• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Leksi skrev 2011-04-12 20:55:55 följande:

    Om ni vill se hur Alfred ser ut klicka på länken:


    www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=40...

    Och så får ni gärna rösta också förstås! Tungan uteGlad

    Bilden är från i julas när Alfred var 7½ månad så den är inte purfärsk men ändå. Glad


    Sötnosen! Jag röstade såklart också
  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-04-12 20:31:16 följande:
    *vinkar och säger att jag lever*
    *vinkar och kramar*
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-04-12 21:30:13 följande:
    Ninnis: åh, du imponerar mig med din träning! Shit, när jag var i samma vecka som du var jag sjukskriven och kunde knapt gå! Heja dig! Du ör verkligen Pippi upp i dagen!


    Fast du hade ju jätteont. Jag har ju *peppar peppar* haft en väldigt enkel graviditet hittills. Jag har faktiskt aldrig mått så bra som jag gör nu och då är det såklart lätt att hålla igång. Dessutom börjar maken sitt nya jobb 1 maj och har därför varit hemma ett tag och servar mig med matlagning, städning etc. Så jag har verkligen kunnat ta hand om mig själv och träna, vila och sova när jag vill.

    Jag känner mig otroligt priviligerad faktiskt.
  • Ninnnis

    Jag inser också att det vid en eventuell andra graviditet inte kommer att vara lika lätt att få tid till vare sig träning eller vila, så jag försöker verkligen njuta nu. 

  • Ninnnis

    Hvidis, jag tycker abslout att du ska sätta ner foten om du inte känner dig bekväm med att ha svärmor där. Jag vet ju hur jobbigt du har tyckt det har varit innan och det blir kanske inte lättare i samband med förlossningen. Din mamma borde väl hinna dit? Du får säga till om det är något jag kan göra eller bidra med. E känner ju inte mig så himla väl, men om det krisar så får du höra av dig.

    Fru Sy, tänk att Orvar har stannat i magen så länge ändå! Även om han är lite liten så är det väl helt ok om han kommer nu. Vilken bra kuvös du har varit!

    Flamman, onsdagskram till dig!

  • Ninnnis

    Flamman, jag vet att du klarar dig! Du är så stark och jag beundrar din förmåga att hålla dig flytande i allt detta. Kram igen!

    Hvidis, det låter jobbigt med hostan. Hoppas den går över och hoppas Elvis har vänt sig rätt en gång för alla!

  • Ninnnis
    Fjällbruttan skrev 2011-04-13 09:13:21 följande:
    Jag är lite mör idag, hade ett litet gallstensanfall i måndags natt och igår morse stack jag iväg till bagarstugan  och började baka kl 8... 18 liter senare och kl 17 vacklade jag hemåt! Men redan då hade vi sålt för 1400 till klassen så nu hoppas vi att resten säljs till påsk och att vi kan ta en paus ett tag
    Men du, var rädd om dig!

    Härligt med överraskningsbesök och positiv energi! Underbart med glädjen som lyser i ditt inlägg  
  • Ninnnis

    Det var precis en kund som började gråta när hon såg min mage! Hon hade fått en son för 14 månader sedan och hade längtat efter en ny graviditet sedan förlossningen. Hon tyckte jag var så vacker och hon mindes hur underbart och spännande allt var och snälla kunde hon få känna lite på magen?

  • Ninnnis
    Fjällbruttan skrev 2011-04-13 09:23:47 följande:
    Hvidis, häftigt med förvärkar!! OCh du, det är din förlossning, du ska göra som du tycker, svärmor kan vara hemma hos sig, till 2017 typ...


    Underbara Bruttan!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård