Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Grattis Fru Sy, Herr Sy och Orvar!

    Det var mig just ett sms till att inte komma fram.

  • lanovia 08

    Tänk att Grodan redan är 1 år. Försöker hänga med i tiden.

  • lanovia 08

    Här springer dagarna förbi. Igår la vi oss relativt tidigt vaknade lite tidigare än vi gjort den sista veckan, så vi kom upp och hann ut och greja i trädgården i förmiddags. Sedan har vi varit hos makens mormor ätit massa mat, efterrätt OCH fika. Kom hem alldeles för sent för att hinna med dagens orkester. Känner mig iof inte upplagd för rep ändå, mår inget vidare. Skall inte säga att jag mår piss, men illamående och jobbigt med matlusten.

    Nu måste jag sätta mig och fixa med en jobbansökan.
    Jag har läst det ni skrivitidag men hinner inte kommentera allt.

    Tänker på dig Hvidis i hormosvall och närmande av förlossning. Hur känns det med "riktig" förlossning denna gång?

  • lanovia 08
    Heloise skrev 2011-04-18 21:19:56 följande:
    btw jag rekomendera starkt att baka egna hamburgerbröd, lätt som en plätt, billigt och jättegott
    Oh det borde man testa någon gång. Har kommit på hur man gör goda hamburgare själv och lätt som tusan. Kanske dags att utvidga det hela.
  • lanovia 08
    Leksi skrev 2011-04-18 21:59:58 följande:

    Lanovia, har du lyckats hålla graviditeten hemlig än så länge?


    Både ja och nej. Våra familjer har vi berättat för. De flesta vänner håller vi hemligt för. Sedan anser jag inte att denna hemlighet är värd att gå över gravar för. Så vid två tillfällen har jag berättat för kompisar där våra samtal har blivit lite väl djupa och det bara skulle kännas fel att fortsätta samtalen och låta den personen öppna sig utan att säga något.

    Sedan har vi ju bruden vi hippade i helgen hon spänner mer eller mindre ögonen i mig och frågar "har det blivit någon bebis ännu?" Ähhh... jo nä va.... ja hur kommer man undan den, går ju inte ens att slingra sig.

    Och som svar på den frågan, möhippan blev superlyckad. Rolig dag från början till slut. Kul att träffa gamla vänner som jag träffar väldigt sällan nuförtiden. Och framförallt verkade bruden helnöjd och det är ju viktigast av allt.
  • lanovia 08

    Leksi mysigt med spat och vad bra att ni kunde slappna av. Vad härligt med en lunch tillsammans efteråt. Kändes väl bra att få lite egentid tillsammans.
    Hur mår du nu? Visst var hos läkaren och tog prover? Har det blivit något mer besök efter det?

  • lanovia 08

    Hvids det där med vattnet som går,jag har ännu inte fattat hur det går till. Iof väldigt olika för alla. Jag hade länge mycket flytningar var inne 2 ggr på kontroll då jag trodde att det var vattnet som börjat sippra. Men var tydligen bara flytningar.
    När vattnet väl gick (enligt mig) så kom det rejält mycket och var ingen tvekan om att det var vattnet som gått. Sedan avstannade dock detta för mig så när jag väl var innen på BB vägrade BM att erkänna att vattnet gått och började dilla om flytningar hit och dit. Jag har fortfarande inte fått bekräftat att vattnet gått men uppenbarligen måste det ju har gjort det för ute är ungen och den graviditeten ett minne blott.

    Hoppas du får genomföra din drömförlossning.

  • lanovia 08

    Helosie... spermier luktar brie??? Den associationen har jag nog svårt att koppla samman.

  • lanovia 08

    Flamman vilken jobbig situation på jobbet.
    och maken... jag din makens svängningar är inte lätt att hänga med på.

  • lanovia 08

    Idag har vi varit ute från 10-16 i trädgården. Grävt upp, dratt ogräs och lagt på ny jord. Imorgon skall vi nog så gräs om vi hinner. Skruttan är med oss hela tiden ute, hon har så skojigt för det mesta. Idag har hon fått åka med pappa på skottkärran och sedan fått "hjälpa till" att köra jorden. Tyvärr är det mycket händer i jord och sedan upp i ögonen. Blir lite varigt i ögonen. Men vi har köpt ögondroppar att skölja rent med. Känner inte att vi vill hindra henne från att vara med ute i trädgården och jorden heller.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård