• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Miceme skrev 2011-05-12 17:22:52 följande:
    Kan man inte bara ha fanta med apelsinskivor i.
    Cola med en citron på glaset.

    Sedan finns det ju blinkande isbitar också sådant brukar barn gilla
    Orka fixa sånt till barnen, haha! Vi är ju på en restaurang och vi bjuder alla på en drink efter middagen, och även om de inte dricker alkohol vill jag att det ska kännas lyxigt.
    Det är en del småbarn, även stora barn men som ännu inte fyllt 18. Det finns även vuxna de som inte dricker alkohol eller kör den dagen. 
  • Skumboll
    Höstbröllop 2011 skrev 2011-05-12 17:22:35 följande:
    Tänkte höra om det var nån här inne som har nån klänning över som de inte ska använda och tänker sälja? Eftersom många, liksom jag, köpt flera klänningar så kanske nån vill bli av med överblivna? Jag är ute efter en vintageinspirerad klänning med spets till ett BRA pris. Har köpt så många klänningar nu att jag inte har utrymme för dyrgripar Tungan ute
    Vad för storlek har du? Kanske är bra att veta för de som kan tänka sig att sälja....

    Och hur ska klänningen se ut, typ av modell alltså?
  • Skumboll

    Igår fick jag värsta psykbryt... jag testade klänningar hej vilt här hemma och allt var bara skit. Nu vet jag inte hur jag ska göra och om jag ska ut på jakt efter något nytt. Hjälp mig!

    Lillyklänningen är inte "jag", alldeles för strikt.
    Chiffongklänning är som bekant 10 storlekar för stor upptill.
    Tyllklänningen är den jag gillar men där första volangen är fastsydd så är det en hård kant på insidan som är rätt hård och som gör lite ont. Skenorna slutar ju precis där också så när jag rör på mig så känns det som att den hasar upp.

    Fick hjälp med bilder igår iaf så här kommer ett par till. 

    Lillyklänningen:




    Tyllklänningen:


  • Skumboll
    Miceme skrev 2011-05-13 10:06:00 följande:
    Men där har vi ju skumbolls fluff fluff!! Hihi hon har beställt en likadan som ska komma i slutet på maj.
    Sommarbrud menar du? Drömmer
  • Skumboll

    DD: Alltså, jag känner mig riktigt obekväm i vilken klänning jag än provar. Jag är ingen klänningsmänniska helt enkelt och allt med något korsettliknande känns definitivt inte bekvämt. Jag vet lixom inte vilken typ av klänning jag i sådana fall skulle välja.... 

    Blir galen på detta.... Gråter

  • Skumboll

    Gifter mig den 13 aug men jag tänker i sådana fall beställa i butik denna gång.... 

  • Skumboll
    Darling Daisy skrev 2011-05-13 10:24:09 följande:
    Skumboll:
    Kan du få lite ledig tid och åka till nån butik och prova? Där har de säkert flera olika modeller, så du kan i lugn och ro få prova om du hittar nån modell som du gillar.
    Du gillar ju uppenbarligen en klänning som det händer något i, så standardklänning 1A kanske inte är något för dig. Kanske något med ärmar? Om det finns axelband, så blir det kanske färre skenor?
    Darling Daisy skrev 2011-05-13 10:25:53 följande:
    Vi skrev om varandra!

    Butik tror jag är grejen för dig nu. Antingen så hittar du något du älskar där eller så kommer du fram till att den du har hemma är bäst.

    Har du några bra
    Jag har en klänning i tankarna som jag provat förrut, jag ringde till butiken och hörde om de kan få fram den på tre månader och det var inga problem så på söndag ska jag åka in och prova! Det är en chiffong, känns mer romantisk och böljande och är SÅ bekväm. Då kommer jag kunna äta och dansa hela kvällen!
    Blir det så får jag försöka kränga iväg de andra klänningarna på blocket eller så. De är ju så fina och välsydda så det är ju dumt om de bara ska hänga i garderoben. 

    Jag bor ju utanför stockholm så vi har ju ett antal butiker att välja på här, den del bra och en del mindre bra. 
  • Skumboll
    Pinkgrape skrev 2011-05-13 10:34:40 följande:
    Skumboll, fina klänningar.. speciellt tyllklänningen gillar jag :) Tråkigt att du inte riktigt gillar någon av dem och är klänningen inte bekväm kommer man ju bli tokig innan dagen är slut! Jag hoppas att du ska hitta rätt snart :)
    Tack för omtanken! 
    Jag tycker ju att tyllklänningen är SÅ fin, men precis som du säger kommer man ju bli tokig om man inte känner sig bekväm. Det är ju ändå några timmar man ska ha den på sig. 
  • Skumboll
    Pinkgrape skrev 2011-05-13 11:31:47 följande:
    Ja, det är så sant. Det är inget som du kan åtgärda då? Jag vet ju inget om klänningar och vad man kan göra och inte :P
    Blir nog svårt, det är en hård kant (där överdelen är ihopsydd med kjoldelen) som ligger precis mot mina höfter och skaver. 
  • Skumboll

    NU har jag köpt MIN klänning. Och det måste varit ödet. När jag kom till butiken så berättade jag vad jag ville ha och så säger hon att ja, vi har en likadan klänning i rätt färg, med släp och i kortare längd. Det var en tjej som hade beställt den men den var för kort till henne så den var alldeles ny och jag fick ta med den hem på en gång. Sen satt som en smäck, och inte behöver jag korta den heller. Så såg jag ett par skor, superfina, och tro det eller ej men det var enda paret kvar och i rätt storlek. 
    Nu känns det bra i hjärtat och magen igen!

    Nu ska jag försöka kränga iväg de andra två klänningarna. 

     

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!