Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Själva väntar vi uppåt nu, känns som vi återhämtar oss nu. Maken är hängig men jag är nöjd så länge han inte ramlar ner i influensan han också, för då måste jag nog VABa och det behöver inte våran ekonomi just nu.

    Skruttan vaknade strax innan 3 inatt och skrek o skrek. Vi lyckades lugna henne en stund sedan satte det igång igen. Hon har 4 tänder på gång så först tänkte vi att hon har väl ont i munnen. I med lite Alvedon invänta en stund så den skall få verka. Men nej hon fortsatte skrika, som 3 stuckna grisar samtidigt. Vi inser att hon har nog ont i magen, börjar räkna efter... hm det är 1 vecka sedan hon sket då hon varit magsjuk och knappt ätit, men de sista dagarna har hon ju fått i sig mat nu borde hon ju behöva tömma magen. Jaja vi får testa... i med termormeter, böj på ben, tryck lite lätt på magen, böj på benen och ooooppps! Det stod en stråle genom hela badrummet, och en stråle till och en stråle till. Oj vad brunt vårat badrum blev. Och oj vad det är vad man vill skall hända kl 5 på morgonen.
    Men vad det lättade i skruttans mage, hon sov supergott när jag åkte hemifrån. Lilla älsklilngen!

  • lanovia 08

    Hvidis låter som skönt med en paus. Sådan skall man unna sig.
    Stor kan man bli som gravid. Och också väldigt vacker, det tror jag du är!

  • lanovia 08

    Ankan vad jobbigt med kräksjukan. Skönt att höra att ni börjar bli bättre.

  • lanovia 08

    Visst är det underbart att se sina små växa och bli mer och mer egna individer. Lite jbobigt bara när man upptäcker att de fått sin mammas humör. Jädrans i min låda var ilsk vår lilla kan bli.
    Att se på bilder eller små bilder får mig bara att längta efter en ny.

  • lanovia 08

    Hvidis du är en HELIG GRAAL, glöm inte det!

  • lanovia 08

    Idag jobbar jag på som en tok. Som ni så rätt minns, mitt jobb är tidsbegränsat, jag skulle jobba februari ut. Men pga att jag bliev sjuk hann jag inte klar utan jag har jobbat även denna vecka. Sista dagen är satt till imorgon, ev blir jag klar redan idag. Det tycker jag skulle ha varit skönt men är kanske att ta vatten över huvudet.


    Och vad skall man säga om jobbet. Jo det har ju gått mycket bättre än förväntat. Men nu räckker det! BASTA! Ingen roligt allt, lite stimulerande vill jag ha det iall fall när jag skall jobba. Och skall man hitta något stimulerande här ja då får man nog plocka fram en STOR lupp!


    Så nästa vecka är jag hemma med familjen igen, utan uppdrag.

    Jobbet jag sökte blev det inget med. Eller det antar jag för jag har inte hört något mer från dem. Tyvärr!
    Men jag vet att jag inte skall ta det personligt. Vi var många kvalificerade som sökte till få platser. Och några som redan jobbat på exakt detta ställe som konsulter. Jag får hoppas på bättre lycka nästa gång.

  • lanovia 08

    Daa, exakt hur E sov vid olika åldrar kommer jag inte ihåg. Däremot har hon alltid sovit bra.  Hon var det där barnet som alla mammor i föräldrargruppen titta på med avundsjuka ögon och undrade hur gör du för att få henne att sova??? Ja hur gjorde jag, hade jäkla tur bara (om man nu får prata om tur när det gäller hur ens barn blir, alla är ju en gåva).
    Vad gäller hur man låter barnet sova. Ja det är ju bara ni som kan avgöra hur ni vill ha det. Viktigt tror jag dock att det är att era föräldar gör likadant som er, för barnen lär sig snabbt.
    I Ellens ålder är det inte längre lika kritiskt men vi har fått börja om många gånger när våra föräldrar har kört sina egna läggrutiner och förstört våra.

    Du har 2 barn du skall klara av själv, känner inte du att du kan ha båda sovandes i famnen hela dagen då får ni nog försöka få dem att somna själva och ge mer kärlek när de är vakna.

    Vi har ända sedan E var typ 2-3 månader hållt stenhårt på att hon skall somna själv på kvällarna. Jädrans vad vi fått kämpa men det är värt det nu, när hon somnar själv och lätt (peppar peppar).
    På dagarna har hon däremot fått sova mycket i famnanarna, men som sagt det är skillnad på ett och 2 barn.

  • lanovia 08

    Finns mer jag vill kommentera men nu skall jag jobba på så jag blir klar någon gång.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård