• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ja Klockarbol, hur går det för dig nu och hur mår du?

  • Villemoa
    Norrskensflamman skrev 2011-10-25 10:49:58 följande:
    T var intresserad av och till. Från början ganska korta stunder, men sen när lilla K började röra sig och man kunde, som du säger, ha ett samspel med henne, så blev det intressantare. Det kommer ska du se... ta det med ro.  Nu är de ju som ler o långhalm mina. Igår var det så gulligt när T skulle på sin teaterträning och K på sin barndans. De är i samma hus och K:s dans slutar en halvtimme tidigare. Då får hon byta om och gå en trappa upp och vänta på T. Jag sa att "du knackar väl på då och går in och kollar när T och de andra spelar teater?"
    "Nä", sa T "Hon kommer och äter frukt med mig (de har frukt o lekstund på slutet) och sen så är hon med och leker med oss"  Jag frågade om lilla K verkligen får det, om det är okej med fröken. "Ja men jag har sagt att min lillasyster SKA vara med och leka. Och då blir det så. Det är därför det är bra å ha en storasyster som heter T. Sådetså!! "  
    Det blir säkert bättre när de blir lite äldre. E avgudar sin storasyster och skrattar mest åt allt hon gör  
  • Villemoa

    Vad spännande med två nya trådbebisar snart! 

    MSW; ditt BF är en dag innan det jag hade med E

    Tänk, snart blir min bebis 1 år!!!! Förvånad 

  • Villemoa
    start september skrev 2011-10-25 22:21:17 följande:
    Fast det gick ju inte eftersom jag inte finns i din adressbok.
    Då ska jag genast lägga till dig
  • Villemoa
    start september skrev 2011-10-25 22:19:22 följande:
    Villemoa, vill hålla lite låg profil här, men inboxar dig! Det finns nog alla varianter på hur intresserade de är. vår tjej som ju är lite större tror jag, drygt tre år, är just nu överintresserad. Intresset kan göra rätt ont på lilla om man har otur. Lilla gör stora ögon när stora kommer dock.
    Vår stora är nu 3 år och 7 månader. Ja, jag antar att det finns olika varianter på intresse.
  • Villemoa

    *vink vink till Piggelin*

    Om jag inte minns helt fel från när jag smygläste granntråden så har du också en blivande 1-åring snart, som fyller dagen innan min blivande 1-åring Men jag kan ju ha helt fel också förstås! 

  • Villemoa

    Klockarbol, det var en väldigt märklig reaktion från banken tycker jag! Varför i all sin dar skulle hon bli sur för att du hade chefen med dig, det är väl ändå inte förbjudet!? Hoppas du hittar en bank som vill hjälpa till!

  • Villemoa

    Ja vilken fin presentation Piggelin! Min "bebis" är en flicka och hennes personnummer är 10-11-13, ganska enkelt det med Båda mina tjejer kom före utsatt tid, M 11 dagar och E 5 dagar. Var helt övertygad om att M skulle komma på min födelsedag, BF var 7 dagar innan jag fyllde, men hon hade den goda smaken att komma lite tidigare. Nu skiljer det hela 18 dagar emellan oss

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård