fa tiden att räcka( har köpt material) den blir lila/vinröd/turkos( lappteknik) för att matcha min underbara skötväska!

    Usch nu mår jag illa igen, att kärkas var och varannan minut är ju okej om det finns nått där annars mindre okej!

  • Heloise

    Eller göra hål för banden? Jag tror lanovia menar en sån sele sim "vi" hade när vi var små. Som satt fast i vagnen? Eller det var kanske inte det du menade lanovia? Har sonen fått ngt namn än ? Hur mår ni idag?

  • Heloise

    Fördriver den långa tiden framrills imorgon med julmarknad i hemtrakterna, könde mig tvungen att berätta för mamma, hon sa bara men herregud, hur ska det gå? Son sagt var min mamma tycker att det är kul när andra får barn elker gifter sig oavsett förutsättningar. Men det är aldrig jul när något händer mig, då är det bara, suck, stön och herregud! Fast jag aldrig ber om varesig oengar eller hjälp! Lite tråkigt, behöver ju inte fundera över vad hon hoppas på för resultat på måndag...

  • Heloise

    På väg t spec. Mvc nu. Tid kl 10:30. Usch vad nervös jag är :(. Puss

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård