• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Du flamman, det är jag med! Inte för att vi har 30+ här, vi får nöja oss med 20, men törsten är där och det är ju fredag! Och du- massa kramar till dig! Heja dig du är så stark nu, käns det som!

  • Hvidbrud

    Fru bygg: all min sympati har du. Vilken vecka är di nu i? Sover e i eget rum? Tips: låna böcker om att få syskon.

    heloise: kram! Fy en sån hagga! Rusar vidare, barnen och maken ropar. Ingen tid till br/toa....

  • Hvidbrud

    Jag tror på den 7/7-11 fast kanske får du vänta till den 17de om jag ska märka efter....

  • Hvidbrud

    'svär mig grönögd pver denna s*tans foglossning som aldrig går över' Har beställt tid till sjukgymnast nu, men hon var på semester så jag får vänta lite till., grrr.... Lite övningar och lite acupunktur borde hjälpa! Nu ska vi sätta ihop nya dubbelvagnen som har kommit idag! Och njuta vid vårt nya köksbord på de nya stolarna. Med svärmor som kom i morse. Det går bra hittills. Får se hur det känns på måndag . Oj nu bajsar mr J! Ninnis tycker att mini ska heta Max!

  • Hvidbrud

    Sjal är tuppen! Har också en som fru sy. Mr j somnar på två sekunder i nästan koma djup sömn... När de blir större kan man bära både på rygg höft och framåtvänd! Om den du vinner saknar instruktioner, får du gärna kopiera mitt lilla häfte!
    Babybjörn är inte bra för babyns höfter. Max 15 min får man bära dem.
    Får finbesök från Stockholm idag, barndomsbästis med sin '08 och '10. Fika och lekplats får det bli om vädret tillåter! Svärmor lagar mat i köket så det får bli köbekauga! Lilla e gungar ned sin pappa och mr j ammar pruttar och bajsar på en gång. Gissa om han är nöjd?

  • Hvidbrud

    Flammann: åh, ett sånt fristers de "manfolk" du tvingas dela tak med. Hoppas han flyttar ut förr än senare! Tror att du kommer bli överraskad över hur skönt det kommer bli... (hoppas jag!)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård