• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vill också vara en fluga på väggen! vilkken bra ide! Med risk för upptakt till vem som bräcker vem, så klart. Men nig dagäde det varit skönt att ha en stor stark brandman att förvisa ärkeas och slemkrypare dit pepparn gror! Nä, jag kan inte ens tänka på honom innan jag börjar få väldigt våldsamma idéer... Kramar om dig och omhuldar dig i lysande guld och kärlek då att hans elakheter inte rör dig. Kram!

  • Hvidbrud

    Daa! De varmaste kramarna till dig också såklart!!! Tänker mycket på dig och hoppas innerligt att du kommer i gängerna igen snart. Inte är man rolig när man inte får sova, och inte kan man göra det man gärna önskar, men du gör ju ditt bästa och mer är det absolut ingen som begär! Kramar om.

  • Hvidbrud

    Ninnis: mellan 9 och 15 passar mig. J är flexibel och sover och äter lite när och var det passar!

  • Hvidbrud

    Leksi; då är det på tiden att du kommer ner smart! så jobbigt med så hög feber! Skönt att han har det bra igen. Fast, många sjukdagar nöjt den nu när de börjat på dagis och hösten kommer! Blä! Men so Läkaren sa: det finns 600vorus som de ska beta sig igenom, så det är bara att bota ihop och se varje sjukdom som en mindre.

  • Hvidbrud

    Efterlyser tips och ider på vad vi kan bjuda på på lördag... 6vuxna och 4 barn. Lätt att förbereda och servera... Jag har hjärnstillestånd...

  • Hvidbrud

    Daa: har du iphone? Det finns jättebra appar man kan ladda ner gratis, eller till lågt pris med sömnhypnos och avslappningsövningar. Jag ska genast googla upp några bra övningar för att slappa av. Sticka kanske är en bra sak när man inte kan sova?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård