• Lillananna

    Nervös för möhippa!

    Kan faktiskt inte mer än att hålla med typ Alla här.
    Samtidigt som jag kan förstå.. Därför kan jag känna att vi gav min älskade underbara syster en juste version.
    Hon blev kidnappad på en lunchrestaurang.. Okej där blev det lite pinigt det kan jag erkänna.. (det är en annan historia:) ) Sedan fick hon en knippe kuvert med siffror på 1, 2, 3, osv.. I kuverten fanns instruktioner som hon skulle göra... hon skulle gå in i en viss army affär och köpa ett plagg, vad som helst, som hon skulle ha på sig under kvällen.. Sedan skulle hon in i en viss "porr"butik där hon skulle köpa något till bröllopsnatten.. sen skulle hon ta reda på vad det skulle kosta att göra en tatuering av sitt favvo lag.. och lite sånna saker..
    Allt detta tog henne fram i sthlms innerstad till karlberg där vi alla mötte upp henne för en army camp grej..
    Hon älskade det.. Behövde inte göra något pinsamt, förutom gå in i porrbutiken då minst syster är den mest pryda människan:), men där hade vi sett till att det var en "fin" butik så hon sa att det var roligt.. Och hon fick som sagt köpa vad hon vill... så.. Visst Cammo mönstret knske inte var henne grej... men det var inget farligt typ..

    Sedan var det bastu i stockholms justaste bastu, middag, skitsnack, rundpingis och övernattning, för att dagen efter träffas upp för brunch och sedan en thaimassage.
    Det var såååå uppskattat. Och sååå roligt för alla inblandade.

Svar på tråden Nervös för möhippa!