• Jenkan81

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!


    Jag har ett problem. Jag trasslar in mig i underkjolen på min klänning när jag går. Underkjolarna är fastsydda i klänningen. Ska jag även ha en kjol med ringar för att få bort tyget eller hur tycker ni att jag ska göra??
  • Jenkan81

    Ok!! TACK SÅ MYCKET!!! Den är köpt hos Milly Bridal. Då ska jag prova det! Skrattande

  • Jenkan81


    1700tal skrev 2011-04-04 20:01:08 följande:
    Oj, vad fin den blev! Det är inte milly va? Eller? Vet att de har den men känner inte riktigt igen ateljen..

    Ang underkjolen, tycker oxå det är svårt att gå obehindrat med bara tyll. Ringar är super! Som tidigare sagts, du kan ju göra ringarna små och fortf ha vissa av de insydda tylllagrena kvar ovanpå.
    Tack så mycket!!! Jag hittade ett kort på internet och jag mailade Milly och frågade om de kunde göra den, och det kunde dem göra... Så på den vägen är det. Gick snabbt. Tog bara 5 veckor från beställning tills den kom till dörren :)

    Jag ska absolut prova med ringar. Jag vill ju kunna röra mig hyfsat på kvällen då jag ska dansa...

    Sitter och kollar på andra klänningar nu... FUnderar på att kanske byta då dansen börjar men jag vet att en del ogillar detta...
    Vad tycker ni om denna klänning?
  • Jenkan81
    1700tal skrev 2011-04-04 20:36:50 följande:
    Aha. De har den i sitt eget sortiment oxå så det var nog tack vare det som det gick snabbt, 5 veckor var ju verkligen som blixten. Men vet inte om de har den bland de klänningar de visar på sin vanliga sida. Jättefin är den, verkligen!

    Den där var väldigt fin. Är mkt svag för såna tyllkjolar.. Men urringningen på den såg lite läskig ut, tror du den skulle sitta bra? Fast beror nog på vilken byst man har förstås...

    Har oxå tittat på andra klänningar nu när jag pajat min sidenklänning med måttangivelserna. Har hittat en enzoani (helt klart inspirerad av sommarbrud ) som jag vill vill vill ha... Men borde inte!
    Ja det har du rätt i! Urringningen kanske inte blir så bra.... Jag har inte så stor byst så den kanske inte sitter fint då.... hm..... Nä jag får nog snubbla omkring med min klänning som jag har :)

    Vad säger du? Vad har hänt med din sidenklänning??
  • Jenkan81
    1700tal skrev 2011-04-04 20:51:36 följande:
    Men du kan väl sätta ihop underdelen med en annan överdel? Gör inte de så oxå? Klart du ska ha en dansklänning!! Börjar oxå leka med tanken att ha en slimmad graciös spetsklänning med litet släp på festen och en bamseklänning i kyrkan... Allt för ursäkten att hitta en klänning till! Dessutom har ALLA mina senast beställda klänningar megalånga släp - inte det mest praktiska...

    Jag råkade ange höftmåtten 10 cm (!) för litet. Upptäckte det igår och klänningen är redan klippt och för långt gången för att ändra det... Kanske kan de lägga ut några cm men måste fortf gå ner mååånga kg för att klämma med i den. Suck. Hade sånt hopp för den, testbilderna såg så lovande ut.
    AJdå!! Va tråkigt!! Det ordnar sig på ett eller annat vis! Du får väl sälja den när den har kommit!

    Bra idé! Jag ska se om jag hittar någon annan överdel ist. Tack för tipset!!!
  • Jenkan81



    Jag pratade med Milanoo och de kunde inte byta ut överdelen på den undre klänningen mot överdelen på den övre...... Vi gör sådana ändringar sa dem.
    Någon som vet var jag kan hitta nån liknande klänning?
  • Jenkan81
    Jenkan81 skrev 2011-04-05 11:06:30 följande:
    Jag pratade med Milanoo och de kunde inte byta ut överdelen på den undre klänningen mot överdelen på den övre...... Vi gör sådana ändringar sa dem.
    Någon som vet var jag kan hitta nån liknande klänning?
    Oj! Vi gör INTE sådana klänningar ska det stå :O
  • Jenkan81

    Fick min blivande mans Frock Coat från suitopia idag. Ser jättefin ut! Han ska prova den ikväll! Spännande!!

  • Jenkan81

    Nu är det gjort! Klänning nr 2 är beställd. Denna gång från Milanoo. En chansning, tog en vanlig storlek med snörning bak, klänningen kostade bara 600 kr, frakten var gratis. Om jag ska ha denna så blir det när dansen börjar på kvällen så att jag kan dansa loss ordentligt :) Passar den inte så får jag väl sälja den.  Synd bara att de inte kunde göra om överdelen på den men men. Har jag tur så kanske den passar. Kan jag själv sy dit lite pärlor kanske?

  • Jenkan81


    Råkade posta inlägget då jag skulle ladda upp bilden =/
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!