• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Idag går jag in i vecka 25 (eller sjunde månaden), vilket enligt FL betyder att Mini skulle ha chans att överleva om han föddes. Det känns lite som en milstolpe, även om jag hoppas att han stannar i magen sisådär 15 veckor till

  • Ninnnis

    Dfk, du är välkommen att kika in när du vill, även om det blir sporadiskt. Lycka till med allt!

    Fru Sy, tummarna hålls stenhårt! Hur har helgen varit?

    Andbeyond, vänta du bara

  • Ninnnis

    Heloise, jag skriver under på allt Flamman skrev! Jag beundrar verkligen er inställning. Kram!

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-03-14 11:43:19 följande:
    Specialisten kunde inte pressa in oss idag, så vi får vänta till på torsdag.. Tynker att det kanske är ett bra tecken, att det inte var SÅ brådskande.... Ska på RUL ( heter det det? Eller heter det TUL?) Då kanske de kan se något där?
    Så tänker jag också, hade varit akut hade de klämt in det idag. Hoppas det ser bra ut på torsdag. När ska ni på TUL/RUL?
  • Ninnnis

    Flamman, det måste var jättejobbigt med så bristande kommunikation. Men det låter ändå lite positivt att ni har återfått värmen mellan er. Kram!

  • Ninnnis

    Vi ska till Ullared på lite babyshopping på lördag tillsammans med bästisen och hennes sambo. Är det någon som har någon slags lista på vad man behöver (och inte behöver) till en nyföding? Jag har för mig att jag har sett en sådan lista långt innan det var aktuellt för vår del. Eller var det kanske i granntråden?

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-03-14 14:10:04 följande:
    I morgon, ninnnis! Det glömde jag skriva...
    Då håller jag tummarna för att allt är bra med Elvis lilla hjärta imorgon!
  • Ninnnis

    Tack för tips på bebisgrejer! Vi har fått/ärva en hel del saker och kläder, har även fått en lista från gudsonens mamma. Vi har också inställningen att inte köpa för mycket innan, samtidigt vill vi inte stå utan det nödvändigaste. Alla tips är välkomna!

    Andbeyond, det blev inte den 14:e alltså? Attans

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård