Inlägg från: julle79 |Visa alla inlägg
  • julle79

    Brud 2013

    Hej!!


     


    En till som planerar långt i förväg...10/8 2013 smäller de här...har lixom ingen panik tog de 8 1/2 år för han å få arslet ur vagnen så kan jag vänta lite till ...vi har dock varit förlovade sen 7/11 2003 när vi varit ihop 6 månader förlovade vi oss.


     


    Börjat botanisera å kolla runt å bestämma hur jag vill ha de me mat å dekorationer inbjudningar...å allt sånnt.


    Bokat kyrkan och församlingshemmet det datumet.


    först tänkte vi köra redan i år i augusti men kände att de blir för stressigt...min m2b friade på nyår.


    Så vi sköt på de ett år till för å hinna planera allt som vi vill ha det...(.läs jag mestadels )


     


    Vi stog i valet å kvalet om vi skulle gifta oss på våran 10års dag ( vi vart ihop 7/5 2003) men det är min mammas födelsedag...och så va de en tisdag så nä...vi ville ha ett eget datum...å jag e envis jag vill ha nån av sommar månaderna juni,juli,augusti.


    Vi har så många som har just jämna födelsedagar å egna viktiga bemärkelsedagar under juni,juli så augusti är enda månaden vi kunde ta ett helt eget datum som bara skulle va vårat så så fick de bli. sen stog tanken på våran 10åriga förlovningsdag 7/11 men nä jag vill inte gifta mig på hösten/vintern kallt å jäkligt jag e en sommar människa och avskyr kylan så de gick bort.


    Jag skulle inte valt min födelsedag eller nån annnan närståendes fördelsedag....även om man vill tänka att de är for life så kan saker hända man får ha me de i beräkningarna...å sen firas nog inte årsdagen lika mycket om de ligger på födelsedagen eller tvärtom...de ena eller andra glöms nog bort lite då...de e väl den största anledningen som jag inte vill ha de på nån annan dag som redan e nån slags bemärkelsedag...jag vill ha ett eget datum.

  • julle79
    Ekorren skrev 2012-02-15 19:16:55 följande:
    Vi har funderat på save the date-kort men inte bestämt oss än. Jag funderar på att ringa runt istället och berätta, det känns mer personligt med ett riktigt samtal. Annars vet jag att ryktet kommer att sprida sig ganska fort när vi väl släpper nyheten också, det är bara det att jag skulle vilja vara den som berättar så jag får höra reaktionerna ;P

    Ett litet tips också, du kan lägga din blogg-länk som "hälsning", som missidis har gjort, så ser det snyggare ut i inläggen :)

    Vi kommer nog oxå å köra på save the date kort eftersom vi valt en sommarmånad 2013-08-10 och de är semestertider. många planerar ju sin semster tidigt och bokar resor osv så funderar på och skicka de tillsammans med julkort, men de kanske är tidigaste laget. Själva inbjudningarna skickas nog ca 3 månader innan sen me osa ca 1 1/2 månad innan bröllopet.


     


    Nått annat galet som ligger hemma i min byrålåda sedan igår 14/2 är min vigselring som nu ska ligga där såååååå länge...va inte alls meningen men vi pratade ringar å gubben ville byta in våra rätt tjocka rödguldsringar å byta till exakt samma i vittguld....(jag tycker ju vittguld ser ut som silver då men men) han fick sin vilja igenom då jag inte är nån bling bling tjej använder knappt smycket så spelar ingen roll för min del. Då passade vi på å titta vad som kunde passa till min förlovningsring å vi har köpt vårat första par förlovningsringar på samma ställe å sedan gjort om dom en gång å nu tredjegången så han räknade av 2000:- på totalen för alla 3 ringarna så när vi fick så bra pris så slog vi till. åh jag vill bara använda den nu vi kollade ju så klart vad exakt samam ringar skulle kosta på dom andra kedjorna innan vi bokade å de skulle blivit 7000:- dyrare som billigast på andra ställen så känner mig nöjd


     


    lite pyssel hålls jag ananrs med som tar sån tid å de har ja ju gott om så kan ju hitta på lite roliga grejer Bordsdekorationer och bordsplaceringar gjuter jag i pepparkaksformar å målar i temafärgerna...har en gubbe å en pepparkaks princessa så de tar ju tid eftersom jag max kan gjuta 2 av varje per dag å sen ska de slippas å målas två gånger minst...så gubbarna blir en lite mörkare lila å princessorna ljuslila gott om plats å skriva namnen på sen...tänkte de e en rolig grej som gästerna kan ta me hem sen..kanske sätter en magnet på baksidan så kan dom använda dom som magneter på kylskåpet kanske


     


     


    pysslar ni andra nått skoj??

  • julle79

    1:an klart finast


    FruHassel skrev 2012-09-11 17:07:57 följande:
    Det är verkligen super svårt med klänningar och storlek ... Jag har 10 kg till som jag kämpar med och har börjat kolla på klänning. Har provat 4 olika klänningar till idag ...


  • julle79

    15.00 har vi tagit då behöver man inte stressa utan kan ta de lungt å fint på den stora dagen.


    millanfs skrev 2012-10-04 21:31:01 följande:
    Hej! vilken tid har ni bokat kyrkan? har lite ångest nu för hur jag ska hinna med hår, smink och fotografering innan bröllopet, ville hålla på så länge som möligt med den stora dagen..
Svar på tråden Brud 2013