• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh! HURRAAAA, Ninnis! Grattis, grattis! *kramar om och dansar runt*

  • Daa
    lanovia 08 skrev 2012-06-03 21:36:35 följande:
    Här har vi en lååång läggning. Men med gott skratt. E kom upp o sa bajs med blöjan hängandes iknävecken. Maken gick o kolla o började gapskrtta. Jag gick o kolla o kunde inte fatta det roliga med den hårda bajsklump jag såg i dunklet. Kolla en gång till sa maken. Jag kollar lite nogrannare o får se att skruttan stoppat två nappar i blöjan för att få oss att tro att hon bajsat. Haha våran spillevink!


    Påhittiga lilla Spillevinken. Säg, hade ni någon aning, när ni började kalla henne det, att det skulle bli så väldigt träffande?

  • Daa

    Utmärkt idé.


    Norrskensflamman skrev 2012-06-05 08:26:21 följande:
    Hoppas ni får en underbar trådträff!! Man blir ju så avundsjuk bara. Vi måste absolut samla ihop oss norrländskor och göra en tripp söderöver! Det skulle ju vara hur skoj som helst
    Klokt med reservplaner inför semestern. Men himla trist att det ska behövas. *muttrar oskrivbara saker om fördärvade ärkeas*
  • Daa

    Heloise: jag glömde bort att kommentera era framtidsplaner. De låter toppen, tycker jag. Och jag rekommenderar verkligen tid som föräldralediga tillsammans, som ni tänkt (okej, maken och jag kanske överdriver, men det här är en fin tid. Jag får ta att jag tappar en massa duktig-mamma-poäng som inte har varit ensam med barnen på heltid. Men som vi brukar säga: det här är inget vi kommer att ångra på dödsbädden).

  • Daa

    Heloise... vilka jobbiga frågor ni måste brottas med! Jag säger det igen: jag tror på er. Ni verkar verkligen ha tänkt igenom de svårigheter som kan bli och resonerar så klokt. Elise kan skatta sig lycklig med dig och Panzer som föräldrar, och det kommer lillasyster också att kunna göra.


    Du kanske kan hålla det lite öppet, det där med att prata med en kurator? Det kan vara till hjälp att få stöta och blöta med någon som är utomstående och som har träning i att ställa de rätta frågorna.Blir det för jobbigt med funderingarna och de svåra minnena så kan det kanske vara en bra idé.


     


    *kramar om Heloise massor*


     


    (och nej, jag fick aldrig reda på vad Fälga ville göra med sina filtar )


     

  • Daa

    Hvidis: så tråkigt med din bror och hans familj. Hoppas att det blir så bra det bara kan.

  • Daa

    Åh, Heloise: höll på att glömma. Så glädjande att höra att det går så bra för E!

  • Daa

    Åh, så kul att träffa trådfolket... Ha det toppen och krama varandra från mig.


    passionsblomman skrev 2012-06-11 16:36:57 följande:
    Hihi! Och snart ska ni träffa MIG! Visst är det på söndag va? *sneglar på dammtussarna*
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Daa

    Fru Sy: så spännande med det nya jobbet!


     


    Men så jobbigt för hela familjen Sy med sådana nätter. Nog låter det som att det är mycket som händer för E just nu och det kan säkert påverka sömnen. Hur länge har det hållit på?


    Kan ni prova ge honom lite vatten istället för välling, ifall det är törstig han är? Eller är han hungrig och behöver mer mat på dagen? En del barn bränner ganska mycket mer energi när de börjar gå.


    Vad får han för välling? För parvlarna blev det lite väl tufft med fullkornsvälling (ettårs-varianten, alltså. De får fortfarande större delen mild fullkornsvälling, åtta-månadersvarianten, till kvällen) och vi fick söva dem i timmar. När vi tog bort fullkornet blev kvällarna lugna igen.

  • Daa
    *kramar om*
    Norrskensflamman skrev 2012-06-13 13:13:24 följande:
    Mamma är risig... väldigt trött och ligger mest. Behandlas först med hormontabletter i två mån, sen ska de kolla om tumörerna stannat av/minskat i storlek och sedan blir det väl op. Jag har dock svårt att se hur hon ska klara av en operation när hon är i så dåligt skick. Dessutom har hon diabetes och sedan tidigare vet vi att hennes läkkött är oerhört dåligt... Inget kul alls. Jag förbereder mig för det värsta faktiskt. Vill dock inte att hon ska behöva lida mer än hon redan gjort genom alla sjukdomar....
    Det är så sorgligt alltihop.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård