Inlägg från: Ekna |Visa alla inlägg
  • Ekna

    Brud 2013

    De som är bekvämas för er. Bor ni i Stockholm så bli kvar i Stockholm om ni inte känner att ni verkligen vill gifta er i den sstaden ni kommer ifrån. Vi valde på samma satt dock är min sambo från Stockholm och jag från Malmö men vi valde ändå mellan dessa och kom fram till varför gifta sig i Stockholm om man bor i Malmö? Hoppas detta hjälpte dig lite iaf :)

  • Ekna

    Var med på bröllops,ässen i Malmö isöndags och jag var där förra året med men Gud så mycket bättre de var iår. Väldigt tråkigt att höra att den i Gbg inte var så bra. Sen var jag på ateljé mb igår och kom hem med min brudklännigen. Så bor ni runt Skåne så rekommenderar jag starkt att åka dit. Super bra service och massor att välja på :)

  • Ekna

    Nej de ligger i Vinslöv så 1,5 timme från Malmö men de är så värt resan dit. Går även tåg dit och de ligger ett stenkast från stationen du kan gå in på www.ateljemb.se

  • Ekna

    Missidis: jag har min klänning klar. Köpte den förra veckan så den hänger hemma hos min mamma nu :) sen visst är de underbart när man prövar och sen när man hittar en blir man så glad :) Cecilia85: låter som en super mysig vigsel :) när är de du gifter dig? www.urenbrudssynvinkel.bloggplatsen.se

  • Ekna

    Jo de är snat blir ju personligare om man ringer runt man alal vet ändå typ om de känns de som och tänkte nog mest gör de för en kul grej =)


    Jo men vet inte hur jag lägger upp de så de är precis som jag får inte rätt på de heller att man har inlägget man svar på först. Så hur gör man de? Sen vet jag allt inte funkar när jag skriver på min kära ipad....


  • Ekna
    Ekorren skrev 2012-02-15 19:44:43 följande:
    Menar du att du inte kan citera? Det kan inte jag heller från min ipad så nu skriver jag mest från min vanliga dator istället :) Jättejobbigt att man inte heller kan styckeindela. Jag har skrivit "förslag till förbättringar" till redaktionen och lagt det som en felanmälan men jag har inte hört något från dem. Skulle vara bra med lite bättre ipad-kompatibilitet! Det fungerar ju på flera andra siter.
    Ekna skrev 2012-02-15 19:38:25 följande:
    Nej då är de ju roliager att se hur de reragerar =) helt klart =) Speciellt de närmaste =) Jag tänkte mer på save the date för dom som inte är så nära men ändå skall bjudas =)
    Jo, det är klart. Sen kan det ju vara fint också att ha ett litet kort eller så att titta på :)

    Japp precis. Super jobbigt men de är inte många sider jag tycker ipad funkar på och detta är tvärr en av dom sämre när de gäller med ipad. Men dock inte sämre än att jag använder min ipad mset då vår data hemma är skit.... Så jag lyxar till när jag är hemma hos min mamma =)


     

  • Ekna
    missidis skrev 2012-02-15 20:04:57 följande:
    Vi kommer skicka ut Save the date. Jag har velat fram och tillbaka men jag tycker det blir en "försmak" på bröllopet så vi har precis beställt dem och kommer skicka dem i mitten på mars (bröllop 2013-02-02) Ringa är ju verkligen personligt, kul att få höra reaktionerna :)
    Oj redan i mars redan. fast de är ju ändå inte så tidigt. Jag blir med mer och mer sugen på save the date kort... Blir nog att köra på något sånt å´t de håller med...
  • Ekna
    missidis skrev 2012-02-15 20:14:05 följande:
    Ja vi kan lika gärna kan skicka iväg dem. Ganska många som redan vet om bröllopet med så därför innan ryktet spridits för mycket Vi vill ju att de flesta inte ska veta innan de får kortet....
    Okej, men de var ju bra tänkt =) Får nog ta och prata med min M2B om detta med känner jag =)
  • Ekna
    julle79 skrev 2012-02-16 01:22:54 följande:

    Vi kommer nog oxå å köra på save the date kort eftersom vi valt en sommarmånad 2013-08-10 och de är semestertider. många planerar ju sin semster tidigt och bokar resor osv så funderar på och skicka de tillsammans med julkort, men de kanske är tidigaste laget. Själva inbjudningarna skickas nog ca 3 månader innan sen me osa ca 1 1/2 månad innan bröllopet.


     


    Nått annat galet som ligger hemma i min byrålåda sedan igår 14/2 är min vigselring som nu ska ligga där såååååå länge...va inte alls meningen men vi pratade ringar å gubben ville byta in våra rätt tjocka rödguldsringar å byta till exakt samma i vittguld....(jag tycker ju vittguld ser ut som silver då men men) han fick sin vilja igenom då jag inte är nån bling bling tjej använder knappt smycket så spelar ingen roll för min del. Då passade vi på å titta vad som kunde passa till min förlovningsring å vi har köpt vårat första par förlovningsringar på samma ställe å sedan gjort om dom en gång å nu tredjegången så han räknade av 2000:- på totalen för alla 3 ringarna så när vi fick så bra pris så slog vi till. åh jag vill bara använda den nu vi kollade ju så klart vad exakt samam ringar skulle kosta på dom andra kedjorna innan vi bokade å de skulle blivit 7000:- dyrare som billigast på andra ställen så känner mig nöjd


     


    lite pyssel hålls jag ananrs med som tar sån tid å de har ja ju gott om så kan ju hitta på lite roliga grejer Bordsdekorationer och bordsplaceringar gjuter jag i pepparkaksformar å målar i temafärgerna...har en gubbe å en pepparkaks princessa så de tar ju tid eftersom jag max kan gjuta 2 av varje per dag å sen ska de slippas å målas två gånger minst...så gubbarna blir en lite mörkare lila å princessorna ljuslila gott om plats å skriva namnen på sen...tänkte de e en rolig grej som gästerna kan ta me hem sen..kanske sätter en magnet på baksidan så kan dom använda dom som magneter på kylskåpet kanske


     


     


    pysslar ni andra nått skoj??


    Vad kul at redan hiatt ringen =) Jag har med min ring klar. Hitatde den i min mammas smyckeskrin =)


    Så den skall bara göras om lite men jag har med den liggandes hemma =)


    Vad kul att du gör så mycket själv =) Vi kommer nog med göra en del själv. Tycker kankse inte de är super super kul att pyssla men ihop med min M2B är de ganksa kul =) Vi ska även göra parliner som alla skall få. dock är jag konditor i grunden så de blir nog svårare för min m2batt fixa den biten men han tycker de skall bli jätte kul =) Vi ska även göra våra inbjudningkort själv och placeringskoren sen får vi se vad vi mer hittar på =) De är ju de som är de bästa med dessa forum att man får så mycket tips ideer och insperation =)


  • Ekna
    Doofie skrev 2012-02-16 09:28:09 följande:
    Alla är så himla duktiga och har kommit så långt i sin planering! Själv har jag mer eller mindre insett vilket enormt projekt detta kommer att bli. Och dyrt! ;)
    Spånar mest på vad vi ska ha för tema.. kan inte bestämma mig hur jag helst skulle vilja ha det. Har funderat på vintertema då vi gifter oss i februari med färgerna vitt silver och brun med snöflingor på trycksaker osv. Men samtidigt har jag börjat tänka lite mer rutikt vintagetema. Tror det kan bli för mycket och spretigt om man ska köra på både vinter och vintage. Samtidigt som sambon är TV-spelsnörd och vill ha referenser till det nånstans.. haha vet inte hur detta ska gå ihop :P
    Hur tänker ni i temaväg?

    Jag tänker mest färg på temat dock även att vi gifter oss i feb ocg vill ha de lite vinteraktigt =) Sen kommer vi lägga till så detaljer som tex på tortan istället för att ha ett fint brudpar kommer vi ha denna gubben och tjejen högst upp


    http://www.kakburken.se/product_info.php?products_id=2584


    http://www.kakburken.se/product_info.php?products_id=3189


    Då min M2B är fotbollstrnare och de ända som finns i hans huvud offtas är fotboll så blir de ju lite av den grejen. Kommer antagligen även få in att hela min sida är starka MFF:are och hans sida är de flesta DIF:are så de är någon som garanterat med kommer finns med tema mässigt dock inte mycket för jag är inte ett dugg fotbolls nörd men lite kan han ju få ha =)


    Sen annars är de mest vad jag gillar och vad min M2B gillar dock försöker jag ändå hålla de så allt går igen i vartannat. Och försöker ha min klännig som grund i det =)


     


     


  • Ekna

    Den var jätte snygg :) fördelen med den elr ju att du kan använda den sen med :) sen tänk så här hur länge har du den på dig? Ska ni vara ute länge kankse de är roligare med en vit men ska du bara ta dig från det ena till det andra stället så varför inte denna. Som sagt super snygg :)


  • Ekna

    Håller med dig om det :) jag är inne på vitcape men Gud så svårt att hitta i rimligt pris så ska se om jag kan få uppsytt men kankse är lite onödigt men ja jag tänkte även fixa så mina tärnor och min ena lilla brudnäbb har detta å hela medföljer så att säga :) men får ju se hur de blir med den saken :) har du köpt klänningen?


Svar på tråden Brud 2013