• Miceme

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2011-06-07 21:34:17 följande:
    Men det låter asbilligt! Hmm jag kanske kan din?

    Ja visst den är fortfarande fin i färgerna! Jag har hängt den på tork men det är ju bara att damma av den lite sen. En aning pälsglans också så är den som ny!


  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-06-07 21:44:42 följande:
    Hmm tåls att tänka på Cool Haha skulle vara roligt o se min killes min när jag kommer med en torkat bukett

    Snopet, corsagen bara smular sönder


     

  • Miceme

    DD: Självklart måste du ringa hysteriskt jag kan ringa ett par gånger också så det blir lite fart!!


    Jag sitter och laddar upp massa kort till fuji så jag kan göra fotoböcker, vi ska ge våra föräldrar morföräldrar och oss själva. Och det tar en stund.... Ska framkalla alla andra kort också, jag bad ju våra gäster om att ta med sladden till kameran eller om de hade nyare minneskort i så att alla har under kvällen och morgonen laddat över sina bilder och filmsnuttar till min dator. Så det finns närmare 2000 bilder! Ska bli kul att framkalla engångskamererna också

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-06-07 21:55:58 följande:

    Grattis Sverige!

    Nej nu ska jag hoppa i säng är galet trött. Har solat idag man blir trött av att sitta i solen :/


    Godnatt och sov gott
  • Miceme
    1700tal skrev 2011-06-07 22:10:29 följande:
    Vi kan byta! Flört Min väska är ju trots allt redan packad...
    Skumboll skrev 2011-06-07 21:48:09 följande:
    Nämen vaddå, vad för bröllop? Har jag missat något nu igen? Förvånad
    Nu är gubbens kusiner rätt roliga men det är banne mig inte min grej att hålla koll på intressen och vad de jobbar med.
    Det sista bröllopet vi var på. Kinaklänning (av värsta sort, och när det kommer från mig så, ja ni fattar), kall ( den skulle alltså va varm) kantin-mat serverat direkt ur uppvärmningsformarna (som självserveringen i mellanstadiet), segt kallt kött av obestämt slag, sönderkokt potatis och grönbrun överkokt haricot verts till. Inget mer. Utdragen presentöppning med hemska skrattretande presenter som fick folk att skämmas ihjäl, typ en skrikblå stor porslinsstaty av delfiner som hoppar i solnedgången... Tyst Fri bordsplacering som gjorde att de stackars långsamma 80-åringarna som behövde praktisk assistans stod ensamma kvar på golvet och såg förvirrade ut när alla satt sig. Ingen klädkod vilket gjorde att vi kostymnissar och finklänningsflickor minglade runt med jeans och kortkorta klänningar som passade nattklubben. Osv osv.... Blivande svärmor var helt förfärad och hintade inte så lagom diskret till oss (vi var inte förlovade då) att så DÄR kan man ju inte gifta sig, nån stil får det ju va! Och i samma veva menade hon att man måste ju inte gå så till överdrift att man, som vissa andra hemska människor som gillar alldeles för mkt lyx, spenderar 30-40 000 kr på ett bröllop!!

    Och det var ungefär där vi uteslöt henne ur planerna vad gäller budgeten och kinaklänningar (tills hon får se sidenklänningen, då ändrar hon sig nog! {#emotions_dlg.djavulsk})...

    Välkomna till visingsö tjejer! Tält på stranden och en engångsgrill erbjudes! Klädkod:Brudklänning made in china!


    Det låter ju ändå som ett minnesvärt bröllop HAHAHA

  • Miceme
    1700tal skrev 2011-06-07 22:20:33 följande:
    HAHAHA, men vad kul att du just erbjöd tält på stranden, jag skrev under tiden på postade det! Låter asbra! Och vad sensationellt snygga vi skulle va!!
    Det måste vara ödet, så ut i trädgården och res tältet!
  • Miceme
    1700tal skrev 2011-06-07 22:27:08 följande:

    Jag tyckte det, vi skulle behöva vara lite galet äventyrliga av oss just nu... Men icke sa nicke, bidde inget. Och så kom myggen mitt i min nakendans därute! Skrikandes Då gick till och med jag in. Suck, börjar bli medelålders tror jag.


    Ja det måste man vara ibland eller faktiskt oftare än så, men när den andra hälften bestämt sig för att vara mr trök då tappar man ju lätt lusten själv!! Jag är gift med en man som somnar typ 20:00 varje kväll det är också så där lite oinspirerande faktiskt.
  • Miceme
    Smuppra skrev 2011-06-07 22:29:05 följande:
    Suck... klart man måste titta när Sverige vinner över Finland med 5-0 i fotboll! Annat är ju nästan förräderi ^^ Men det var en rolig målfest!

    Mindre roligt är att vi är helt utan vatten. Bad BM att fylla på min vattenflaska inför middagen vilket han gjorde. Därefter skulle han ta sig ett vattenglas själv och kranen är tom. Något vattenföretag står utanför och har grävt hål i gatan och just nu spolar de ut mängder med vatten rätt ut på gatan, som är alldeles rostfärgat. De har nog spolat rätt ut i en 30 minuter nu, och utan vatten har vi varit i ungefär tre timmar nu. Nåja, tur att jag inte stod i duschen med håret schamponerat och kroppen intvålad, då hade jag blivit lite irriterad...
    Nu ska jag lägga mig och låtsas att jag lyssnar på ett vattenfall...

    Hoppas att de fixar det fort!


    DARLING DAISY! Klänningen är super fin !! Är du nöjd?

  • Miceme
    Darling Daisy skrev 2011-06-07 22:46:42 följande:
    Jag är riktigt nöjd!
    Den är ju inte helt lik originalbilden, men inte så olik så att det stör heller. Och som jag skrev tidigare - den är absolut värd sina 1200 kr!!!
    Det värsta är att den är lite för lång. Ska reglera underkjolens ringar och kolla om jag hittar bekväma skor med lite högre klack, annars får jag nog leta upp en skräddare. Kan ju inte bara lägga upp i nederkant eftersom det är spetskant där.
    Sen har jag ingen aning om hur jag ska göra med (det vackra) släpet. Det kommer att bli helt förstört på betonggolvet, frågan är väl bara hur fort det kommer att gå.
    Mitt skäp har klarat sig bra faktiskt och då har det fått sej en omgång i tvättmaskinen också efter badet. Och det ser likadant ut fast det är ju inte riktigt lika vitt överallt men det är skitiga fläckar av REN glädje
  • Miceme
    Darling Daisy skrev 2011-06-07 23:04:37 följande:
    Miceme o 1700: klart jag ska ha roligt i min klänning och låta släpet bli smutsigt/slitet. Jag tänkte mer på om släpet tänkte typ ramla av innan festen ens kommit halvvägs (tänk på att vi har en lång festdag, vigsel kl 11).

    Humlan: har ditt smink från ELF kommit? Jag håller som bäst på o testar produkterna. Tycker mineralprodukterna är bra hittills. Och dom där blotting papperna var ju jättebra, tog bort fettglansen direkt - coolt!
    Det tror jag går fint! Vi började med korten 13 så det är ju bara två timmar mer och sedan bytte jag aldrig klänning så till efter två hängde den med, Fungerar jättebra som pom poms vid vissa hemmagjorda moves Sean var det ju korten dagen efter där vi bokstavligen talat rullat runt i gräs, brottas i sanden och i sjön. Så de tål mer än vad man tror!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!