thean skrev 2011-02-07 18:45:55 följande:
Oj 250kr per person om man lagar själv?! Vi har kock som lagar 3 rätter för 150-170 kr / kuvert... då ser menyn ut ung så här: Skagerntoast till förrätt, fläskfilé med fransk potatissallad (ngt kocknamn på rätten men kommer inte ihåg!) och typ vitchoklad cheescake till dessert ...
Jo, men då ingår vin och annan dryck också.
Mousserat med snittar
Västerbottenpaj med räk och kräftröra, parmesanflarn och balsamicogelé med vitt vin
Dubbelmarinerad oxfilé med potaisgratäng och inkokt lax med sauce vertes, med rött och vitt vin
Chokladpanna cotta med efterrättsvin
Tårta med avec
Korv med bröd
öl och vin utöver detta.
Jag räknade här in tårta 40 kr biten, den hinner jag integöra själv, då hamnade jag på 230 kronor, men jag vet inte om vi klarar 40 kr biten, kan bli dyrare. Detta är vad vi budgeterat, kan ju bli ett annat slutresultat.