• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Oj, vad ni skriver på några timmar. Tack alla ni som kommenterat klänningen! {#emotions_dlg.flower} Men nej, som nån frågade - det är inte "the one". Det tror jag inte. Dessutom lär den vara för liten. Sambon ska snöra på den på mig i kväll.

    S2011 - shit med exjobbet! Hoppas du kan ställa henne mot kant och ifrågasätta det hela.

  • 1700tal

    Malin24 - det där med underkjolen låter ju jättekonstigt förresten. Jag har oxå den med släp hemma och den är absolut inte kort. Alla mina underkjolar från milly går till mellan knät och golvet. Förvånad

  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-06-28 19:15:59 följande:
    Se för guds skull till att han tar några bilder också!! 
    Klart han ska ta bilder oxå! Och då ska jag trolla bort axelbandet så får ni avgöra vilket som är snyggast.

    Förresten, nu har jag bett Milly ändra dragkedjan på min sista klänning till snörning istället. Får betala nån hundring för besväret, de var redan färdiga med överdelen och höll på med kjolen nu. Så de ska göra om spetsen i ryggen och sy om den. Men det måste jag ju, hur tänkte jag. Går ju ner i vikt så klänningen KOMMER ju vara för stor. Döh!
  • 1700tal
    Emma F skrev 2011-06-28 19:18:52 följande:
    Vilken leder just nu? Har du fler på ingång eller var denna den sista?
    Just nu leder sidenklänningen men misstänker att det kommer står rätt jämnt mellan sidenklänningen och den sista som är i produktion nu. Den här är det som är på ingående och testbilderna har sett lovande ut:

  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-06-28 20:27:06 följande:
    1700tal: När ska du prova klänningen? Så jag är vid datorn! Jag har ju haft den som favorit länge och vill inte ge upp den ännu :)
    Sambon steker pannkakor......
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-06-28 20:38:07 följande:
    Men åh sluta stek pannkakor! Vad är det för prioriteringar? Säg att jag måste städa o inte kan sitta här :)
    Mmm, ska försöka få honom att snöra mellan pannkaksvändningarna. :-/
  • 1700tal

    Och DD, nu har även sambon inspekterat alla 3. Han tyckte ettan var mest smickrande framifrån, 2an tyckte han inte så mkt om (men han tyckte överdelen och blomman var fin) och 3an tyckte han var stilren, enkel (less is more kanske ibland, påpekade han och tittade på mig, haha) och vacker.

    Jag röstar absolut på lillyklänningen med tanke på vilket sorts bröllop ni ska ha och med tanke på hur du har beskrivit din smak och person tidigare. Dessutom tycker jag lillys mjuka ivory passar din hudton avsevärt mkt bättre än den champagnefärgade ettan! Även om jag oxå älskar champange...

  • 1700tal

    Nu har jag bilder på min förresten. Med borttrollat axelband. Visst blev den bättre så? Inte så snörad därbak, sambon är inte helt haj på hur man gör. :-d


  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-06-28 21:55:30 följande:
    För det första vad brun du är! Orättvist!
    För det andra den är jätte fin men stör mig lite på överdelen fortfarande så om du kanske kryper in i kyrkan? Så man ser kjolen ? Flört Men kjolen oj vad fin den är!!
    HAHAHA, krypa in i kyrkan?! Jo, solbränna fastnar lätt på mig antar jag.. Drömmer Men håller med, överdelen är... konstig... Skulle kunna förstärka/förankra alla remsor på överdelen, de allra översta sitter helt löst. Men tvivlar på att det skulle bli nån större skillnad faktiskt. Obestämd Men jag gillar faktiskt kjolen, riktigt mkt! Kanske tom lika mkt som sidenfluff. Men vad hjälper det...
  • 1700tal
    sandis1977 skrev 2011-06-28 21:59:45 följande:
    Superfin! Passar dig underbart bra!

    Var det inte du som trodde jag skulle kunna sprätta bort spetsen som är fastsydd i sömmarna på min klänning? Har du något tips?
    Jag vill verkligen ha bort den, har visat klänningen för min toastmadame vars mamma är sömmerska och båda säger Nej, men jag vet inte om jag bara ska ge mig på det? Sabbar jag hela klänningen tro?
    Tack!

    Hmm, var det jag? Det var det säkert. JO, nu minns jag, du skulle ju ta bort spetstyget helt väl? Det borde gå ganska bra om du har nån sykunnig som kan hjälpa dig kanske. Beror ju lite på hur det är insytt i sömmen, bara tillsammans/över tyglagret som är under eller om det sitter fast ytterligare. Svårt att säga... Obestämd
    Darling Daisy skrev 2011-06-28 22:00:06 följande:
    Sandis: Kolla på lilly.dk, det finns hur mycket snygga klänningar som helst där!!! Farligt farligt!

    och 1700tal:

    Men herre min je, människa, vilken snygg klänning!!! Bättre utan axelbandet, tycker jag med. Och fy sjutton vad snygg du är i den!!!!  Håller med om att överdelen hade varit snyggare med lite mer volanger, lite syjobb för dig kanske?

    Vad säger din kloka sambo (har han sett de andra klänningarna?)? 
    Tack, snälla du! {#emotions_dlg.flower} Jaaaa du, vad sa han... Hm, han snörade på, fotade, snörade av utan att kommentera klänningen eller framför allt MIG i klänning med ett enda ord! Gråter Och det talar väl för sig själv, antar jag... Rynkar på näsan 
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!