Just Me: Vi vill ha tidig OSA eftersom vi ska laga det mesta av maten själva. Mycket också för att vi inte vet om det kommer 100 eller 140 personer..... Vi kommer inte förbjuda några barn, men vi kommer enbart adressera inbjudan till de vuxna och "hoppas" lite på att många tänker att de inte tar med barnen för att få en lugn kväll... Annars blir det ca 35-40 barn under 5-årsåldern.
Därmed måste vi planera tidigt för maten, och även "barnvakter", bordsplacering osv.
MsChevy skrev 2012-04-18 23:38:36 följande:
Ang nattamat: eftersom vår röda tråd är 50-tal, kommer vi servera varmkorv o Pucko
Haha åh mums!! Vi kommer inte ha 50-talstema, men de flesta av våra gäster gillar 50-60-tal liksom vi så pucko hade ju vart skitkul
. Korv med bröd blir det här också!
FruHassel skrev 2012-04-17 20:53:55 följande:
Ja det är himla smidigt att laga mat själv om man ser till ekonomin MEN frågan är bara om man klarar det så man inte är helt slut när den stora dagen väl är ... å andra sidan kan man ju kanske be några olika att hjälpa ... vet att min mamma skulle bli galen om hon har mer än en sak att göra.... Men det är så gott med buffé och det blir lättsamt med det, kanske är bra när man har släkter som vår som inte ses mer än vid dop och sånt annars.
Vi kommer försöka förbereda mycket innan och frysa ner. Vi kommer provlaga oss fram och kommer bjuda på pajer, pastasallad, bröd, kyckling, fläskfile, potatisgratäng, rostbiff, olika sallader, såser osv. Vi hoppas kunna frysa kött och pajer, samt hembakt bröd. Sallader gör våra föräldrar samma dag och potatisgratäng o pastasallad gör vi dagen innan tillsammans med tärnor och marskalker. Hopaps att kunna få tillgång till vår lokal redan på torsdagen och börja dekorera den då
.
Funderar ju på egen bröllopstårta med men vi fårse tidsmässigt när vi närmar oss, annars blir det nog vita prinsesstårtor med egengjord dekoration....