Inlägg från: LindaP |Visa alla inlägg
  • LindaP

    Brud 2013

    Hej! :)

    Får man vara med här?

    Min sambo friade i december och vi planerar att gifta oss i augusti 2013, troligtvis den 10:e :)
    Tycker fortfarande att det känns helt overkligt :D

    Jag planerar för fullt i huvudet hela tiden :) Jag har iaf ringt dit vi vill ha festen och ska dit nästa vecka för att kolla på lokalen och få en offert på allt - mat, alkohol, tårta osv.
    Det känns väldigt tidigt att boka det redan nu, men när jag ringde dit så sa dom att dom redan fått in en hel del bokningar till sommaren 2013 så det gäller att va ute i god tid :)
    Vi har en budget på ca 100.000 kr och räknar med att bjuda ca 60 pers!

    Jag tycker det är jätte svårt att bestämma vilka man ska bjuda..ska man bjuda hela släkten eller bara de som man har bra kontakt med? Jag vet att man ska ju göra precis som man själv vill, det är ju vårat bröllop, men man får ju lite dåligt samvete om man väljer att bjuda vissa men inte andra!

  • LindaP
    Ebba skrev 2012-01-17 16:09:48 följande:
    Grattis vad roligt! Min sambo friade också i december och vi planerar med att gifta oss sommaren 2013. Men får se vad som händer :)

    Angående släkt och så. Jag har ingen stor släkt, så där kommer vi bjuda alla (totalt 10) Medan min sambo har en jättestor släkt. Där kommer vi endast bjuda dem som min sambo känner att han vill bjuda. Förstår att du får dåligt samvete om ni inte bjuder alla, men det är trots allt ER dag. Varför ska man bjuda andra som man knappt har kontakt med resten av tiden? Jag tycker man ska bjuda dem man tycker om och vill ha med. Sen får man ta att vissa kanske tar illa vid sig. Men det är trots allt inte deras dag :)
    Grattis till er också, va kul! :D Har ni funderat något på vilken månad ni ska gifta er i så fall?

    Ja, det är ju faktiskt så som du skriver, om man inte umgås eller träffas i vanliga fall så varför ska man bjuda dom när man gifter sig, jag vill ju bara ha mina nära och kära där :) Och sen kommer det ju kosta en hel del per person man bjuder, och det känns ju inte jätte kul att betala en himla massa pengar för människor som man egentligen inte vill ha där, då kan man ju göra något roligare för dom pengarna :)
  • LindaP
    Helchem skrev 2012-01-18 21:38:48 följande:
    Hej!

    Vad roligt att ni också planerar att gifta er sommaren 2013!
    Alltid bra att vara ute i god tid tror jag.... 
    Tror ni kommer att få ett fint bröllop för 100.000kr!
    Lycka till med gästlistan! Tycker precis som du att eftersom det är er dag coh ni som bjuder till fest, så ska ni naturligtvis bestämma helt själva vilka ni ska bjuda!

    Hej :)

    Ja, det känns som att det är väldigt mycket som ska fixas, så det är nog lika bra att va ute i god tid :)
    Det där med budgeten är ju inte så lätt, det är ju jätte svårt att veta vad allt kostar! Vi ska iväg och titta på lokalen nästa vecka och sedan få en offert på pris per kuvert, det kanske blir dyrare än vad vi tänkt men då får vi nog ändra budgeten lite, vill gärna ha festen där :)

    Har ni kollat något på vad det kommer att kosta för er med mat och allt på festen?

Svar på tråden Brud 2013