• Farmall

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Monarkfjäril: Det var inte dåligt av dig att få tag på milly. Jag blev lovad bilder på min klänning får två veckor sedan, men inte fått varken bilder eller kontakt med dem sedan dess. Börjar bli väldigt nervös för om klänningen ska komma i tid...vill ju se resultat så man lugnar sig.

    1700-tal: Hur har det gått med dina klänningar? Har du fått "alla" än? Blev den sista som du ville?

    Hur håller ni glädjen uppe för bröllopet? Jag har hamnat i en riktig svacka. Började med att jag gick in i det till 200% och gjorde inget annat än pratade och ordnade med bröllopet, sen blev det många käppar i hjulet i planeringen och sen blev det utlandsresa och nu är jag så trött på planeringen att jag kunde spy på den. Vill inte se den mer, nästan så jag vill ha det gjort. Känner att jag fått tillbaka lite inspiration när jag tittar på era klänningar och så. Fick så pass till inspiration att jag beställt kläder till m2b och sonen, det blev mytuxedo. Någon som beställt från dem?

  • Farmall

    Så gulliga ni är.

    Lovar att jag ska lägga in bilder så fort kläderna kommit.

    Awarwen: Jag har också alla mina bröllopsprylar i garderoben, rätt liten en, så det är fullt....

  • Farmall

    Jag har också läst det nu. Fattar inte vart det possitiva svaret var. Det fanns ju inte ett enda svar i artikeln som var helt bra. Knäppt helt enkelt.

    Nu har jag skickat ännu ett mail till milly där jag undrar hur det går med klänningen.
     Är så jobbigt när inget vill gå enkelt. Skulle fått svar från floristen senast igår och jag har fortfarande inte hört något. Jag var där i november och sa att jag gärna vill göra klart allt snart och mail på mail på mail om det ena och det andra är vi nu i april och det är inte klart och bokat än. Får jag inte svar denna veckan kan de ha sin butik för sig själva....

  • Farmall

    1700-tal: Den där rosa volangdrömmen blir jag mer och mer kär i ju mer jag ser den. När beställde du den? Jag har för mig att jag beställde min tidigare än dig och jag har inte fått min än och din ska komma i april. Jag beställde min i början av januari tror det var 11:e.

  • Farmall
    1700tal skrev 2011-04-06 16:54:28 följande:
    Hm, vad konstigt! Kollade just och jag beställde min 22 feb. Det är 65 dagar lev för specialmodeller ( för min del iaf) och det är ju 2 mån plus lite dar till, alltså slutet april. Sen är de säkert inte on time med den alls. Den är bara på stage 2 (av 6) i processen. Gillar att de får det brådis iaf. Men det SKA komma då...

    Men oj, då är ju din mer än vanligt försenad. Ska du inte ta det med dem på chatten i morg på morgonen då? Få raka besked?

    Btw, vi gör ju en sammanställning på våra beställda klänningar. Typ bara du kvar. Har du inte lust att lägga in en bild på din beställda klänning i tråden igen?
    Hittar ju inte chatten, men nu harjag fått ett mail från dem där de säger att allt går bra, men mina ändringar blir inte av för det tyckte inte sömmerskan. Hmm. Är ju rädd att jag inte ska hinna få den innan bröllopet. Det verkar ju som om de inte gjort något mer på den sen sist jag pratade med dem och det var längesen...

    Visst ska jag lägga in bild på min beställda klänning igen, kommer här.
     Visst är lace up snörning?

  • Farmall

    Fick just ett mail till där bella skyllde på att hennes mail varit strulig, men de kan väl sy på den ändå eller? suck.

    Lägger väl till här då, min klänning beställdes från milly 11 Januari.

  • Farmall
    Junibruden skrev 2011-04-07 11:26:33 följande:
    hade bella på chatten igår, och då bad hon mig skicka bilden på beadings med kommentarer på nytt, för hennes mail strulade... men nog framskrider klänningen ändå om de bara kan, dvs inte väntar på bekräftelse elelr kommentar från dig.

    1700-tal: tack för sammanfattningen! och oj så fina klänningar vi beställt!
    Hoppas på det, jag har iaf skickat svar på direkten när jag fått mail från henne eller "dem". Frågade henne nu direkt när jag hade henne på tråden om hon visste ungefär den skulle vara klar, men det svarade hon inte på, får väl vänta och se...

    Håller med om att det är jättefina klänningar i tråden. Eftersom det är flera som beställt fler så finns det ju att låna om man inte skulle få sin klänning i tid.... ;)

    Just ja, min m2b har fått sin ring nu. Han gillade den, men var inte helt säker på storleken. Han åkte till Spanien inatt med jobbet, men får väl prova den lite mer när han kommer hem på söndag....
  • Farmall

    Agape: Jag har beställt både till lillkillen och sambon på mytuxedo.com men har inte fått dem än. Skriver här när jag fått dem. De hade dessutom rea på de västarna vi ville ha.

  • Farmall

    Ni som chattat med milly, vart gör man det nu för tiden? Hittar ingen chatt på hemsidan...

  • Farmall

    Tack skumboll.

    Lägger till att vi har vinrött, rosa och rött...........om man nu törs säga det här bland alla er vvf.... :)

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!