• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2013-02-28 21:56:10 följande:
    Man tycker att det vi fick oss till livs i fråga om fruktansvärda nyheter i mycket när anslutning till vår familj var hemskt nog i vintras, då huset brann ner.
    I förrgår fick jag sms om detta:
    op.se/lanet/berg/1.5625678-tvaaring-pakord-pa...

    Tänkt dig för ett ögonblick in i verkligheten att du just kört på ditt eget barn, rakt över huvudet, med en minibuss. Ditt tvååriga barn.
    Jag säger bara det: jag opererar min hjärna hur många gånger som helst, är arbetslös resten av livet och lever med dubbelt så mycket väk i kroppen bara en sådan sak inte händer mig. Som om det skull vara något man kunde ställa villkor om.

    Vi vet inget mer än att läget är oerhört allvarligt.
    Herregud Blomman Jag har inte ens förmått mig att klicka på länken, detta är ju varje förälders mardröm. Det går inte ens att föreställa sig, åh gud. Vet ni något mer om läget nu?
  • Leksi

    Skål Klockarbol för skilsmässan!! Skål Wohoo! Nu kan ditt nya liv börja på riktigt. Solig

    Men det var fasligt vad mycket andra tråkigheter runt omkring dig i övrigt. Kram!

  • Leksi

    Fru E, jag kan inte se... *vädjar snällt* Är så nyfiken på hans namn också!

  • Leksi

    Här är allt lugnt än så länge. Bf på onsdag och inga direkta känningar än. Gick ju två veckor över med A så jag är rätt inställd på att det kan ta tid den här gången också. Och inte mig emot faktiskt. Även om det är jobbigt på många vis nu så vilar jag gärna lite till innan det är dags och får lite ytterligare småsaker fixade. Som typ packa bb-väskan... Det kanske är dags snart


    Vi har haft kalas idag för maken som fyllt år så nu ser jag fram emot en lugn tv-kväll efter lilleman somnat. Kylen är full av tårta, chokladbollar och annat smaskigt som blivit över. Tungan ute Varsågoda, ta hur mycket som helst!

  • Leksi
    Daa skrev 2013-03-01 19:49:53 följande:
    Flamman: nu har jag sett klippet. Din sång var vacker och stämningsfull. Skämskudden kan du kasta till Tjotaheiti.
    Håller fullständigt med! Du är ju jätteduktig på att sjunga Flamman!
  • Leksi

    Tack Fru E! Glad

    Han är helt ljuvlig! En sån sötnos!
    Namnet var ett av de vi funderade på till vår A. Jättefint!

  • Leksi
    Daa skrev 2013-03-05 06:55:08 följande:
    Kikar in för att önska er en god morgon.

    Leksi, det kanske är dags för ganska regelbundna lägesrapporter nu?
    Hehe... ja det kanske är det. Igårkväll och början av natten till idag var spännande. Då hade jag molvärk som kom och gick var tioende minut faktiskt mellan ca 19.30 och 01.30. Jag var helt övertygad om att det börjat och reagerade med att bli skitskraj! Fy 17, jag hade glömt hur ont det gör... Hade nog inte riktigt fattat heller att jag faktiskt ska gå igenom en förlossning till alldeles när som helst.

    Nåväl, det lugnade ner sig och jag fick mig en rejäl tankeställare om att det faktiskt är dags SNART. Idag har jag bara vilat, ätit bra, tittat på en profylax-dvd som jag fått låna av en kompis (bra repetition av kursen vi gick förra graviditeten), fått tummen ur och äntligen packat bb-väskan och inte så mycket mer faktiskt. Imorgon ska jag ta mig iväg och hyra en TENS-maskin och plocka fram den där förlossningsboken jag läste typ 3 gånger pärm till pärm innan förra förlossningen men som jag nu inte vågat öppna. Typ. Jag känner mig lite som en struts som helt plötsligt dragit upp huvudet och ser klart igen.
  • Leksi
    Ninnnis skrev 2013-03-05 12:01:47 följande:
    Här rullar det på. Mini är på dagis, lilleman sover och jag plockar lite med tvätt, disk, leksaker och annat som hopar sig. Det är soligt och fint här nere och det är definitivt vår i luften.
    Låter härligt! Både att det rullar på bra och att våren är i luften. Solig

    Här i Stockholms-trakten är det inte riktigt vår i luften än. Det har blåst riktigt snorkallt de senaste dagarna även om temperaturen når över 0-strecket mitt på dagen.
    Inga vårblommor i sikte än, snön ligger fortfarande djup i trädgården, men jag gläds åt att asfalten så smått börjar titta fram på vägar och gångbanor så man inte behöver riskera livet för att ta sig fram och tillbaka till förskolan.
  • Leksi

    Blommis, håller tummarna för att allt går så bra det bara kan för den lilla flickan.

    Det låter som du har hittat bra saker att sysselsätta dig med medan du väntar på besked. Intressanta föreläsningar! Och inspirerande med författaren. Är matten slut nu? Förlåt om jag har dålig koll.

    När tror du att du får något resultat från senaste undersökningen? Kram!

  • Leksi

    Lanovia, är ni i Egypten nu? I så fall hoppas jag att ni har det riktigt skönt och att ni får vara friska!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård