• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Skumboll: kämpar du själv eller är din man och ngn mer anhörig o hjälper dig ? Ja men jag tyckte iof det syntes redan när jag gifte mig i vecka 9 :/ men syntes as snabbt på mig denna gång är i vecka 24 nu tror jag :)

  • Sommarbrud

    Skumboll: du verkar vara så himla driftig och otroligt duktig hoppas attdu kan koppla av ibland också. 11 feb är bf så snitt blir väl några dagar innan så känns som om det inte är så långt kvar. Men w har förvandlats till en väldigt bestämd liten kille så kul o vara hemma med två ... Men varje torsdag o fredag ska min man vara hemma med mig så det blir bra :). Just det imorgon ska jag köpa bugaboo donkey :)

  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-10-24 10:20:24 följande:
    Nu är jag här!! Men inte du :( Det är inte ofta jag tittar in men plötsligt händer det! Allt väl??

    Men vad e det jag ser?? har du varit här :)


     


    Här e allt toppen. Är ju mammaledig så gör inte så mkt kanske men tiden rusar förbi! Vinkar till dig varje gång jag åker till skåne :) Hur e det själv? Du får börja hänga lite här nu igen, lite farligt dock har sett massa fina klänningar... Vad har du gjort av alla dina klänningar? Blev väl en hel del ? ;)

  • Sommarbrud

    Hur gör ni ? Säljer ni eran klänning när ni gift er ? Funderar åå hur jag ska göra med mina...

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-10-26 15:37:29 följande:
    Mäh, inte ska du väl sälja din fina klänning???
    Jag funderar på det, den ena tar ju as stor plats men det kanske e kul o ha ? jag är så dålig på att göra mig av med saker
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-10-26 15:48:23 följande:
    Har du sålt de andra då?
    eh nej... jag har 3 hemma en sålde jag ju innan jag gifte mig. Men har ju några underkjolar o tillbehör också men så tänker jag att tänk om i får en tjej ngn gång eller våra två killar för den delen. de kanske älskar att klä ut sig o då kan de ha sakerna o leka med... Väldigt smart tycker jag :)
  • Sommarbrud

    1700tal: nej du kan inte sälja dina de är så fina ! Alltid bra o ha tänk om vi köper en herrgård då kan man strutsa runt ofina klänningar ;)

  • Sommarbrud

    Miceme : men visst hade du galet många ? :)

  • Sommarbrud

    Miceme : ha ha lagom ! Jag är så glad sitter med en liten som har feber o är so En trasa :( jobbigt när barn e sjuka o han e alltid sjuk när jag e hemma själv

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!