• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fan för bakslag Heloise! Skrikandes Hoppas hoppas magknipet går över snart och att ätandet går bättre och bättre.
    Du är fantastisk! Kram ♥

  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2011-02-15 11:15:07 följande:
    Är det jobbigt just nu???
    Jaaa.... Har tänkt skriva här om det men när man väl har tid att sitta ner på kvällen tryter orken och så prioriterar jag att komma i säng istället. Men när jag är ute och går med vagnen på mina föräldralediga dagar skriver jag långa, detaljerade inlägg till er i huvudet...

    Har känt mig nere sedan före jul och ibland är det bättre några dagar eller en vecka men sedan är det tillbaka i gråheten igen. Har svårt att förklara varför men allt känns jobbigt och meningslöst. Så himla less på att kämpa så för att få vardagen att gå ihop, planera middagar, få tid att laga den, hålla A nöjd, städa, tvätta, diska, klappa katter som aldrig får tillräckligt med tid, vara så jäkla tacksam för att man får åka iväg och träna en timme på helgen... ja ni förstår.

    Så till 90% var det jag som förstörde Alla hjärtans dag igår för att jag (som alltid) var på dåligt humör och lät det gå ut över maken. Han vet att jag mår dåligt och vill att jag ska gå och prata med någon men det tar emot. Mycket. Vad skulle jag säga? Jag vet ju inte varför jag är nere. För att det är jobbigt att laga mat och roa en 9-månaders samtidigt? Haha, välkommen till föräldralivet liksom. Det har jag ju valt själv och längtat efter.

    Nä jag hoppas det är vinterdepp som snart kommer gå över. Eller möjligtvis att det beror på hormoner. Under de här sista två månaderna har vi trappat ner på amningen rätt mycket och det kanske också påverkar kroppen? Jag menar, jag blev ju helt muppig i flera månader efter A föddes så det kanske kan bli på samma sätt när hormonerna börjar gå ur kroppen?
  • Leksi
    Ninnnis skrev 2011-02-15 21:15:05 följande:
    Nej men är det sant, Blommis!? Så underbart!  Den lilla krabaten kan inte få ett bättre hem. Och jag tror som sagt att det är perfekt tajming för dig. Åh vad jag hade velat vara en fluga på väggen när Blompojken får veta!
    Ja vilken underbar födelsedagspresent!! Kan ju inte bli bättre! Solig
  • Leksi

    Blomman, Ninnis:
    Fan det träffade rakt i magen. Kunde inte låta bli att gråta när jag läste vad ni skrivit. Har det verkligen gått så långt att jag måste ta tag i det nu? Ringa någon? Det känns så jobbigt för då måste jag erkänna att det verkligen blivit ett problem. Gråter

  • Leksi

    Tack för kramen förresten Flamman! Stor kram tillbaks till dig! ♥

  • Leksi

    Någonstans har jag också en lista på pontentiella husdjursnamn... Kommer inte på ett enda av han-namnen nu, men jag gillade Pim Pim! Och Milou!

  • Leksi

    Grattis på födelsedagen Fru Sy!! {#emotions_dlg.flower}
    Vad mysigt med maken hemma & att allt verkar bra med Orvar!

    Grattis på 10-årsdagen Blom-pojken! {#emotions_dlg.flower} En födelsedag han sent (om någonsin) lär glömma...

  • Leksi

    Vad härligt att allt ser bra ut Muggles! Underbart att höra!

  • Leksi

    Tråkigt med indianer Lanovia. Varför måste kroppen luras så? Hoppas yrseln har gått över.

    Tack för alla tips igår. ♥ Jag har fortfarande inte kommit mig för att ringa någonstans, men kanske tar jag tar i det imorgon.

  • Leksi

    Hej Andbeyond! Glad Nu är det inte långt kvar, så spännande!! Superfin mage verkligen! Glad Hur känner du inför förlossningen?

    Vilken fantastisk bukett du gjort Blomman!! Jag tycker ofta droppformade buketter ser lite lessna ut, men den där var verkligen underbart vacker!
    Hoppas din resa blir kanon nu & kanske hinner du träffa Daa också?

    Lycka till på KS Heloise! ♥lilla skvätten♥

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård