• ani chu

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej alla! Är det någon som känner till kinaklänning företaget Duosheng? Funderar på att beställa ifrån med vet inte om jag vågar... Har beställt en aftonklänning från Milly, men letar efter brudklänningen fortfarande.

  • ani chu

    Min Milly klänning som beställdes den 9:e sep kom fram idag! Det är en Vera Wang kopia. De lovade att skicka en bild innan de skulle skicka iväg den men Lily (min kontaktperson) gav en dålig ursäkt om att hon var sjuk och missade det. Har inte öppnat den ännu...vågar jag? :/

  • ani chu

    Ok girls, här är den!

    En imitation av "Gabriela". Färgen överenstämmer väldigt bra :)



    Men...
    Tyvär är bystpartiet/kuporna alldeles för stor och hög för mig. Behöver lite mer urringning...samt djup rygg...så om man kapade av 2-3cm på "toppen" skulle den vara suverän. Passformen är annars perfekt, jag gav Lily mina exakta mått.

    Dock blev även bältet fel...helt fel färg och alldeles för bred, så den ska nog bort... har ni några ideér på vad jag kan ha runt midjan??  

    Känner ni till någon bra sömmerska i Sthlm?


    Tinzi:
    Jodå, jag tjatade också om bild...
  • ani chu

    Junibrud12: ja, den är beställd från Milly bridal. Solrosen1982: tack! Lite justeringar bara så är den perfekt :) ewaulrica: tusen tack för tipset! Vi gifter oss nästa år så jag har inte bråttom än. Ska dock kontakta henne direkt!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!