• Miceme

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Annooo skrev 2011-05-27 19:59:15 följande:
    Jaha är dom där ifrån.. åh jag fick tillbaks hoppet nu om att beställa en där ifrån när man fått se lite spets där ifrån. För jag har ju hittat en massa fina med bara spets där från milanoo..
    Men hoppas den i en annan storlek passar bättre då :D

    Denna passade också men det ska bli kul att jämföra kvaliten, för tyvärr är milanoo väldigt ojämna. Jag har ganska många klänningar så det är int eså lätt att hänga med alltid för jag handlar åt höger och vänster Har du tid och pengar att köpa en ny om det inte blir bra? Då skulle jag våga chansa


    Om inte så skulle jag maila bild på klänningen jag vill ha och be om ett kostnadsförslagfrån milly då de klännigar jag sett färdiga därifrån har ägts av nöjda kunder, och varit riktigt fina

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 20:29:18 följande:
    Miceme: Vad e det jag ser en ny klänning?? Okej visst är det tre olika du har visat nu medans jag har varit borta. Jag röstar på den du fick idag eller den andra med paljetter. Lilly är iof fin också men tycker du såg jätte vacker ut i speciellt den med paljetter. Är det nästa lördag du gifter dig? Herregud vad spännande!! Jag längtar (vilket du också säkert gör) Men jag älskar när andra gör roliga saker du åker inte iväg direkt ? Vi måste ju få se bilder!!!

    Yes det är ju den jag väntat på! Jag ska ta en ride i dagarna och sätta upp speglar i ett av våra större rum så jag kan spatsera lite och känna efter om jag kan få fram ett resultat. Ja tre olika är det, Jag älskar kjolen på den med paljetter men inte paljetterna, hade de varit i annan färg än silver så hade det varit en annan sak.


    Japp den 4: är det dags och självklart kommer bilder snarast möjligt! Vi kommer inte åka någonstans förrän i höst, jag gifter mig med en bonde så han måste fixa skörden först Men en weekwnd i Rom ska det bli i oktober och då ska vi bara pussas och äta glass hele tin!

  • Miceme

    Precis så menar jag, jag ser ju skillnad på de 5 jag som jag beställt därifrån, den första finns inget att klaga på, men den andra... fin att titta på men jag tror att satinet är gjort utav det där fodertyget som en annan tjej fick i en gul klänning, den är väldigt tunn. Tärnklänningarna är bra och den sista är bra men tyget i den är tunnare än den första en drapering har släppt och det är blodfläckar inuti, det syns ju int epå utsidan men det känns ju int efräscht. Men den är ju helt klart värd sina pengar! Så överlag så är ju jag nöjd men jag har settt många som varit väldigt missnöjda. Man ser ibland tjejer som köpt en klänning som inte blir bra och sedan varken har de tid att beställa en ny eller pengar. Och då är det tråkigt.


    Men eftersom du hade lite mer i klänningsbudgeten så kan du gott köpa därifrån, blir den bra har du ju gjort ett riktigt fynd! För dem har ju sjukt billiga priser.

  • Miceme
    Annooo skrev 2011-05-27 20:58:00 följande:
    Jaha.. Hehe man får lära sig nytt varjedag här inne.. men är ju jätte bra att veta :)
    är så tacksam för era svar!
    Men då ska jag kolla in milly.. Men om man nu inte hittar något där så kan man alltså maila in en bild på sin klänning & få pris förslag? har jag fattat detta rätt hihi.. Men skickar dom också ut olika spets prover då så man får vara med & välja?
    Ja precis jag har blivit helt insnöad på att ha en i hel spets =)

    Det förstår jag! Spetsklänningarna är sååå vackra! Och ja du kan maila in en bild till Milly och få den uppsydd, du kan göra vilka ändringar du vill. Var noga med att poängtera att du inte vill ha pärlor och paljetter utan enbart spets. När du beställt så kommer du få bilder på en provklänningm där du kan ändra om något inte känns bra.


    Jag tror du får mailat bilder på spetsar, annars kan man säkert köpa prover. jag tror att någon i tråden har bild på spets därifrån......

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 20:50:45 följande:
    mm GLASS :)

    Men då är det bilder söndag kanske måndag som gäller för dig :)

    Men kan du inte ta bort paljetterna? Den satt så fint tycker jag,

    Den är inte ens snörad jag håller ihop den ibak för det var väl den med tyll i kjolen du menar?


    Jag var inne på det i början men är rädd att broderierna faller av om jag tar bort dem. Tror att de hänger ihop

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 21:07:06 följande:
    Ja dit mailar du bild på klänning och får pris. Sen gör de en testklänning som du får bilder på innan de syr den riktiga klänningen. Då kan du ändra saker innan de gör den riktiga. Vet inte om dom skickar ut prover eller om man får se dem per mail, jag har beställt från landy så vet inte riktigt. Kommer säkert ngn som vet just hur det funkar m proverna :)
    Vi är ju rörande överens
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 21:15:49 följande:
    Jag har verkligen as tråkigt ikväll Sambon är inne i stan o dricker vin o W sover och jag borde verkligen städa men HUR kul är det ??
    Skit i städningen! Du kan ju väcka W! Och det vill man ju inte en fredag kväll.
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 21:24:14 följande:
    Miceme: Det ser ju ut som att sommaren kommer tillbaka till nästa vecka hoppas ni får bra väder

     


    Åhh hoppas det! När jag tittade igår visade det på regn och åska! Så jag håller tummarna vi ska ju ta korten innan och man vill ju inte smutsa ner klänningen


     

  • Miceme

    Min fjäder jag köpte, såå fin och smidig att sätta dit en nypa bara.


    Jag förstår att du tänker på fluff!!!


    Jag tror att det blir den med en sweetheart neckline som kom idag, jag ska ta och prova dem efter varandra med underkjol så får jag se hur jag känner. Den jag inte tar kan jag ju ha på våran fotografering på söndagen.

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 21:34:01 följande:
    Nej men det stämmer inte! Jag såg att sommaren är på gång nästa vecka lyssna på mig nu!

    Ja bekymmer med klänningen min är ju as stor så jag tror den kommer bli super lerig om det regnar. Men vill int eha 30 grader för då dör jag av svett ... :/
    Ja och lukta svett på sin bröllopsdag vill man inte! Fast då kanske inte folk ska hålla på att kramas konstant. Det är jag inte mycket för (med undantag från min man, barn föräldrar och syskon) så för mig vore det positivt
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!