• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2011-04-11 12:49:37 följande:
    *Vinkar* trött idag, håller mig lite i kulissen idag. Kram!
    Men gumman, kliv fram ut kulissen!
  • Ninnnis

    UR skulle det stå.

    Tack för input om bilstolar. Försäkringsbilagen testar stolarna noga innan man hyr så de ska vara lika säkra som nya. Det blir nog billigare om det gäller ett barn, men med två så vet i tusan. Sen vet vi ju inte om vi kan få mer än ett barn, men vi skulle gärna vilja ha två.

    Vi ska hämta vagnen nästa helg så vi får väl kolla lite mer då.

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-04-11 13:45:21 följande:
    *vinkar lite trött*

    Liksom förra söndagen lite sömn inatt men nu är blodprovet taget och svaret kommer nog sent i eftermiddagen mellan halv fem fem skulle jag tro. Tio i fem ringde de förra måndagen för att hålla oss på halster extra länge.

    Tror varken eller just nu, känner inte så mycket i kroppen så är lite likgilgtig fram till de ringer.

    Nu kallar jobbet, var på kontoret kvart över tio.........
    HEJA!

    Kan du inte messa mig när du har fått svar? Jag ska köra och träna nu så jag kommer nog inte in mer förrän senare ikväll. KRAM på dig!
  • Ninnnis

    Fru E, jag skickar så många kramar jag bara kan här också. Ge inte upp hoppet än! Det gör i alla fall inte jag. Men åh vad jag hade önskat att ni skulle slippa allt detta strul. 

    *kramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkram*

  • Ninnnis
    muggles skrev 2011-04-11 15:55:55 följande:
    Ninnnis: vi hyrde babyskyddet av NTF. Då kostade det 300 kr för 9 mån. Nu kommer vi att hyra 2 st och priset har gått upp till hela 400 kr för 9 mån. Man använder babyskyddet så kort tid så det kändes inte värt att köpa och själv skulle jag aldrig köpa ett begagnat, så då undrar jag hur lätta de är att sälja vidare. Nästa stol som används till 4 år köpte vi och det kommer Moa att ha hunnit växa ur innan den behövs till Ada/Beda. Så vi får köpa en till helt enkelt.
    Tack för tipset, jag ska kolla upp NTF också.
  • Ninnnis
    andbeyond skrev 2011-04-11 17:40:05 följande:
    Hej! Snabb uppdatering i amningshysterin Mary är alldeles underbar, äter, sover, bajsar, skriker och är söt. Jag har ont men det går bra när jag har voltaren i kroppen. Det läker bra men lär ta runt 6v till innan jag börjar bli ok med att sitta på stolar och ta promenader... Trots detta är jag helt otroligt glad Bild på min Älsk finns i galleriet.
    Ska försöka kommentera snart. Kram till alla tills dess!
    Heeeeej!

    Hon är ju alldeles bedårande! Vilken vacker liten tjej *hjärtar lilla Mary*
  • Ninnnis

    Daa, vad duktiga ni har varit utan maken! Klart du ska anpassa amningen efter hur DU känner. Hoppas brösten är med på noterna också.

  • Ninnnis

    Soldemor, häftigt med tunikan!

    Flamman, skönt att helgen har varit bra och utan bråk. Jag gillar inte riktigt det du skriver om "ingen närkontakt eller ömhet förutom på ett plan". Egentligen tycker jag inte att han borde få närkontakt på det planet heller om han inte visar någon ömhet i övrigt, men jag vet att det inte är så lätt för dig heller.

    Kram och välkommen hem i alla fall!

  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-04-12 12:14:35 följande:
    Jag vet Men när man känner sig utsvulten på närhet så tar man det man får liksom... Jag är väl stark i anden men svag i köttet... eller nåt. Jag vet inte. Det är så många känslor som man vill få utlopp för.
    Jag förstår det. Därför är det kanske inte helt rätt av mig att ha synpunkter på det heller, men det gör mig så ont att han behandlar dig så illa. Men det finns inget rätt eller fel. Du måste göra vad som känns mest rätt (eller minst fel) för dig.
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-04-12 12:15:50 följande:
    Idag känner jag mig lite sorgsen.
    Det är inte ett dugg konstigt. Har du möjlighet att mysa lite extra med tjejerna ikväll? Knyt handen om ditt halsband och påminn dig själv om att du är värd all kärlek och respekt. Och att må bra.

    *kramar hårt och stryker bort sorgsenheten från din panna*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård