• lovvydovvy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej alla! Nu har jag beställt min klänning från milly, pirrigt!
    Fick dock en fråga från dem idag och de vill skicka en "mermaid" petticoat istället för den jag hade tänkt, den på bilden. Är det ngn som vet hur den underkjolen ser ut?



  • lovvydovvy

    En fundering jag hade, vad har ni andra för mått på höften? När jag kikar på standardstorlekarna så är mitt höftmått pyttelitet (33") så nu är jag supernervös att jag mätt fel! Kan tillägga att jag absolut inte är pyttig.

  • lovvydovvy
    jennifaer skrev 2011-04-04 11:08:28 följande:
    Oj förlåt jag läste inte allt du hade ju mättSkäms Men för en jämförelse så har jag storlek 24-25 på jeans och har alltså lite större mått än 33. Och jag är ganska säker på mitt mått för det var en tjej som är sömmerska som tog detGlad
    Nu blir jag ännu mer nervös! Jag mätte mig igen nu och mäter jag som de säger å Millys hemsida (ca 7 inches från midjan) och då får jag mitt nuvarande mått (vill gå ner 5 kg) till 97cm. Tog ner detta till 93 för viktminskningen och det blir 36.6 inches.
    Jag har just nu storlek 28 i jeans och har aldrig haft mindre än 27 trots 5 kg mindre.
     Var mäter ni höftmåttet? Följer jag millys råd så mäter jag precis i ovankant av rumpan typ... Mäter jag längre ner så blir det ju snarare stussmått tycker jag.
    Åååh, måste nog maila "Bella" och ändra mitt mått tror jag.. Är storlek 36 i svenska storlekar så funderar på att gå efter deras size 6, tror ni det blir bra?
  • lovvydovvy

    Den är lite tight, inte mermaid men inte a-linje


  • lovvydovvy

    Mätte om nu och skickar ett mail till bella och ändrar mitt mått till 37.5" och hoppas att det stämmer, tror det blir bra. Stressigt att mäta själv och inte gå till en sömmerska!

  • lovvydovvy

    Var kommer man till chatten med milly?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!