• ClaraH

    Vad kostade ert enkla bröllop?

    Vi lagar all mat själva och räknar med att det blir 250:-/person inkl. vin. Vi har förrätt, varmrättsbuffé och efterrätt. Sen tillkommer tårta som man kan få för allt mellan 20:- (ICA Maxi) och 75:- biten.

    Sedan ska vi ha lokal, men det beror ju på var man gifter sig vad det kostar. Kläder och ringar tillkommer ju också. Med ringar och en veckas resa till Itlien hamnar vi på ungefär 90.000:- för 80 gäster. Men det går ju att välja bort resa och köpa billigare ringar.


  • ClaraH
    thean skrev 2011-02-07 18:45:55 följande:
    Oj 250kr per person om man lagar själv?! Vi har kock som lagar 3 rätter för 150-170 kr / kuvert... då ser menyn ut ung så här: Skagerntoast till förrätt, fläskfilé med fransk potatissallad (ngt kocknamn på rätten men kommer inte ihåg!) och typ vitchoklad cheescake till dessert ...
    Jo, men då ingår vin och annan dryck också.
    Mousserat med snittar
    Västerbottenpaj med räk och kräftröra, parmesanflarn och balsamicogelé med vitt vin
    Dubbelmarinerad oxfilé med potaisgratäng och inkokt lax med sauce vertes, med rött och vitt vin
    Chokladpanna cotta med efterrättsvin
    Tårta med avec
    Korv med bröd
    öl och vin utöver detta.

    Jag räknade här in tårta 40 kr biten, den hinner jag integöra själv, då hamnade jag på 230 kronor, men jag vet inte om vi klarar 40 kr biten, kan bli dyrare. Detta är vad vi budgeterat, kan ju bli ett annat slutresultat.
Svar på tråden Vad kostade ert enkla bröllop?