• Fenomena88

    Röra till Västerbottenpaj?

    Vi kommer förmodligen servera Västerbottenpaj till förrätt på vårat bröllop. Jag tycker det är lite tråkigt att bara ha pajen, det skulle vara gott att ha något till. Har ni några goda tips till mig? Gärna något man kan förbereda en eller ännu hellre två dagar innan. Om det sen inte kostar skjortan är det ännu bättre eftersom vi har en knaper budget att hålla oss till.
    Hoppas ni har några tips! 

  • Svar på tråden Röra till Västerbottenpaj?
  • MrsT2011

    Ruccola-kräm är helt oslagbart. Kör ruccola i mixern (helst inte stavmixer då stjälkarna är sega och har svårt för att bli helt hackade, bättre med en riktig "blender" med glaskanna). Blanda med lämplig mängd creme fraiche, fetthalt och mängd är en smaksak. Skulle tro att det funkar med gräddfil också om man hellre vill ha det.

    Smaka av med salt och peppar, sen är det färdigt. Härligt grön färg som piffar upp och grymt gott till västerbottenpaj!

  • Fenomena88

    Tack! Den låter god, ska absolut testa!
    Hur långt innan tror du att man kan förbereda den utan att den ska bli rinnig eller dålig? 

Svar på tråden Röra till Västerbottenpaj?