• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ljuuuuvligt!


    Måste damma av längdskidorna nu. Det är nog inte fullt lika häftigt som långfärdsskridskor, men alldeles nog för mig. (Flamman, kommer du nån gång? )


    Leksi skrev 2012-03-05 17:31:22 följande:
    Igår hade jag en fullkomligt FANTASTISK dag ute i skärgården! SoligCoolSolig
    Åkte långfärdsskridskor utanför Ljusterö och det var en sån där tur som man bara lyckas tajma in vart tredje år eller så. Vacker natur, släta isar, strålande sol och svag vind. Matsäcksätande på klippor med underbar utsikt och värmande marssol i ansiktet. Så otroligt underbart!!
    Åkte hemifrån 6.50 och kom hem 17.40 (4,5h resväg) men det var det värt! Solig
  • Daa

    Missade nyss en parvelgrej (fick makens referat): Fälga knallade iväg över golvet, Axel var strax bakom. Fälga ramlade och Axel snubblade över henne. Det tyckte parvlarna var hemskt roligt och så brast de ut i bubblande barnskratt. *hjärtar*

  • Daa

    På tal om krokusar och vintergäck: jag kunde inte låta bli att lägga ut en dagsfärsk bild av vår trädgård i galleriet. Vi har tagit fram grillen!

  • Daa

    Syrinx: jag tyckte inte att du gav intryck av att vara en negativ person när jag läste ditt långa inlägg. Snarare tvärtom: en som kämpar på trots att det går väldigt trögt och verkar hopplöst ibland. Klart att du får säga att du är så bra att du platsar i de stora orkestrarna. Jag är så imponerad av ditt driv och ditt engagemang.Och givetvis av din talang också. Heja dig!

  • Daa

    Oj, en gubbe med solglasögon? Det var nog Fälga som klickade dit den.


     


    Nu börjar det dra ihop sig till parvelkaos tror jag.


     


    Kram!

  • Daa

    Hvidis: jag vill se bilder! *hoppar jämfota*


     


    Lanovia: gläds med dig över att ni äntligen är friska. Hoppas att det får fortsätta.


     


    Aurum: hej på dig! Kul att se dig.


     


    Flamman: Kul med konsert ikväll!


     


    Syrinx: så typiskt att det ska krocka. Men ni verkar ju ha koll på läget ändå. Och nej, jag tycker forfarande inte att du verkar negativ, snarare tvärtom! *peppar*


     


    Här är det jättedåligt med städning. Faktiskt är det alldeles nog svårt att få till den där vanliga städningen. Jag får nog leva med att jag är en ganska lat person som prioriterar fel saker. I alla fall när de mest nödvändiga är prioriterade. Prio 1: barnen och deras behov. Prio 2: mat och nödvändig vila till föräldrarna. Så långt känns prioriteringarna rätt. Men efter det skulle man ju faktiskt kunna ha hemmet som prio.


    Och så skulle jag behöva träna, för jag är i usel form. Ofta känner jag mig kass som verkligen inte orkar ta tag i den där träningen. Det behöver inte bli mer komplicerat än att göra plankan (fyyyy vad tråkigt jag tycker att det är) någon gång om dagen och gå lite snabbare med barnvagnen. Men jag vill inte. Jag ids verkligen inte.


    Nu har jag i alla fall bestämt mig för att avvakta lite och invänta lusten att röra på mig. Jag håller på att tillfriskna från en depression och jag tänker se det positiva: sömnen fungerar fantastiskt bra och jag är mig själv igen. Det är ingen liten sak.

  • Daa

    Flamman: alltså den där! Ärkeaset, alltså.


    Förresten, så bra du skrev om kärleken som en gång var och att du inte tänker skämmas. *Ett stort hjärta* till dig och Klockarbol.


     


    Syrinx: lycka till!


     


    Blommis: oj, vilken runda! Hur mår du idag?


     


    Lanovia: Skönt att ni är friska nu. Hoppas att det får vara så länge.


     


    Muggels: gulliga Ada och Beda! Det är så kul när de börjar ha glädje av varandra.


     


    Hvidis: ska inboxa min mailadress.


     


    I helgen är jag gräsänka, men mamma är här och dräller med barnen och det är skönt. Kring matlagningstid brukar de vara rätt klängiga och då är det en fördel om det finns fler än en vuxen att tillgå.


    Jag har dragit på mig en öroninflammation, tror det är den tredje sedan barnen föddes. Nu har den börjat läka ut av sig själv, så det blir nog inte nödvändigt med penicillin. Resten av familjen verkar friska i alla fall och det är ju bra. Men ändå. Snart 35 och fortfarande öronbarn. Ännu en sak jag hoppas att barnen inte ärver av mig.

  • Daa

    Ingis: så jobbigt och svårt med din systerdotter. Jag tror som du, det enda sättet är nog att båda föräldrarna, killen från mobbinghemsidan och kanske någon från BUP pratar med henne samtidigt. Men samtidigt kommer det att bli en svår stund för henne, för det lär väl bli en konfrontation. Jättesvårt, verkligen... *skickar en massa kramar*


    Och så håller jag med Hvidis och Lanovia. Peka med hela handen och förklara hur det blir för dig. (Hur frestande det än kan vara att iskallt hinta. )

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård