• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-05-28 16:46:49 följande:
    Äh vad fasen, du är ju du oavsett!
  • Villemoa
    Hvidbrud skrev 2011-05-28 20:00:23 följande:
    Ja, oj oj, nu får ni att göra- Det skrive jag under på (och på samtliga namninsamlingar ovan ) Jo, här är det kalibalik i huset. Gnällprinsessan har flyttat in i min dotter, kan knapt känna igen henne, hon trotsar och trotsar och skriker i timmar. (ingen överdrift tyvärr...) inget hjälper. Hon är arg på mig för jag ammar och måste passa lillebror. Ibland kan hon godta att hon har en bror men för det mesta ignorerar hon varje häntydning till lillebror... Det ska nog bli bra. Tålamod är en dygd och en bubbla omkring sig är också användbart. Lillebror försöker tillpassa sina vakentider med systers sovtider. *Tacksam*. Och maken har fått e's virus nu, så han är både trött, irriterad och snuvig och hostig... Jag är trött på att blöda, hostar som en tok (inte så kul med slapp bäckenbotten efter födseln, men jag får sett till att jag kniiiiper ordentligt. Svärmor lurar runt hörnet men annars är det underbart att vara tvåbarnsfamilj! På riktigt! Efter all inlägg om klagande föräldrar har jag nu tillfört ett... Don't hate me...
    Så där var det med Moa också efter att Ellie fötts. Första två veckorna var hon som vanligt och sen blev hon gnällmoster och trotsig. Det höll i sig några veckor och jag är övertygad om att det var för att Ellie kommit till oss. Hon fattade ju där att Ellie var här för att stanna och att hon nu fått konkurrens.
  • Villemoa

    Heloise: vad skönt att dagen blev bättre! Hångel kan ju verkligen göra susen!

    lanovia: blää för svärmormors dumma kommentar! Demon

  • Villemoa

    Heloise: underbart söt baddräkt Elise ska få plaska runt i!!

    Ninnis: åh, att tvätta små yttepyttekläder! Och efteråt när man tvättat dem, går man runt och fingrar på dem och förundras att en liten minimänniska ska iklädas dem! Ellie har stl 68 nu men har även börjat använda stl 74, hon börjar bli så stor nu min lilla bebis! Tredje tanden, i överkäken den här gången, är på väg nu!

    Hvidis: vad skönt att det är lite bättre för lilla E nu, stackars henne oc h Batman som åkt på influensan! Hoppas de blir friska snart!

    lanovia: spännande med RUL! Ska ni ta reda på könet?

    Här har vi en mysdag hemma idag, det blåser storm i kungliga huvudstaden så vi håller oss inomhus. Imorse tog vi en lång sovmorgon! Ellie vaknade förvisso vid 7.30 men somnade om vid 9.00 så vi gick upp runt 10-snåret alla tre

  • Villemoa
    Ninnnis skrev 2011-05-30 13:56:47 följande:
    Villemoa, vad skönt med sovmorgon

    Stora lilla Ellie som växer så det knakar!
    Ja, helt underbart!!

    Jag kan inte fatta riktigt att hon blivit så "stor" redan!! 6½ månad har bara flugit förbi! Och på tal om att flyga, snart åker vi!!
  • Villemoa

    Daa: heja parvlarna som växer och frodas! Äter potatispuré också Tänk att de redan är fem månader! Förvånad

    Ninnis: hur gick det hos BM, ligger Mini fortfarande med huvudet neråt?

    Muggles: såg i den andra tråden (smygläser där) att du fått Syntocinon-sprej utskrivet. Det hade jag också nu med Ellie eftersom min utdrivningsreflex strulade ett tag. Den är jättebra och mjölken fullkomligt sprutar ut! Det står att man ska spreja fem minuter innan amning men man kan ta den strax innan. Det gjorde jag så Ellie fick suga samtidigt och så kom det igång inom 30sek-1minut.

  • Villemoa

    Hej på er alla!

    Hinner inte kommentera mycket alls nu, håller på att förbereda som bäst för Rhodosresan på söndag. Dessutom fyller maken år imorgon så det ska fixas lite inför det också.

    Bruttan och Blommis: fy farao för sköldkörtlar som leker rövare minst sagt!! Massa kramar till er

    muggles: för mig gav sprayen effekt direkt, så olika det kan vara! Det är ju superbra att du kan pumpa till flickorna, jag har på sin höjd fått ut max 80 ml när jag pumpat så det är nåt som inte funkat särskilt väl för mig.

    Flamman: vad bra att det går framåt hos kuratorn! <3

    Heloise: hoppas det går bra imorgon och att det är en liten deletion lilla <3 har!

    Vad var det nu jag mer skulle kommentera...*kliar mig i huvudet* Nähä, det var som bortblåst!

    Om jag inte hinner in mer innan resan så önskar jag er alla en solig vecka!!

    Många kramar till alla jag inte kommenterat nåt till, jag tänker på er alla!

  • Villemoa

    Just det andbeyond; fy fasen alltså för det du går igenom just nu, hoppas det läker snabbt som attan! Härligt att höra att det är bra med Mary, mys på ni! :-P

  • Villemoa

    Daa: hoppas att det går bra med Axels undersökning och att det inte är något, kram!

    Flamman: fy f-n säger jag bara!! Demon Kramar till dig!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård