• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    muggles skrev 2011-04-28 09:15:56 följande:
    Då blir det Sven och Glen (alla i Göteborg heter Glen... ).
    Såklart! Hur kunde jag missa det?! *slår mig för pannan*
  • Ninnnis

    Flamman, KLART du är värd det!

    Lanovia, heeeeej! Jag förstår att det är full rulle och att du är trött. Kram på dig!

    Ingis, heeeeeej! Stackars Busan som är febrig. Lova att du är rädd om dig och titta in när du har tid. Kram!

    Jag har tillbringat halva arbetsdagen med att sitta på ett flygplan (på marken) och läst förlossningsbok. Det var inte planerat, men så kan man också tillbringa en halv torsdag... Jag hade mest problem med att hålla mig vaken. Nu måste jag jobba igen lite.

  • Ninnnis

    Fru Bygg, som Hvidis skrev har jag moderkakan i framvägg. Jag kände första buffen i v. 21 och sedan v.22 någonting har jag känt honom varje dag. Han verkar vara väldigt aktiv. Nu har jag iofs inget annat att jämföra med. 

    Vi kanske skulle uppdatera BF-listan?

    Hvidis 7 maj
    Muggles 3 juni
    Ninnis 3 juli

  • Ninnnis

    Lanovia, vi hade hälsosamtal i v.6 och inskrivning i v.12, sen var nästa BM-besök i v.26. Visserligen hade vi VUL i v.9, NUPP i v.13 och RUL i v.19, men jag tyckte det var länge mellan besöken hos BM. Ultraljuden görs ju på sjukhuset av andra BM.

    Nu har vi BM-besök inbokade varannan vecka fram till 7 juli och TUL 10 maj. 

  • Ninnnis
    Leksi skrev 2011-04-28 21:08:41 följande:
    Förlossningsbok i flygplan på arbetstid Ninnis...? Vaffo dådå?
    Det ingår i mina arbetsuppgifter ibland. Eller, det ska det egentligen inte göra men ibland kör det ihop sig och då får jag rycka in.
  • Ninnnis

    Jag är så himla glad att det är fredag idag! Och att solen skiner. Och att jag är så lyckligt lottad och har så mycket att glädjas åt. Det är en bra dag idag, helt enkelt

  • Ninnnis

    Daa, vad jobbigt med svärmor. Skönt att hon är tillfälligt bättre i alla fall. Kram på er allihop!

    Tänk att Parvlarna har blivit fyra månader! Hjärta Jag är imponerad över hur bra du roddar allt på egen hand när maken jobbar. Heja dig! 

  • Ninnnis
    Daa skrev 2011-04-29 09:47:03 följande:
    Hej, Ninnis!
    Hej!

    Jag borde egentligen jobba ihärdigt, men vi har slagit på tv:n med det engelska kungabröllopet så jag får inte mycket gjort.
  • Ninnnis
    Leksi skrev 2011-04-28 21:08:41 följande:
    Här har A haft hög feber hela dagen, känns inte som rätt vändning efter att han varit förkyld i en vecka. Själv är jag också förkyld och hade hoppats på att få avsluta föräldraledigheten på ett roligare sätt. På måndag börjar jag jobba heltid igen! Imorgon får vi dock besök av en tjej (och hennes familj) från föräldragruppen som jag inte träffat sedan december då de flyttade till en annan ort så det ska bli jättekul!
    Stackars A som är krasslig. Tänk att du börjar jobba på måndag! Tiden går fort när man har roligt... Kul med besök, hoppas ni får trevligt.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård