Inlägg från: Millisch |Visa alla inlägg
  • Millisch

    Brud 2013

    Även vi gifter oss nästa år, den 13:e Juli närmare bestämt. Vi gifter oss i Landskrona och kyrka och lokal är redan bokad. Är ju så roligt med bröllop så man vill ju njuta av all planering länge =D

  • Millisch
    Pagnie skrev 2012-06-25 04:49:04 följande:
    åh vad roligt ännu en den 13:e juli. Vi börjar bli några stycken nu.
    Jasså? Det är ju ett riktigt grymt datum så man förstår varför ;) Vart ska alla 13:e Juli bröllop ske då?
  • Millisch

    Nova: vart i Skåne gifter ni er? Vi gifter oss också i Skåne, Landskrona, men bor i sundsvall så förstår hur det är att planera på avstånd. Det blir lite kruxigare. :)

  • Millisch

    Nova: ja, min kille är från Landskrona så det blev rätt naturligt att Vara där då han har större släkt än vadå jag har! Lättare att ta ner mina än att ta upp hans :) Vi har bokat en lokal i Glumslv som vi ska vara i och vigseln sker i Sofia Albertina kyrkan i Landskrona :)

  • Millisch

    Även vi valde 13-07-13 för att det helt enkelt klingar bra :)

  • Millisch
    fruwesterlund skrev 2012-09-18 12:31:46 följande:
    Måste få gnälla av mig lite.....känner mig så ledsen  

    Vi har bestämt att gifta oss på min sambos hemort, vilket är 110 mil från min hemort. Jag o sambon bor själva 45 mil från hans hemort och 60 från min ( mitt emellan våra hemorter kan man säga) 

    Vi åkte till min hemort i helgen på en kusins bröllop. Då pratade vi lite om mitt o sambons kommande bröllop i mars. Det låter som att det är såååå besvärligt och jobbigt att komma och att det enligt min styvfar " bara kommer att bli jag o din mamma från din sida. Alla tycker att det blir för dyrt och åka. Det tycker egentligen jag också men jag måste ju åka med för din mammas skull"...... jätteroligt....  

    Vi har bestämt sambons hemort för att hans morfar är svårt hjärtsjuk och dålig och inte orkar åka längre resor. Detta kändes självkkart för oss att göra men givetvis blir det krångel i planeringen mm. Vi är dock såna som tänker på andra före oss själva. Tyvärr får man aldrig höra att det är en bra egenskap....suck

    Vi har tänkt oss ett litet bröllop. Vi har bjudit 12 pers från min sida och lite fler från hans då de är fler i familjen. 

    Det känns så trist att alla ser det som skitjobbigt att komma till bröllopet. DVi gifter oss under påsken, vilket alla också ser som skit. Ingen ser det positivt att få komma upp till Norrbotten ( det är där vi gifter oss) och få se något annat, utan alla ser allt som ett problem. Vår tanke va att min familj kommer upp någon dag innan ( det är ju långledigt under påsk) och att man kan åka skidor, fiska, åka skoter mm och ha roligt ihop med min sambos familj. Det blir alltså inte bara bröllopet, utan härliga dagar ute i naturen och att få umgås. 

    Vill bara skita i alltihop   
    Men så tråkigt! Vi gifter oss också 100 mil från där vi bor, vi bor idag i Sundsvall där min familj bor men gifter oss i Skåne där in sambos familj bor. Detta för att han helt enkelt har större familj än mig och en större tradition i kyrka osv än jag har här. 
    Men min familj och vänner ser det som en möjlighet att få se något nytt och alla är jättespända och ser det inte alls som något jobbigt och dyrt. Men då har vi även kollat upp alla boendealternativ till dem innan, allt från vandrarhem och dyra hotell så dom själva får välja det alternativ som fungerar med deras plånbok. 

    Tycker synd om dig, för det här ska bli din mest underbara dag! Så skit i deras negativa energi, ni kommer att få det underbart ändå, för i slutändan tror jag inte att de vill missa er dag även om vissa har en tendens att vilja skvätta ur isg dumma kommentarer!

    All kärlek till er!
  • Millisch
    fruwesterlund skrev 2012-09-18 14:48:42 följande:
    tack

    vi står ju dessutom för boende och mat till mina släkingar dessa dagar. det är endast resan som kostar, bil eller flyg.

    det är mest min styvpappa som säger dumma saker. vi har aldrig haft en god relation dock. egentligen vill jag bara ha min sambo och mina barn med för de som jag verkligen hade velat ha med på denna dag är tyvärr borta..  ( min pappa, syster, farmor farfar m fl)

    Jag har tappat motivationen till att planera. Måste börja med att fixa inbjudningskort så man vet vilka som orkar " besvära" sig att komma.. 
    Jag tycker att du ska sätta dig ner och pyssla på med inbjudningskorten och börja ladda dessa med all den härliga energi och känslor som du har i kärleken till din man. Sätt på riktigt mysiga låtar och uppfylls av glädjen över att ni snart ska bli ett, ett team med eviga band, ett band av kärlek för varandra. Detta gör ni ju för er, så vill dom inte vara med, så kanske det är det bästa? För trots allt så vill ni ha en dag som bara handlar om er och då hör de ändå inte dit de som inte vill vara där. 

    Tänk på de underbara människor som vill vara där för er ist, och de som ni mist som nog finns där och glädjs med er ändå från andra sidan =) 

    och är ni så snäll och bjuder på allt och de bara behöver ta sig dit, ja då är de ju bara dumma. 
  • Millisch

    Vi gifter oss kl 16 och väljer att ha fotograferingen efteråt. Vi vill helt enkelt se varandra för första gången i kyrkan.
    Men kommer att ha aktiviteter för gästerna under tiden vi fotas oss och siktar på att ha middag ca 18:30. 
    Får se om vi hinner fotograferingen på ca 1 1/2 h =) 

  • Millisch
    sanzan skrev 2012-10-05 16:19:34 följande:
    Vad har ni hittat på till gästerna under tiden? Vi gifter oss också klockan 16 och vill helst inte ses innan, men har inte kommit på något bra för gästerna
    Vi kommer först att ha ett fotobås där vi har en fotograf som fotar alla gästerna. Ett mycket roligt minne eftråt att ha. 
    Sedan har vi två trubadurer som spelar musik, samt att toastmastern ska fixa några lekar. typ tipsrunda eller ngt, ja vi får se vad han hittar på. =) 
  • Millisch
    Pagnie skrev 2013-01-17 16:20:19 följande:
    plus att idag så har jag bokat frisör. kl 09 den 13 juli så ska jag vara hos frisören. kommer bli underbart. nu börjar allt falla på plats.
    Har precis bokat tid för frisör och smink efteråt jag med, får jag fråga vilken tid du gifter dig?
    Är svårt det där med hur man ska lägga upp timmarna under den stora dagen =) 
Svar på tråden Brud 2013