Inlägg från: MaybeBride09 |Visa alla inlägg
  • MaybeBride09

    Vad är skillnaden mellan bröllopstårta och vanlig tårta?

    Future Mrs S skrev 2011-01-16 19:51:47 följande:
    ett band av choklad? tell me more!!!! :D
    Testa att googla på modelleringschoklad. Kan man nog använda till det. 
    1 oktober 2011 säger jag JA
  • MaybeBride09
    KhiraLii skrev 2011-01-17 22:01:54 följande:
    Marsipan som material är varken dyrare eller billigare än de endra alternativen men man väljer oftast att göra bröllopstårtor i SP för att det är hållbarare och smidigare material att jobba med. Det är lättare att garantera för en konditor att SP inte börjar svettas och då väljer denna såklart detta då det lär dröja länge innan tårtan serveras, den skall klara transporter etc. Så nej SP är inte "finare" än marsipan men det är betydligt mer praktiskt. Plus att SP kan fås helt kritvit och det går ej med marsipan.
    sen är ju SP ett bra alternativ vid nötallergi. Har även för mig att det passar glutenallergiker och veganer (såvida man inte använder Ballinas). 
    1 oktober 2011 säger jag JA
  • MaybeBride09
    Aniara4 skrev 2011-01-17 23:45:25 följande:
    Snarare mandelallergi än nötallergi väl. Själv är jag allergisk mot båda, så jag är väldigt glad att det finns sugarpaste!
    Det har du nog rätt i. Trodde det var nötter i marsipan men jag har nog fel Tycker inte om marsipan så jag är också glad över sugarpaste ! 
    1 oktober 2011 säger jag JA
Svar på tråden Vad är skillnaden mellan bröllopstårta och vanlig tårta?