• Agape

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-04-07 10:38:55 följande:
    Ok, här kommer sammanställningen över er som skickat bilder och info till mig:

    Darling Daisy
    Beställt 25 mars, leverans kring 16 maj (landy bridal):


    Junibruden
    Beställd 26 jan, bör vara färdig v 15 (Milly Bridal):


    Jennifaer
    Beställd 25 mars, leverans ca 5 maj (lightinthebox):


    Sessan67
    Beställde 3 apr, leveransdatum oklart (mylovebridal):


    Skumboll
    Klänning 1 + slöja beställdes 30 jan. Andra klänningen beställd 19 feb. Leverans beräknad slutet apr-början maj. (milly bridal):


    Miceme
    Klänning 1 beställd 17 feb, levererad 23 mars (landy bridal). Klänning 2 beställd 24 mars, leverans beräknad slutet april (milanoo), klänning 3 (de två högra bilderna) beställd 4 apr, leverans beräknas 9 maj (milanoo):
    Sommarbrud

    Sommarbrud
    Vänstra klänningen beställd 24 mars, beräknad leverans slutet av maj (landy bridal). Högra klänningen beställd 24 feb, skulle kommit början april (milanoo):


    Tigerlily
    Beställd 20 feb, leverans beräknas nu i dagarna, 6 veckor lev tid (myweddingdressforless =milly):


    MrsBrud
    Beställd början jan, skulle levererats slutet feb. Kommer mitten apr (milly):


    S2011
    Beställde 3 mars, levererades 30 mars (wholesale-weddingdress):


    Awarwen
    Beställde 18 mars, leverans beräknas 8 april (wholesale-weddingdress):


    Aylas
    Beställd 28 feb, leverans beräknad slutet april (milly):


    1700tal
    Klänning 1 beställt okt, levererad jan. Klänning 2 (sidenklänning med tyll längst ner) beställd 27 jan, beräknad leverans mitten/slutet apr. Klänning 3 (volangklänningen) beställd 22 febr, beräknad leverans slutet april. Klänning 4 beställd 3 mars, beräknad leverans mitten april. (samtliga från milly):


    Visar sidenklänningen (nedan) som testklänning istället eftersom den inte längre har mkt gemensamt med ursprungsklänningen.



     


    Jag hänger ju som vanligt inte med allt ni skriver här inne men det var roligt att se sammanställningen av klänningar!!

    Jag håller på vela lite fram och tillbaka då jag ändå har lite svårt att släppa spets... Och det blir inte heller enklare när man ser era fina klänningar Så jag suger på karamellen ett tag till....

    Hoppas det går bra för er andra i övriga planeringen. Här står allt lite stilla men jag har iaf fixat vigselring (nu ska den bara förminskas och graveras) och frisör så någonting händer ju iaf om än det inte riktigt känns som så.

    Måste också ta tag i barnen kläder och börja leta lite efter tänkbara kläder. Svårast är till lillkillen, vart hittar man fina kläder till en då blivande två åring?!
  • Agape

    1700-tal: vart har du hittat den rosa klänningen där det står zenobia, den är gudomligt!

  • Agape

    miceme: jag har kikat på Halens men det fanns tyvärr inte något i svart. Vi gifter oss i vinter och kläderna var lte för somriga annars hade jag definitivt slagit till för de är jätte söta

    Farmall: ja det får du gärna göra! Ska kolla in sidan du länkade till.

    Mix: Vi gifter oss inte förrän till nyår så det är ett tag kvar. Men försöker kolla ut det mesta redan nu då jag misstänker att jag kommer ha fullt upp i höst...

    1700-tal: riktigt vackra är dem!


     

  • Agape

    NU kan jag kika in i denna tråd igen för nu har jag äntligen kommit mig för att beställa en klänning! Är dock ute i sista minuten då vi flyttat fram (eller säger man bakåt?!) till nu i augusti ist för nyår. Så jag ber till högre makter att den ska komma i tid, passa och likna bilden....

  • Agape
    Eileme skrev 2011-07-05 18:17:14 följande:

     


     


    Sorry...som sagt, den riktiga bilden får vänta till senare...
    Men här kommer lite på vägen!


    Klänningen är beställd ifrån Shopindream, leveransen var snabb tycker jag (måste kolla för att veta exakt hur snabb bara) och klänningen är välsydd och jättefin :)


    Här kommer bilder på beställningsbilden och på klänningen som jag nu har hemma...dock bara på galge än så länge då! (och en risig mobilbild)





    Åh så fin!

    Längtar tills man själv har klänningen hemma på galge
  • Agape
    1700tal skrev 2011-07-05 18:48:41 följande:
    Oj, så fin! Hoppas den hinner hem i tid. Skrev du var du beställt ifrån? Kan inte se att du gjorde det..
    Rebekka 2012 skrev 2011-07-05 18:38:31 följande:
    Ja, här skrivs det! Mer eller mindre, till och från..

    Japp, mina klänningar är från Milly bridal allihop. Du kan se bilder på de 4 som är hemma i mitt galleri. Bilden ovan är på den femte och sista. Sen är det bara att välja (=vela), gillar och kan ha dem alla så det blir inte lätt! Ja, jag tycker att milly skickar bilder är ovärdeligt. Det förebygger ju problem liksom, har nog ändrat på alla mina, bett dem göra om osv..
    Den är från dhgate och jag har måttbeställt den, den finns också i "färdiga storlekar".

    Jisses så många klänningar, måste ju bara kika in och titta!
  • Agape

    Säger som de andra, shit vad ni skriver!!! Det är ju ingen chans att man hinner hänga med då jag inte hinner sitta framför datorn så mycket under veckorna.

    Bruden: gud så spännande! Hoppas du får den snart nu och att allt passar perfekt

    Jag har ju kommit på att jag inte beställt någon underkjol! Har ingen aning vad som passar min klänning heller, finns det någon mer univesalmodell eller?!


     


     

  • Agape

    1700-tal: den var jätte fin! Skulle också vilja ha en "festklänning" ju..... Obestämd

  • Agape

    Intressant med matdisskusionen, försöker tänka på vad jag stoppar i mig och framföralllt vad vi stoppar i barnen! Min stora last är läsk och jag vill inte ens tänka på hur mycket skit som Enr osv man får i sig.... Annars försöker vi köpa ekologiskt och använda bra råvaror. Jobbar och är utbildad inom naturvetenskap/medicinska området och har på så sätt tagit del av information om olika ämnens alla möjliga otrevliga effekter på kroppen och miljön. Fy ibland blir man ju mörkrädd....

    Duktiga ni är som tränar på, själv borde jag verkligen ligga i nu de sista veckorna innan bröllopet. har nog inte riktigt fattat hur snart det faktiskt är!

  • Agape
    Darling Daisy skrev 2011-07-14 18:34:00 följande:
    När är det din tur då, Agape?

     
    Den 27 augusti så smäller det!

    Sitter och finular på bordsplaceringen...hur gör man, sätter man gifta par tillsammans eller delar man upp dem?
  • Agape
    1700tal skrev 2011-07-14 18:33:44 följande:
    Mm, det är ju många som är fast i läskträsket... Sambon kan dricka oroväckande mängder om vi har det hemma (vilket vi aldrig har). Vi hade kalas för några helger sen och det blev flera flaskor över och nu har han i princip druckit upp alla! Fattar inte hur eller när... Obestämd Tror han smyger lite för han vet vad jag tycker om läsk...

    Ja, visst blir man mörkrädd. Och de värsta är ju att livsmedelsverket godkänner massa kemikalier som forskning visar är farliga. Men de bedömer det som att de inte är tillräckligt farliga i de små doser som är i en produkt. Men problemet är ju att många får i sig tillsatser via i princip all mat de äter (säkert omedvetet många ggr)...
    Ja det är oerhört lätt att få i sig stora mängder när det gäller dryck! Och väldigt beroendeframkallande :-/

    Ja många kemikalier ackumuleras i kroppen och då exponeras man ju av större doser. Många ämnen vet man ju inte heller de långsiktiga effekterna av vilket jag tycker är oroande. Det är ju inte heller bara ämnen som vi stoppar i oss via föda utan även i läkemedel, olika kutana ämnen (på hud), textilier osv....
  • Agape
    Skumboll skrev 2011-07-14 18:58:50 följande:
    Enda gånger gifta par sitter tillsammans är på sitt eget bröllop!
    Det är bara förlovade par (som antagligen ska gifta sig inom en snar framtid) man inte särar på. 
    Haha är det sååå det är! Visste ju att det var något om par..... Tungan ute
  • Agape

    Vad heter underkjol på engelska? Funderar på om jag ska beställa en...

  • Agape
    Skumboll skrev 2011-07-14 19:36:32 följande:
    Petticoat?



    Tack!
  • Agape

    Hej på er igen! Hinner ju knappt vara inne här, mina dagar innehåller mest jobb och på kvällen sitter jag mest och bröllopysslar... Hur som helst fick ett trevligt mail idag, att min klänning har skickats med DHL tänkte höra om någon här vet hur det brukar fungera, jag har uppgett hem adressen som leveransadress så jag antar att de levererar till dörren?! Men vad gör de om man inte är hemma (jobbar ju hela dagarna...)?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!