• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hane/Male d 22 Eller han här!
  • Soldemor

    Nej, nu tror jag nog att jag glider hemåt i jättebilen (och hoppas att jag kan hitta en p-plats i garaget där jag får in den) och börjar ladda för kvällens begivenheter. Blir nog inte så populär när jag kommer hem sedan, jag skall vara 14-falt otrogen, huu!

  • Soldemor

    Heja joggingblomman! Visst är det en fantastisk känsla när man märker att man överlever längre och längre sträckor! Hösten -86 när jag träffade min före detta, så hade jag så dålig kondition och var så påverkad av min astma att jag inte orkade gå uppför en normal backe utan en massa pauser (då var jag alltså 23 år!) Han fick mig att börja springa (eller mer ärligt: förflyttta mig) en 2,5 km slinga och känlsan när jag kunde ta mig runt hela den utan paus var otrolig! Så kör hårt och njut av framstegen, det är de som bär när man har sämre dagar!


    Var på bebisinspektion i torsdags, och de så precis så ljuvlig ut som på bilderna, fast helt otroligt mycket mjukare oh varmare med små sylvassa tänder och klor. Trodde jag skulle klara det oberörd? HA HA! Blev totalsåld i en liten kille vid namn Sting. Tyvärr blev inte maken lika såld, fast han höll i honom och lekte med honom.


    Någon som vill köpa en hyfsat begagnad 66-åring`? Han är bra på matlagning och trädgård, men snarkar och är något ojämn i humöret. Pris diskuteras!


    Mina tankar går också¨till Heloise och nya lilla dottern idag! Hoppas vi snart får veta hur det går!


    Och all support till Flamman, du tänker så rätt och är så klok! Klart att det är ex-slkoken som får fixa allt det där nästa gång, hans tur nu, trots allt är ju han upprinnelsen till allt det här, även om det blev ett mycket bra resultat i slutändan för dig!


    Nehej, skall låssekyrkoherden kanske jobba lite? Har musik i kväll och gudstjänst i morgon kväll...hm


    Får förresten tillbaka bilen på fredag, antagligen. Det var vattenpumpen och det betalar inte försäkrningen för bilen har gått mer än 20 000 mil, det är bara lånebil de ersätter. Så på lördag skall vi nog gå och titta på bil, kan bli intressant för vi har nog lite olika tankar om det där...


    Nej, nu jobbar vi en stund!!


     

  • Soldemor

    Passionsblomman: Läste precis dina inlägg om kastning av brudbukett - hå hå ja ja vad folk kan få till det! Känns nästan som lite allmängiltigt runt om i trådarna att det ses som personliga påhopp när man inte helt och hållet håller med trådstartaren - SUCk!!

  • Soldemor

    Grattis Heloise och Panzer till nya lilla tjeen! Nu har ni två guldklimpar att pyssla om!! Fanfarer och krulltumpeter (lite tyst sådär, så den lilla inte vaknar om hon sover!)

  • Soldemor

    Nu har vi på allvar börjat diskutera bil och jag har börjat förhandla med en säljare - vad tror ni om en sådan här:


     



     


    Tycker den är jättehäftig och gillade verkligen att köra den!

  • Soldemor

    Här är spam-prästen igen!


    Verkar inte vara många här (semester*? Gått i ide?) så nu tar jag och trotsar heldagsregnet och beger mig till kvällens gudstjänst m efterföljande korvgrillning!


    God afton!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård