Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Mäh lika fort som jag skrev det dök hon upp!

  • lanovia 08

    Usch vad segt Andbeyond, vet hur det är. Gick över 6 dagar och det var de 6 längsta någonsin.
    Käka pasta det gjorde jag, då är du toppformad och bra sedan.

  • lanovia 08

    Hvidis skönt att allt såg bra ut idag även om det inte var någon expert på hjärtat som tittade. Fina lilla Elvis. Hjärta

  • lanovia 08

    Muggles vad bra att du blivit sjukskriven. Nu är det bara vila och se till att de stannar där lite till.
    Jag är borttappad som vanligt. När är du beräknad till?

  • lanovia 08

    Idag har vi haft en kanon dag. Började med att vi gick 1h för att köpa drömsemla på 7eleven, men de var slut så vi köpte glass och gick sedan 1h hem i solen, så gött!
    Sedan har vi haft besök av en kompis och därefter pillat på skruttans rum så att det i alla fall börjar likna ett barnrum. innan har spjälsängen stått mitt på golvet med alla möjlig skit inslängd runtomkring. Nu börjar det likna det rum det faktiskt är, men än mycket att pilla med.
    Men det får vi ta imorgon.

  • lanovia 08

    öhhh... jo jag hade ju tänkt skriva något mer också men den här datorn och BT tillsammans är en mycket dålig kombination och väldigt väldigt dåligt för mitt tålamod och humör.

    Skulle skriva att jag blev chokade över att du redan är i v. 32, jag hänger visst inte med alla. Har gått in för mycket i mitt egna så jag trodde kanske att du vara i v. 25 *skakar liv på mina hjärnceller*

  • lanovia 08

    Ninnis, vilken underbart fin mage! Den måste jag bara få se i verkliga livet. Skit att jag inte är hemma när du kommer till götet.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-03-16 10:21:44 följande:
    Vi har tänkt så och bara köpt lite större storlekar än så länge (det lilla vi har köpt). Min väninna påpekade i helgen att om alla andra också tänker så har han kanske inget att ha på sig första tiden Men affärerna är väl öppna efter förlossningen också.

    Tack för tips om omlottbodies, det har jag hört andra säga också.
    Vet du helt seriöst, jag tyckte faktiskt att alla tänkte precis så. Äh ingen idé att köpa något litet för det gör ju alla andra. Jaha??
    Nu hade vi iof ärvt MASSA kläder så det var inga problem.  Men just den kommentaren fick vi av alla som lämnade över en present.
  • lanovia 08

    Fru E bra att du tar det lugnt idag.
    Är det bara idag du är hemma?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård