• Mia4

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Smuppra skrev 2011-04-08 21:03:40 följande:
    Tack vad snälla ni är som välkomnar mig!
    Min klänning är denna:


    Knappt alls som jag tänkt mig men den satt som en smäck (efter att ha läst trådar verkar den passa många och skapa fina figurer). Så nu tittar jag inte på någon annan klänning alls till mig själv, har glasögon på som kopplar förbi den delen av hjärnan och direkt kopplar ihop klänning med aliaset i forumet istället. Mycket praktiskt!


     


    Trist med begravning 1700-tal!


     


    Förstår de som skriver att de glömt vad de ska kommentera... Men jag hoppas nog snarare på att slänga iväg en beställning till storken under bröllopsresan ^^ Var vi nu ska ta vägen på bröllopsresa, vi har ingen aning!


    Jag är också en trogen läsare av dessa fantastiska tjejers tråd! Solig Har dock inte så mycket att komma med, utan sitter här och väntar på min klänning som är beställd hos Milly. Har idag fått bilder på vecken som ska godkännas.

    Vill bara säga till dig Smuppra att det är den här klänningen som jag också har beställt! Kul att du också tyckte om den. Jag upplevde att den satt som ett smäck och trollade bort lite av magen som finns kvar efter två barn.

    Men trots allt blir man allt lite sugen på någon mer klänning, med mer spets och volanger, när man hänger här! Flört
  • Mia4
    Smuppra skrev 2011-04-08 21:36:22 följande:
    Åh vad kul att se någon mer som beställt samma! Får hoppas att de blir lika vackra som orginalen Har du fårr något datum på när de ska bli klara? Jag har inte kommit så långt i min process än att jag fått det men jag räknar med juni (gifter mig i augusti) så blir jag glad om den kommer tidigare. När gifter du dig?
    Jag gifter mig 30 juli i Göteborg. När i Augusti blir det och vart i landet?

    Beställde min och min dotters klänning den 27:e januari. Näbbklänningen är klar och väntar på att min klänning ska bli färdig. Har faktiskt inte koll på när den ska vara helt klar Skäms.... och nu funkar inte spårningen! Skrikandes Jag räknar iaf med att ha den hemma i slutet av april.

    Har du också beställt från Milly?  
  • Mia4

    Oj, jag hinner inte med..... Flört

    S2011: Visst är det ett bra datum! Sen tänker jag på att du naturligtvis ska köpa nya ringar, nu när det blev så fel!

    1700-tal: Vadstena låter toppen!

    Vi försöker också hålla oss till färgtema, vit, mörk lila  och silver.

    Har provat mina ringar idag, flera gånger! Tjoho! Nu är både vigselringen och min morgongåva hemma.... bara länge innan man får ha dem på riktigt! (Ja, jag valde min egna morgongåva! Då blir det inte fel! Flört )

  • Mia4
    jennifaer skrev 2011-04-08 22:42:42 följande:
    Haha jag gör det samma när det kommer till alla presenter! Jag säger precis vad jag vill ha, i vilken färg storlek m.m vare sig det gäller födelsedag eller årsdag och min käre sambo gör glatt som jag säger eftersom jag är lite hmmm bortskämd och jaa det är helt enkelt bäst att ge mig det jag vill haSkrattande
    Då vet han att det inte behöver bytas heller! Skrattande Jag är nog ganska bortskämd jag också... 

    Du bodde i Umeå om jag minns rätt. Ursprungligen kommer både jag och min blivande från Skellefteå, men bor i Göteborg numera. 
  • Mia4
    tigerlily skrev 2011-04-08 23:04:23 följande:
    Välkommen till bästkusten!
    Så sant att det är bästkusten! Har nu bott här så länge (sen 1995) så det är hemma! Förvirrande för barnen dock, hem till Skellefteå, hem till mormor och morfar i *byns namn*, hem till farfar och farmor i *samhällets namn* och hem till Göteborg! Flört
  • Mia4

    Håller med Smuppra, här känner man sig välkommen! Tack! Solig


    1700tal skrev 2011-04-09 11:17:14 följande:
    Precis, det är det jag gillar bäst. 100% medehav med allt det innebär, mat, sol och goda viner men med engelska som ena modersmålet. Sen är det mkt historia och fantastiska byggnader och sånt gillar jag. De ska ha fantastisk snorkling och dykning oxå men det har jag inte provat själv.

    Dessutom är det prisvärt, gott om hotell i alla prisklasser.
    Jag älskar Malta. Vi hade en av våra bästa semesterresor där. Fantastisk snorkling och dykning. Trevliga människor och alla heter James, så det är lätt att komma ihåg! Flört

    Skumboll: Håller med S2011, att de borde kunna ta bort vecken utan problem. Jag tycker det är lite jobbig att gå in och peta på detaljerna, men vad gör man inte för att få sin klänning som man vill ha den! Flört Har med andra ord påpekat att vecken på min beställda klänning inte liknade orginalet.... har liiite dåligt samvete för det... tänk om de tar illa vid sig...fast å andra sidan betalar jag för beställningen... hmmm
     
  • Mia4
    S2011 skrev 2011-04-09 12:16:13 följande:
    jamen då så
    Skumboll skrev 2011-04-09 09:59:48 följande:
    Låter som en jättebra lösning förresten! 
    Jag tänkte på en sak, vet ni om ringarna ni fått hem verkligen är i de storlekar ni beställde?
     Ja, tyvärr är de ju det... felet ligger antagligen i att jag har gjort en miss på nåt vis - det fanns flera olika varianter av mått och uppenbarligen måste jag ju ha valt nåt tokigt där. Och det är klart, det spelar ju ingen roll hur noga man följer mätinstruktioner om instruktionerna gäller en viss typ av mått och man sedan väljer fel i listan.. Nåja, nu har vi iallafall bestämt oss för nya ringar och känner oss nöjda med detGlad 
    Ringarna som du visade innan var mycket fina! 
  • Mia4
    Skumboll skrev 2011-04-09 13:53:07 följande:
    Känner lite likadant, att man vill inte vara "jobbig" och ändra, å andra sidan så betalar man ju för klänningen.... (billigt visserligen, men ändå). 
    Bara man är vänlig och inte går på för hårt så tror jag inte de tar illa upp. Nu har jag frågat om det är möjligt att göra överdelen slätare, och så hänvisar jag till originalbilden...låter snällare på något vis. 
    Visst är det så! Bara man är vänlig och tacksam, så bör de inte ta illa upp. 

    Jag anlitar min käre sambo till att författa mailen, så att det blir rätt. Då kommer det fram det som jag vill säga och på rätt sätt. Han har mycket kontakt med andra länder, så han är duktig på engelska och vet hur man ska bete sig gentemot andra kulturer. Jag är lyckligt lottad att han kan och vet, för jag hade aldrig fixat det. Är så kass på att skriva och uttrycka mig på engelska... Obestämd
  • Mia4
    Sessan67 skrev 2011-04-09 15:51:39 följande:
    Håller med! Tycker absolut att den i lämken är finast Glad
    Samma här! Glad
  • Mia4

    tesso77: Jag tycker att det är jättefin. Jag gillar det enkla och har själv beställt en väldigt enkel klänning (likadan som Smuppra).

    Som både jennifaer och Sessan67 säger ändrar man inställning när man hänger i den här tråden. Jag har numera ett sug efter spets och volang, som jag absolut inte hade innan! Flört

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!