• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru Bygg skrev 2011-07-29 12:49:42 följande:
    Villemoa, vi har funderat lite på olika namn, men kommer att vänta tills lilla prinsessan tittat ut innan vi bestämmer oss för ett av alternativen (eller kanske ett helt nytt alternativ).
    Vad skönt att det gått så bra att vänja M av med napparna!
    Och snart är hon här, lilla prinsessan!
  • Villemoa

    Daa: hoppas att du har fått sova något inatt och att det här med sömnproblemen snart kommer tillrätta! Hoppas att tabletterna kan hjälpa till när du väl bestämmer dig för att ta dem. Du kan ju inte ha det så här längre! Många kramar till dig

  • Villemoa

    lanovia: usch vad läskigt att hon ramlade ur vagnen! Men du är absolut INGEN DÅLIG mamma!! Vet dock hur du känner. När Moa var ca 14 månader ramlade hon ner från altanen, ca 60 cm. Även om vi var fyra vuxna så hann vi inte med, du må tro att jag kände mig som en dålig mamma då! Kram!

    Hvidis: duktiga lilla E som bajsade på pottan! Hjärta

  • Villemoa

    Ninnis: stackars Mini som har sån magknip!! Hoppas att uteslutandet av mjölkprodukter hjälper! Vet hur det är, Moa var mjölkproteinallergiker men det växte som tur var bort till 2-årsdagen. Testa rismjölk till kaffet, minst äckligt av havre- och sojamjölk, iaf i mitt tycke.

  • Villemoa

    Flamman; det är klart att det gör ont som faan! Allt det ni delat genom åren går ju inte att radera bort bara så där! Och du, är inte ett dugg kräkless på dig och på dina problem, så du vet!

  • Villemoa
    Ninnnis skrev 2011-08-02 09:47:39 följande:
    En fråga, bör man ge nya droppar om barnet kräks kort efteråt? Jag gav Mini båe Semper och D-droppar imorse och han kräktes ganska rejält efter en liten stund, frågan är om han har fått i sig något eller om allt kom upp?  
    Tror inte att man ska ge nya.
  • Villemoa
    Fru sy skrev 2011-08-01 21:36:16 följande:

    Jag tycker bäst om havremjölken, fast bara den från googreen. Om man vill kan man göra egen, ska inte vara svårt... bara att mixa 3 dl havregryn med 1 liter vatten och sedan sila av. Jag har tänkt att jag ska testa bara för jag är nyfiken påhur det smakar.

    När det gäller smör är becel absolut det bästa!! Och yoggi är Alpro bäst. Carlshamns blåbärsyoggi är god oxå.


    Jag provade bara Oatleys, det räckte för jag tyckte det var så äckligt! Cool
  • Villemoa
    Ninnnis skrev 2011-08-02 15:12:11 följande:
    Kort rapport: hörseltestet gick bra *puh*, de kom igenom direkt och Mini sov sig igenom bilresan, testet och hemresan inklusive tankning och handling på vägen

    Snart kommer mina föräldrar och ikväll blir det grill. 
    Skönt att hörseltestet gick bra och att Mini verkar må bättre! Hoppas det håller i sig!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård