• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vad märkligt mitt inlägg ser ut...

  • Ninnnis

    Ikväll ska jag på gravidträningskurs hos Friskis, kurstillfälle 1 av 3. Idag är temat "Träning under graviditet, stress och avspänning" följt av ett Ki -balans pass. Det ska bli intressant.

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-03-10 14:40:51 följande:
    Hädar också tråden... Kattmänniska som jag är. Men jag respekterar er kärlek för hundar, även om jag varken delar eller förstår den...
    Right back at you, kattmänniska
  • Ninnnis
    muggles skrev 2011-03-10 14:30:01 följande:
    Ninnnis: vad härligt att kunna träna fortfarande! Jag höll igång tom v17 när jag blev förkyld och sedan släppte inte förkylningen förrän efter 5v. Och då hade jag precis blivit opererad och vågade inte träna, och sedan dess har jag fått hålla mig lugn. Har inte gått upp i vikt tror jag men tappat alla mina muskler. Längtar tills jag får komma igång lite igen!
    Ja, jag är så glad och tacksam över att jag mår så bra. Förutom huvudvärk och nästäppa har jag inte några krämpor alls. Jag kommer att träna olika pass & gym så länge det känns bra, jag har även anmält mig till vattenjympa under senare delen av graviditeten.

    Jag tycker du gör helt rätt i att ta det lugnt. Du har ju, och har haft, en betydligt mer komplicerad graviditet än vad jag har.
  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-03-10 20:10:07 följande:
    Detsamma fast tvärtom.
    Haha, jag skrev mitt inlägg innan jag såg ditt. Du och jag, Lanovia
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-03-10 20:16:29 följande:
    Blä.

    Arytmik på lillhjärtat. Kardiografi på prenatal idag och flöde undersökning i morgon. Extra UL av hjärtat och så blir det BM varje vecka från och med nu. Barnmorskan sa at det troligen var sinusarytmi som ofta försvinner vid födseln, men det ska ju kollas upp ordentligt. Min lille sprattelgubbe!

    Men vad innebär det?! *förbannar mig själv att jag återigen kommenterade innan jag läste ikapp*


    Kraaaaam till dig och sprattelgubben!

  • Ninnnis
    ingenjörsbruden skrev 2011-03-10 20:13:37 följande:
    Helst helg, kl 15 passar bäst om Busan ska med....annars däckar hon oftast kl 11 så då kan jag smita iväg hemifrån o vara borta ett par timmar lätt!
    Helgerna är ganska uppbokade för mig framöver. Ullared, Trongheim och Göteborg står på schemat de kommande tre helgerna...
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-03-10 20:53:47 följande:
    Jo, det blir ju mer undersökningar nu för att se vad det beror på iallafall. Det var mer än 10%av hjärtslagen som var i otakt och därför blir det flödecheck och UL. Nu är jag helt nojjig...
    Det hade jag också blivit! Fast jag tror och hoppas att det inte är någon fara med lille Elvis. Bra att de tar det på allvar och kollar upp det i alla fall.

    Kram igen!
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-03-10 21:01:43 följande:
    Hundmänniska? Det är jag inte. Kattmänniska? Kanske inte det heller, jag är nog mer bokmal och godisgris, latmask och nattuggla. Djuren som bor här med mig får helt enkelt ta mig som den blandras jag är. Och det fina med dem är att det GÖR de.
    Hur går det med Truls och katterna förresten? Kommer de överens?

    Det låter inget vidare med din sköldkörtel, men bra att de har upptäckt det och gör något åt det.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård