• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2011-05-24 11:02:54 följande:
    Det har inte jag hittar aldrig ngt men alla andra hittar ju massor
    Vilken tur att vi kan hjälpa dig då!
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-05-24 11:05:23 följande:
    MM verkligen tur... Annars hade det ju varit så att jag hade haft lite pengar men tur att ni finns o ser till att alla pengar är borta Kyss
    Haha, precis! Drömmer
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-05-24 11:21:10 följande:
    Igår var förresten mamma här och hjälpte mig snöra sidenklänningen ordentligt (den passar faktiskt nästan!) och tog lite bättre bilder där den kommer till bättre rättvisa. Vill ni se? Drömmer Blev lite nykär i min fluffis all over again faktiskt... Till och med den fnuttiga slöjan blev riktigt fin ihop med klänningen!
    Retas inte sådär, in med bilder nu!
  • Skumboll

    Sitter ju jättefint på dig 1700! Trots att den egentligen skulle vara för liten...
    Och ja, jag tror nog att jag skulle tycka den är ännu finare om man rynkade tyllen. Skillnaden blir för stor nu på något vis, jag får inte riktigt ihop det i mitt huvud. Tungan ute 

  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-05-24 12:46:21 följande:
    tack, ja den känns väldigt bra faktiskt! Fast kan inte andas i den så som hon drog i snörningen där! Mm, håller med ang tyllen. Det känns som det blir så stort "hopp" mellan galet mkt tyg och så det släta. Men gillar så som det är på vänster sida, det passar mer med resten av klänningen... Jajapp, får man ut och leta lite tyll då! Den som är kanske inte räcker... Ska fundera lite...
    Du har resten av livet på dig att andas!

    Hitta tyll i samma nyans kan ju bli roligt!
  • Skumboll

    Zvartaliljan: Jag röstar för nummer ett!

  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-05-25 09:48:33 följande:
    Min fluff fluff har kommit !!! Bilder kommer så fort jag får hjälp med provning!
    åååååååååh! ser den bra ut?
  • Skumboll

    Vad fin du är sommarbrud, den ser ut att sitta jättebra!!!

    Måste bara gnälla lite. Aldrig kan man slappna av och "njuta" av lugnet. Fick nyss resa på att kommunen har halverat resurspengen för sonen from höstterminen, vi ska överklaga men det lär inte hjälpa och det lär sluta med att vi får halvera tiden på dagis för honom, utan resurs skulle det inte fungera men det känns bara så jävligt att vi aldrig har samma förutsättningar som andra familjer med normalstörda barn. Hur fan är det möjligt att ha och bibehålla ett jobb när man bara kan ha ungen på dagis 10 timmar i veckan. Kräks

  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-05-25 12:34:28 följande:
    Men va fan! Alltså det är så knas att om man behöver hjälp ska man behöva slåss för det!  Åh sånt här gör mig as arg verkligen! Lider med er (vad nu det hjälper)
    Ja, jag brukar säga det att det är minst ett halvtidsjobb att bara administrera honom. 
    Först tog det två år att FÅ resurs, efter ett halvår drar de sen in den till hälften. Idag har jag lust att dra något gammalt över mig. 
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-05-25 12:39:10 följande:
    Men varför har de gjort så?
    Säg det. De drar väl in pengarna för att bekosta den fina konsten eller alla löneförhöjningar för kommunpolitikerna (du har väl hört talas om de tavlor som en kommunkärring köpte för skattepengar, eller Michaela Fletchers megalöneökning)?
    Darling Daisy skrev 2011-05-25 12:42:52 följande:
    Skumboll:
    Det är ju verkligen för j-ligt!!
    Jag kan inte för mitt liv förstå hur kommunerna resonerar när de sänker/inte beviljar ersättningar till familjer med extra behov.
    Det borde ju vara mest logiskt att sätta in resurser så att barnen (/de som har extra behov) får möjlighet att leva ett så gott liv som möjligt. Detta skapar extra jobbtillfällen för tex assistenter (vilket ju borde vara bra i dessa tider). Föräldrarna får möjlighet att arbeta ”normalt” (och betalar då skatt i kommunen). Föräldrarna får avlastning så att de inte slits ut (utslitna föräldrar – dyr rehab, sjukskrivningar osv). Barnet får förutsättningar för att utvecklas på ett för varje individ optimalt sätt.
    Du har så rätt DD, jag önskar bara att kommunen kunde förstå det också!
    Men nej, vi ser till att en av föräldrarna måste avstå jobb för att ta hand om barnet istället. Och så att den föräldern till slut går in i väggen och sedan blir sjukskriven så att den andra föräldern måste gå hem och vårda barnet istället. Ja du ser, en ond cirkel. Och det om något blir ju dyrt för samhället. Barnet får ju lida för det också, det är för mig helt omöjligt att förbereda honom för skolan tex. 
    Jag blir bara så less ibland, ibland drömmer jag om ett vanligt liv med 8-17 jobb. 
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!