• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2011-03-24 13:42:40 följande:
    Jasåååå det säger du? Näää, min vita lilla fluff ska aaaaldrig göra lortgrisiga saker-bara vara viiit och ren och fluffig. Och ett under av lydnad, följsamhet och helt rumsren. Om bara några få dagar säkert....Drömmer
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Mmmm, självklart! Cool

    Vissa dagar när vår vovve har varit på dagis kommer det stora dammoln så fort man klappar honom. Då är det svårt att se hur fin och vitbrun han egentligen är... Men som dagisägaren säger, ju skitigare han är desto roligare har han haft det 
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-03-24 14:24:45 följande:
    Precis exakt som när man får hem en nerlerad unge från dagis. "Jaja, de måste ju få leka" påminner man sig medan man funderar på hur man bäst får in mesta möjliga av barnet in, men inte så mycket av smutsen. Har ni någon grovingång där du bor? En sådan är verkligen guld värt, men det hade jag ingen. Jag planerar en nu, i källaren med vattenslang och såpa typ. Jag tänker här i första hand på min sambo och hur han brukar se ut när han klippt gräs, burit ved eller för den delen eldat i pannan.
    Ja, vi har en grovingång till tvättstugan. Det är verkligen guld värt! Och det blir väl inte mindre användbart när det är både barn och hundar som ska släpas in...
  • Ninnnis
    Fjällbruttan skrev 2011-03-24 14:06:07 följande:
    Lite Ego minst sagt, men jag la just in en bild på Grodan då hon står upp, hon är så nöjd just nu över det!
    Men lilla sötnosen då! Hon gör verkligen skäl för sitt namn
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-03-24 14:26:30 följande:
    Ninnis, igen-din hund måste ju i varje fall vara lättbadad?  Typ torka på bara en reklampaus och själva avspolningen kan ju inte ta mer än fem röda?
    Abslout. Vi brukar duscha av honom och torka med en handduk. Han har faktiskt aldrig badat i badkaret (förutom en gång när husse låg där och någonfyrade av en raket utanför, då flög han rakt ner i badkaret och satte sig på husses bröst...).

    Han älskar att bada utomhus men är inte fullt lika förtjust i duschen. Han protesterar inte, men står och tittar på en med den där "det är så synd om mig-blicken" ut som bara hundar har. Vi kanske skulle testa badkaret? Nackdelen är att badkaret är på övervåningen och ibland är han så lerig att vi får bära honom droppandes rakt in i duschen
  • Ninnnis

    Nu ska jag köra till stan och göra lite ärenden (men akta mig för parkeringsböter!), sedan är det dags för gravidträningskurs med cirkelfyspass.

    Ha en fin eftermiddag och kväll, mina fina vänner!

  • Ninnnis

    Undrar hur det går för Andbeyond?

    Så skönt att resan närmar sig, Lanovia

    Bruttan, kramkramkramkram!

    Flamman, stor kram till dig också! Tycker också anhörigforum låter som en bra idé.

    Hmmm, vad var det mer?

    Jag är aptrött idag. När jag skulle köra hem från träningen igår startade inte bilaset (jo, en två veckor gammal bil som inte startar efter två timmars stillastående är ett as). Jag kollade säkringar etc men kunde inte hitta något fel. Maken fick komma in och hämta mig men glömde tyvärr startkablarna hemma. Vi var hemma kl.22, då skulle jag bara äta, duscha och packa för en långhelg i Trondheim innan jag stupade i säng vid midnatt. Klockan ringde 05.00, maken körde mig till jobbet i caben och åkte sedan in till stan för att kolla bilen igen. Efter ett par försök startade den...

    Jaja, kl.13 ska jag bege mig till flygplatsen för att åka till Norge och hälsa på min goa väninna som jag inte har sett sedan hon fick barn för snart ett år sedan. Jag ska stanna till måndag em, det ska bli så mysigt! 

  • Ninnnis

    Fru Sy, hoppas ni får ett trevligt ikeabesök! Jag vet hur mycket du har sett fram emot det

  • Ninnnis

    Blommis, det låter som det har varit lite mycket bilstrul för er den senaste tiden. Hoppas ni slipper det ett tag framöver i alla fall. Har ni hundkojan kvar?

    Klart man kan semestra hemma! Speciellt om man har en liten hund att tänka på också.

    Flamman, jag är säker på att dina döttrar är helnöjda med den semester ni har tillsammans. Era skidsemestrar måste verkligen vara guld för två små tjejer. Hjärta Då behöver man väl inte åka iväg på sommaren också?

  • Ninnnis

    Jag tycker faktiskt det är lite synd att man ofta åker iväg varenda gång man är ledig mer än en helg. Antingen ska man semestra eller hälsa på vänner och bekanta. Det är sällan man tar sig tid att njuta av att bara vara hemma och ledig. Iofs kan det vara skönt att komma ifrån hemmets måsten, men ibland kan det vara otroligt skönt att bara vara hemma också. Man strävar ofta efter att ha det så fint som möjligt hemma, men hur ofta njuter man sedan av det fina?

    När vi köpte huset och maken hade byggt trädäcket tillbringade vi faktiskt tre av fyra semesterveckor hemma den sommaren (med undantag för småutflykter), just för att det kändes tråkigt att inte få njuta av det fina huset och den fina trädgården vi hade skapat.

    (egentligen gillar jag inte att skriva "man" och jag talar såklart bara för mig själv, men nu blev det så)

  • Ninnnis

    Jag hade faktiskt kunnat tänka mig att bara vara hemma med maken och vovven i helgen. Det ska såklart bli jättetrevligt att åka till min väninna, men jag är alltid lite ambivalent innan jag åker någonstans. Innan jag åker vill jag helst vara hemma men när jag välkommer iväg har jag jättetrevligt. "Man" är allt lite knäpp

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård