• Miceme

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Just det vi har med ett test också, är du mest lik bruden eller brudgummen.


     


    Nu ska jag på återbesök hos optikern, ses ikväll!

  • Miceme

    !:an skumboll!


    DD: Du kommer dö av skratt när du ser kopian på kjolen på klänningen, jag skrattar än !


    Tinzi: Jag skulle dragit av 2-3 cm då finns det fortfarande utrymme att snöra in lite till utan att den blir för liten samtidigt.


     


    1700-tal: Hoppas att inte dina gäster hört talas om den heller =)

  • Miceme

    Pinkgrape;: Den är skitsnygg! Förstår att du är nöjd!

  • Miceme


    Här har ni gammelmormors förkläde i ny tappning! HAHAHAHA Det ser så kul ut! De har verkligen lagt ner jobb på alla detaljer i kjolen det kan jag inte ta ifrån dem! Överdelen är jättefin och jag tycker broderierna i midjan är jättefina. Måtten stämmer också! Så det var kjolen som blev lite för svår för dem. Jag ska ta och sprätta lite nu
  • Miceme

    jag kan inget annat än att skratta, fy fan vad fult, men ni ska se vilket jobb de lagt ner på kjolen ändå, det kändes hemst att slita bort det, Jag gillar överdelen jättemycket och det är inget mer fel på den förutom att den är ful som stryk. Så det kan gå bra med din klänning DD, vilken var det?

  • Miceme
    Darling Daisy skrev 2011-05-23 21:20:44 följande:
    ja, men den blev ju bättre så! Fin färg.

    Den här är det jag väntar på:

    jösses vad fin den är! Jag tror int ejag sett den bilden förut, känner inte igen den. Jag kan ju tröst amed att det är inget fel på tyget eller sömnaden inte heller på några mått den är tom lika lång på mig som på tjejen på bilden och jag har bara uppgett hurlång jag är. Jag håller verkligen tummarna för din klänning!

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-23 21:28:00 följande:
    Miceme: Den blev fin när du hade tagit bort dekoren :) Älskar överdelen och färgen oj oj. Jag får snart sluta vara i denna tråd blir ju as fattig

    Ja jag gillar den faktiskt, tror den blir bra när jag fått srukit den. Färgen har jag ju valt så det är inte säjaren som gjort fel. Jag är bara int eöverförtjust i att det skiljer i färgen på kjolen och överdelen. Det är ju samma färg fast olika nyanser, satinet är ju ljusare än det som är på överdelen. Men jag vill ju inte ta bort organzan för överdelen är snygg som den är.


    Kanske om jag tar bort det i midjan och köper en bredare sash i samma stuk?

  • Miceme
    Tinzi skrev 2011-05-23 21:38:43 följande:
    Hjälp...ska skicka mail till Milly om några dagar (då min kära duktiga syster översatt mitt brev till dem på BRA Engelska ) Jag ska göra om, lägga till, men nu funderar jag även om om man kanske borde höjja ryggen för att kunna ha en BH. Hur hade ni gjort? För det finns väl ingen bh som jag kan ha till den där ryggen? Och med mina hängisar blir det nog inte bra utan BH ;)


    Jag skulle nog ha bett dem höja den i ryggen, jag klarar mig inte utan bh. Det finns ju freebra men jag har aldrig provat dem
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!