Etheleglin skrev 2011-02-27 21:01:23 följande:
Är det det mousserande jordgubbsvinet? Jag smakade på bröllopsmässan, och blev förvånad över hur osliskigt det var. Generellt är allt jordgubbsaktigt ganska vidrigt, men just detta var helt okej. Tydligen görs det på färska jordgubbar och det är det som gör det bättre.
Jag hade nog gärna lagt en citronskiva i det, och serverat det riktigt kallt ihop med is. Då hade jag verkligen betraktat det som läskande.
Annars finns det en ovanligt god alkoholfri champagne som heter Duc de Montagne.
Då verkar det värt att prova i alla fall. Jättebra tips med citronskiva i. Tack. Vi ska ta det som lite mingeldryck innan vigseln, då man väntar på att samlas. Vi ska ha fotografering av gästerna när de kommer till lokalen och tänkte att de skulle ha något i handen när de kommer.
Tack för alla tips jag ska kolla upp dem också och tar gärna emot fler tips om någon har.