• Miceme

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!


    Och jag är tvungen att vis amina skor! Dem är så snygga och man går jättebra i dem jag har bugg testat dem idag, så lite skoskav blev det jag har 42 egentligen, men en timme om dagen ska väl göra susen, Jag skulle kunna ha dem hela kvällen för dem är bra balanserade och sitter bra på foten. Det lilla spännet glittrar så fint också! Vad ska du ha för skor?
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 21:40:59 följande:
    ÅH jätte fin! Jag köpte ett diadem som ser ut som ditt men smidigare med spänne istället...

    Ja den du fick hem idag var fantastisk! Hm dagen efter säger du, men du har ju massor av klänningar så du kan ju ha dem en vecka efter Kyss
    Jag tror att jag ska satsa på att bli visingsös original och ha brudklänning konstant!
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 21:47:56 följande:
    Men vad fina! Åhh de är ju ännu finare än på deras hemsida. Jag har tittat på dem men jag har så fula tår så dem vill jag inte visa... Men vad fina, vad är det för material? Klart de blir lite större alla skor blir ju mjukare men du får ju jobba på o gå i dem jämt nu!
    jag ska ha ett par från din sko inte lika fancy som dina :)

    Ja dem är så fina! Jag har knallat runt i dem här idag, jag vet inte vad det är för material Men jag kan tänka mig skinn. Japp nu är bara att kämpa på med dem! Kanske skulle ta spåret imorn


    Detta är mitt sjätte par skor.....


    Jag tycker dina är jättefina också!


    Ja exakt! Vem vill inte ha en staty! Mit tenda krav är att den är made in china! Jaha så var man på väg att bli kändis oxå!

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 21:57:05 följande:
    HAHAAH ja klart den måste vara made in china är inte allt av kvalité det? Du kanske kan ge kommunen lite tips så de vet hur man beställer!

    Men självklart är det ditt sjätte par skor... Varför köpa ett par eller två eller tre ja och då kan man ju lika gärna fortsätta handla Oskyldig

    Japp jag tror jag ringer kommunalrådet imorgon så vi kan bestämma en tid och diskutera detta över en tallrik korv med makaroner.


     


    Skönt med någon som förstår!! Jag har även i smyg köpt skor till M med inbyggd klack! Han tycker dem han har är trånga så jag beställde ett par andra som kommer göra honom 7 cm längre, jag låtas om att jag inte fattade det. Så nu kan jag ha min alilly utan att bli längre än honom. Heja mig! Men det är nog tur att han tycker så mycket om mig HAHAHA

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 22:05:19 följande:
    Men gör de, osäker på om de jobbar lördagar men för en sån här viktig sak tror jag de gör ett undantag!

    smart med inbyggt klack, min sambo är ju 20 cm längre än mig så det är inget problem för mig.. Jag ser ut som en liten myra eller ja en ganska stor myra haha en rund myra vilken rolig syn :)

    Ja hör han att det är jag så är det säkert inga problem!


    Ja hoppas att dem är bekväma!


    Myror har väldigt bra kroppar, de är så där välsvarvade! kurvor med en mycket smal midja och hals.

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 22:11:05 följande:
    Ja det är iof sant nej då är jag inte lik en myra faktiskt inte alls. Faller på både midjan och halsen faktiskt :( Hmm

    Är det inte häftigt och bo på visingsö? Är du uppvuxen där?
    Nej jag är importerad! Jag är från Lidköping träffade M på texttv och sedan bar det av hit direkt efter studenten! Det är väldigt lugnt och skönt här! Det känns som att barnen är väldigt skyddade också och det känns tryggt. Däremot är det lite tråkigt med färjan så fort man ska göra något, det spontana försvinner lite och jag är spontan! Hatar att planera. Jag har svårt att beställa tex klipptid för det är inte alls säkert att jag känner för det när det är dags. Vill jag göra något vill jag göra det NU
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 22:18:30 följande:
    Hmm ja jag kan verkligen förstå med barnen. Med färja blir man ju lite mer isolerad men vänjer man sig inte? Men man måste ju planera allt här med för allt är ju fullbokat om man vill ha ngt bra :( Men gränna du kan ju köpa polkagrisar MUMS!!!

    Ja man gör ju det men man blir lite osocial för det är sååå tråkigt att sitt apå färjan.


    Det kan jag tänka mig att det är men det måste ju vara kul att ha så stort utbud!


    En polkagris eller två blir det allt på sommaren! Jag kan tipsa om en superlätt tårta.


    Köp färdiga tårtbottnar (jag är egentligen emot färdiga men om man får gäster hastigt och lustigt)


    Köp en påse med polkagriskarameller som du krossar med en hammare, öppna påsen efter du hamrat.


    Vispa 5dl grädde och blanda i grisarna i. Använd som fyllning till båda lagren och dekorera antingen med polkagrisar eller riven choklad, Man kan göra samma med marianne.


    Den tårtan låter tråkig och mycket samma men den är supergod på sommaren, den blir inte så söt och fint med spiralpolkagrisar i olika färger som dekoration, somrigt

  • Miceme


    Här är min ring5 större diamaneter och tolv mindre det är lite svårt att se
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 22:27:05 följande:
    Lät ju as mumsigt! Ska provas i sommar efter bröllopet :) Jag älskar allt som kan köpas färdigt så färdiga tårtbottnar är min grej:) Men du verkar väldigt duktig med tårtor, visst hade du lagt ut ngn annan tårta i tävlingstråden? I gränna finns ju världens godaste gris med kola smak MUMS den är turkos o brun finns int ehär i sthlm. Jag stannar i gränna varje gång vi åker till skåne. Jag o en kompis brukar åka till gränna över dagen...

    Jajemne det har jag gjort jag älskar att baka, men först efter läste jag att det skulle passa till ens bröllop! Jaja gjort är gjort, den tårtan var beställd till en släktträff.. men såg du den tårtan som var inlagd sist, herrgud vad fin och god den såg ut.


    Den grisen har jag aldrig provat faktiskt, jag köper original eller viol, men det får det bli nästa gång.


    Är du från skåne?

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-27 22:29:41 följande:
    JÄTTEFIN! Jag gillar såna ringar, har en liknande fast med mindre diamanter som förlovningsring. Men den är inlämnad nu för att det ska sättas in två till stenar.

    Men de ringarna känns klassiska man kommer inte tröttna på den, hoppas jag.. :)

    Tack! Ja jag hoppas det också, jag hade aldrig valt den om jag bara gått efter bilderna i katalog och på nätet, så jag är glad att jag var inne och provade. Den jag trodde jag vile ha var inte alls som jag trodde!


    Vad fin din kommer bli, mycket bling! det gillar vi

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!