• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag har förresten bokat läkartid nu. *klappar mig själv på axeln*

    Just nu sitter jag och tycker synd om Alex i Solsidan, men roligt är det!

  • Leksi

    Åh vill också se zebror, gaseller och giraffer!
    Dina tjejer får säkert en helt oförglömlig resa Bruttan! Men jag förstår att du längtar efter att ha dem hemma igen.

  • Leksi

    *vinkar till Ankan* Usch för kräksjukan! Skönt att ni är på bättringsvägen nu. Hos oss har jag & maken tack och lov klarat oss hittills men vi ropade hej alldeles för tidigt vad gäller Alfred. En kaskadkräkning till i måndagskväll och sen dess diarré. Tycker så synd om honom, min lilla skrutt.
    Tråkigt att det inte blev något husbygge denna gång men det är ju inget litet projekt att dra igång så alla bitar måste ju kännas helt rätt. Var bor ni idag?

    Hang in there Fru Sy! Snart 34 veckor avklarade! Jobbigt att du blev inlagd igen och med din pappas operation mitt upp i allting också. Hur har det fungerat idag utan sprutor?

    Vad skönt att huvudvärken gick över Flamman! Inga andra symptom på förkylning i antågande? Hoppas du slipper bli sjuk. Låter inte så lovande för dottern dock inför fredag om hon hade så hög feber idag.

    Hej Muggles! Underbart med bra UL! Tänk att operationen gick så bra!

    Undrar just hur Ninnis har det jag. Cool

    Kram på dig Ingis! När är det rättegången är?
    Jag fick för några dagar sedan reda på att en av mina bästa kompisar polisanmält sin man och fått besöksförbud utfärdat. Nu bor hon och barnen hos hennes föräldrar... Jag hade verkligen ingen aning om vad som pågick och känner mig så jäkla dum. Kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att hon skulle låta någon göra sådana saker mot henne, som jag ser på henne är hon stark, självsäker och med rejält skinn på näsan. Men jag hade ett långt samtal med henne nu och sa upprepade gånger att hon gjort helt rätt och att det inte är HON som splittrat familjen genom att anmäla, det är HAN som inte gett henne något val. Fy fan, det är ju mer vanligt än det borde vara men man tror liksom inte att det händer ett kompispar.

  • Leksi

    Oh, glömde ju dig Lanovia! Vilken natt ni haft! Förvånad

    Tyvärr känner jag igen det alltför väl... Mycket kräks och bajs här på sistone, mycket tvätt har det blivit...

    Håller tummarna för att lilla E blir frisk nu. Nalle

    Hur går det med tråkjobbet förresten? Står du ut? Men visst var det en begränsad period bara?
    Har du hört något från jobbet du sökte?

  • Leksi

    Halloj tråden!

    Phu, har precis läst ikapp alla inlägg sen i torsdags...!

    Vi har haft det sjukt jobbigt de senaste dagarna (bokstavligt talat). Är så trött. Vi har varit på akuten 3 gånger med Alfred sedan i söndags och andats ventolin/adrenalin (och innan dess var han "vanligt" förkyld=dålig sömn). Först pratade de om förkylningsastma som kunde utvecklas till astma, att vi skulle förbereda oss på att göra oss av med katterna etc. Skitjobbigt!! Men nu är de rätt säkra på att han har RS-viruset och även om det låter lite konstigt så känns det som en lättnad! Det är ju bara farligt för riktigt små bebisar och A har ju hunnit bli 10 månader nu. Dessutom fick vi äntligen medicin utskrivet idag som vi kan ge hemma så vi slipper åka till sjukhuset (1½h i bil tur och retur). Jag ser ljuset i tunneln!

    Grattis Fru Sy till att du äntligen får sitta upp lite! Och så skönt att din pappas operation gick bra!

    Håller tummar & tår för Fru E's ruvning. Önskar av hela mitt hjärta att det är er tur nu!

    Hoppas också allt är bra med lille Elvis och att det bara var något tillfälligt knas med hjärtat. Kram Hvidis!

  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2011-03-15 20:09:42 följande:
    Usch vad segt Andbeyond, vet hur det är. Gick över 6 dagar och det var de 6 längsta någonsin.
    Käka pasta det gjorde jag, då är du toppformad och bra sedan.
    Jag gick 16 dagar över tiden... Fast jag behövde den extra tiden för att känna mig helt redo, eller den sista veckan kunde han ju gärna fått komma spontant istället för att det skulle bli igångsättning men det gick ju bra det med.

    Hoppas din lilla tösabit kommer snart Andbeyond! Nalle
  • Leksi

    Vad skönt att du mår bättre nu Flamman även om allt inte är tipptopp. Synd att ni inte får komma till läkaren NU när maken äntligen är med på tåget så att säga.

    Bruttan, hur har det gått med din gallsten? När kommer stora flickorna hem?

    Blommis, du har så helt rätt inställning tycker jag. Hoppas de snart lyckas hitta rätt medicindos mot sköldkörteln.

    Imorgon ska jag till läkaren, den där tiden som ni övertygade mig om att boka... Känns lite nervöst men samtidigt ska det bli skönt att få avklarat. Hoppas bara läkaren är vettig.

    Nej nu måste jag gå och sova. Vårt lilla barn har nämligen börjat vakna sisådär 5.30 och även om han är sjuk så är det full fart hela dagarna (tror ventolinet gör dem hyperaktiva ). Han har precis lärt sig krypa och att ställa sig upp mot saker så nu är det sannerligen slut på friden.

    Natti natti

  • Leksi
    Ninnnis skrev 2011-03-16 10:31:30 följande:
    Jag har lagt upp en ny magbild i mitt galleri, jag insåg att det nog har hänt en del sen förra bilden.
    FIIIN! Solig
  • Leksi
    Norrskensflamman skrev 2011-03-16 08:54:49 följande:
    Leksi: Usch så jobbigt med RS-virus, men som du skriver, A är ju ändå 10 månader, så han klarar det säkert bättre än en nyfödd. Min K var 10 dagar när hon fick det elaka RS-viruset och hon höll på att stryka med...
    Bra att ni fått mediciner. K fick inhalera Pulmicort och Bricanyl i 10 veckor, 5 ggr om dagen. Det var jättejobbigt, hon var så liten och så ARG, hon hatade den där masken som hon skulle andas i och jag fick hålla fast henne och hon kämpade emot för allt vad hon orkade Än idag när hon ser masken så säger hon "mamma, visst inte behöver jag andas i den där nå mer?" ♥
    Hoppas av hela mitt hjärta att det blir lindrigare för er!
    K har inte utvecklat astma iaf, men första 2-3 åren hade hon väldigt känsliga luftrör och nedsatt immunförsvar. Dvs. många förkylningar blev det. Och då åkte Bricanylen fram. Men nu är hon helt okej
    Oh fy! Ja det är läskigt när de är så där små! Vilken tur att lilla K klarade sig!!!
    Pratade precis med en väninna som jag egentligen skulle träffat imorgon och hennes lille son hade också fått RS-viruset! Han är bara 6 veckor så det hade varit en orolig helg för dem men nu var han på bättringsvägen.

    Alfred är det ingen fara med. Idag har han bara fått flytande ventolin här hemma och det verkar funka bra mot rosslet och hostan. Han sover och äter bra så det värsta är nog över nu.

    Usch ja att tvinga på dem den där masken, det är verkligen hemskt & skär i mammahjärtat. Kan inte föreställa mig hur det måste ha varit att göra det 5ggr om dagen i 10 veckor! Gråter
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård